Alla inlägg den 2 februari 2014

Av mamma-tilda - 2 februari 2014 19:12

att kunna förlåta är svårt ibland. att kunna det är modigt brukar det sägas. ibland handlar det inte bara om mod.

det krävs att det man ska förlåta är ngt man kan släppa- kunna lägga bakom sig o gå vidare.

När jag blivit sårad så har jag svårt att förlåta. Jag vill att den som sårat mig menar allvar och verkligen står för det den gjort och uppriktigt ångrar sig! Jag är rätt långsint en del saker på livstid...det finns nog en del som jag aldrig kommer ge förlåtelse för. o andra saker som jag kan ge förlåtelse för efter ett tag.

Till barnen går det oftast snabbare och ge förlåtelse. men ibland är det svårt med det oxå! jag har nu tagit emot ett förlåt och det innebär att jag måste lägga det bakom mig.  kan tyckas för en löljig sak m det sårade mig rätt mkt o det kändes som att bli trampad på. jag förstår i förnuftet att det inte handlade om mig egentligen men det gjorde ont.

Nu har jag gått med på ett förlåt och då måste jag släppa och gå vidare! känslan att bli trampad på el liknande är svår att släppa.. jag vet att jag som Oxe har det i mitt stjärntecken...ingen ursäkt iofs.. m jag fungerar så!


det är en annan gammal vän som nu oxå för en tid sen skickat ny vän förfrågan på fb. m där är jag inte beredd att förlåta/ dra ett streck över. Hon är säkert inte medveten om vad hon gjort men jag blev innerligt sårad där och tror inte jag någonsin kan släppa det! fb i all ära men jag har bara människor där som jag gillar! samlar inte namn el antal....en o annan bekantsskap skulle jag kankse kunna ta bort nu. iof m det är oxå svårt när man en gång lagt till...men en del umgås jag ju inte med , men gillar dem ju så..ok då.


Att kunna förlåta är att lägga oförätter bakom sig. jäkligt svårt! har ngn sårat mig rejält så...

däremot de som jag älskar kan jag göra allt för!även förlåta;);)

sen finns det de som jag upphört att älska efter sårande...ex barnens pappa!där komemr d nog troligen inte heller någonsin till ett förlåtelse el till att kunna gå vidare. men alla kapitel i livet kan inte fortsätta...en del måste avslutas! o nya startas.


har skickat brev till soc idag ang min son!

igår postadejag brev till min son.

ska skriva till min kära S oxå.


när du ber om förlåtelse- mena det då! o när du ger någon din förlåtelse var då beredd att dra ett streck över det som hänt! 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards