Alla inlägg den 3 juni 2014

Av mamma-tilda - 3 juni 2014 20:55

att skriva är ett sätt för mig att hantera mina känslor. 

frågan är varför är det lättare att skriv om allt jobbigt mot allt som är bra?

o glädje är det lättare att hantera känslor o man mår gott- alltså inte samma behov av att få ur sig/ tömma huvudet?

få chans att rensa hjärnan o må lite bättre! fast frågan var bra. o det är klart att d är viktigt att oxå sätta ord på det som är bra! o som ger glädje!.

det sägs ju att ett leende smittar.så att skriva om bra saker borde kunna göra att man mår lite bättre? el?


ska ngn dag läsa igenom allt från dag 1 o se hur mkt skit jag fått ur mig o kolla m det finns mer än 5-10 glada inlägg...el iaf där jag mått helt bra! vet att d finns nga men inte hur många. o när jag kollar andra bloggar är det mkt elände. så helt klart fyller behovet att skriva av sig skiten en funktion.


idag har jag blivit förlåten. det var skönt.släppte en bördai mig.nu ska jag bara lära mig av mina "misstag" o hålla käften i fortsättningen!inte ställa massa frågor...el ha behov av att veta ...mm jävligt svårt. m jag har inget val..orkar inte gå igenom denna skuldbörda igen.så då finns det just nu bara alternativ att hålla käften! hur svårt d än blir!o de få jag har rådgjort m säger -Klarar du det? jag har inget val säger jag så jag måste! så enkelt är det!

tacksam för min V som alltid säger sanningen hur hård den än är;) o kan ge mig råd.


sista träffen i anhöriggruppen. lite jobbigt o känns svårt. det har gett mig stabilitet...ett forum att vara mamma o ha bekymmer utan nga blickar el återhållna frågor.hur svårt det blir utan vet i tusan!! har 1 träff kvar då jag missat 1! o får höra av mig säger dem;) tack för den livlinan!haft fullt ganska många lördagar m måste försöka komma iväg på de träffarna nu då! behöver ett forum att prata o inte låta d snurra alla veckans dagar...känner att det varit till sån hjälp o jag vet i tusan om jag någonsin blir klar el står på egna ben!


imorgon kommer min dotter hem! skönt o få rå om henne nga dagar! tävling lö. m to o fr har vi kvällarna o mysa! el bara vara! nu ska jag elda i kamin o sen duscha o tror jag slänga på dumburken för ovanlighetens skull o sitta en stund . super trött efter veckans omtumlande känslor.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards