Alla inlägg den 8 januari 2018

Av mamma-tilda - 8 januari 2018 19:31

kärleken och hoppet är det som tillslut troligen kommer ta livet av mig! 

det är det som gör att jag faller , faller i det som min syster säger du vet ju hur det måste bli.

"du har gått kursen"! ja jag har gått kurser! ja jag inser att jag ger o ger . alldeles för mkt. jag har fortfarande svårt för ordet medberoende. jag erkänner det. jag erkänner att förtvivlan ligger under ytan. nu har jag gråtit i samtal med vänner 2 dagar på rad som ställt frågan om hur det är just nu. jag lever mellan avstängdhet- o ngt slags varande, i min "fantasi" att han inte finns . den jag inte ser el pratar med finns inte.. ... jag lurar i mig själv att jag avgått !. jag orkar inte med berg o dalbanan , jag orkar inte och jag flyr . o så vet jag att jag kommer hoppas igen min kärlek kommer att göra att jag svarar och ger en del . ren tvätt tex. tak över huvudet. diskar . 


det kändes ok att börja jobba efter jullovet. imorgon blir en lång dag då veckans detaljplanering ska sättas, enskilda scheman göras . förbereda spec undervisning till 1 elev. praktisk matte till gruppjobb. osv. 

personal minskning gör att en resurs tas till annan klass och ja hur de ska funka d återstår o se! men jag kommer skrika dag 3 typ att det inte går.... el så går det alldeles fantastiskt! hahha . säkert i en grupp med typ 5 funktionshinder. jag är en bra pedagog men det är ju frågan om d räcker... förstår personalomflytten o behovet så finns inte så mkt att säga- hitta nya arbetssätt..typ. plus att jag ska ta engelskan själv oxå...kul kul det är ju inte direkt min starka sida! 


lovet o få träffa barnbarnet så mkt har varit underbart! de ger sån glädje o få en blöt 2 årspuss!! o en riktig kram moromors gull! funderar på en stuga- m kan ja be pappa om så mkt pengar till kontansinsatsen? jag har ju varit så dålig o spara! är nästan pank varje månad! leker m tanken på att bli arbetslös;) få ta dagen som den kommer. räknar på utgifter o inser hur dumma en del är --- en del utgifter alltså som jag har !men det är baa o bita ihop . o utan jobb ? skulle jag nog bli eremit i flera år.... är ganska osocial nu. o varit hela hösten!! får väl vara tacksam att jag har nga gamla rejäla vänner som finns kvar på andra sidan "skogen".

 trött o blir godissugen fast jag inte ens  är godissugen... men känslan att äta till energi att äta bort trötthetskänslan. o orka inte göra mat... så varma mackor blev d ikväll. slarv m kost.. är ju inte så ovanligt! magsjukan en natt förra veckan gjorde väl kanske ngt kilo;)) tack för det! 

jajaj nog med dravel för ikväll. nu lite serie tittande i datorn:) livet fortsätter !

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards