Alla inlägg den 1 juli 2014

Av mamma-tilda - 1 juli 2014 18:04

var ett tag sedan jag skrev. mitt internet har krånglat.kör ju trådlöst.

allt har varit rätt ok.vet inte om jag törs ta i o säga bra...m ok!mår rätt bra.

saknar barnen. iaf besökt sonen o haft dottern hemma på blixtvisit!


.har en kompis nu som varit på interjuv för o ev bli familjehem o det väcker tankar.

vet inte om jag fixar ett barn till...saknar gossen enormt! m han är stor o iväg nu till släkt o försöker hantera det! vet inte om jag hanterar d så bra men har ju ingte val...mentalt försöker jag intala m att han kommer tillbaka på ngt vis..även om han inte kommer så ofta.el hit för o vara här. besök ska jag väl iaf lyckats få...jobbiga bitar.

o då kommer tankar på att ta emot andra barn längre fram? fixar jag de känslomässigt? fast kommer ju aldrig mer bli samma. jag älskar den ungen som min egna!


.o alla känslor som varit sista åren o de jobbiga är lite mer hanterbart men kommer över mig rätt som det är. kan börja grina av småsaker ibland. o vissa dagar bryter jag ihop....frågan är hur många år? innan allt är över?kommer jag någonsin över detta? när ? försöker njuta av det jag kan.ta vara på min egna tid o mina egna val.


många tankar idag.

pausar.

ska ha 4 veckor sem snart! känns både och...långt m 4 veckor...fösta 1.5-2 veckorna går åt till stor del för EM. sedan ska jag göra eget resten!!!m frågan är vad?? bila sverige`? tälta ? vandrarhem? vandra? får se vad det kanbli...känns i förväg som d kan bli jobbigt. har inte ofta haft 4 veckor o nu utan barn...nja .åker väl en tur till dottern.havet oxå tänkt.


kommit igång o tränat även om jag nu inte rört mig på 2 dagar!3 m ikväll...m hoppas på cykel tur efter fotbollen!hann inte innan då det öste ner regn ...el hade ingen lust i regnet!!

usch depp lite.

o fick höra idag att en vän mår riktigt dåligt o är inlagd på psyket. inte kul trodde det var bättre.!el var ju bättre så detta vart jobbigt ohöra!nu fryser jag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards