Alla inlägg den 11 augusti 2014

Av mamma-tilda - 11 augusti 2014 21:04

kom till jobbet idag med blandade känslor. visste att 2 kollegor fått nytt jobb o skulle sluta i okt.

o så visar det sig att även en 3:e har sökt nytt o skulle tacka ja idag! jag har alltid sagt att man ska våga gå vidare,prova fler ställen man lär sig massor av nya möten o arbetsplatser. m jag kommer sakna en ,2 av dem rejält mkt!!  jag "orkar" inte just nu med nytt m har självklart oxå tittat på va som finns under sommaren! m jag har ju haft nga slitiga år så vet inte om jag har styrkan än... spittrade känslor hur de ska tacklas...


var hos sonen idag o sa som d var att d är lite ensamt o segt ibland.o att jag funderar på mitt liv..o ungen säger skaffa ett jobb till! så har du ngt o göra.... m sa som d var att jag funderar om jag ska ta ett kontaktbarn till sen.. vet ju inte hur d blir m den store.;) han protestera inte iaf!


måste fortsättta försöka hitta min balans, skita i andra. låter hårt m tufft nu o vara ensam.alla tankar o värdelöshetskänslorna. o i det så är jag glad att jag jobbat så länge att jag uppskattar mitt jobb o inte behöver bli glad el hoppa på "nästa" erbjudande! som alltid när det blir ngt på skolan ska vi på fritids lösa..o frågan var om vi skulle ta förskoleklass o jobba m dem o så nytt delvis till fritids...m jag sa att jag anser inte att d blir bra, jag orka rinte 50 / 50 tjänst o vi får kvalite på fritids! en del hade sagt ja direkt o känt att d var viktiga! jag är glad att jag vill mer med "mitt jobb" o att d är viktigt!!vill inte ha ett fritids som bara blir förvaring el slasktratt! sen har jag inget emot förskoleklass! o visst att ha huvudelen av jobbet fm o tidigare dagare är väl ingen nackdel;)


 hade varit en sak om man fått frågan individuellt för man är duktig inte för att vi ska lösa!! o lön;)


ska säga lite nej nu oxå! d har ni väl aldrig läst här förut...jag är så jäkla dum snäll!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards