Alla inlägg den 29 juli 2014

Av mamma-tilda - 29 juli 2014 19:19

haft en bra dag. började m att åka o handla lite. hade best hjullager till bilen då svågern ansåg att mitt var "sönder". jajaj jag har då inte märkt så mkt m ansåg han att jag inte fick åka utan att det skulle bytas o han ville fixa då var d bara o köpa! tyvärr fick han inte loss d gamla så fick ha sönder bromsoket...så då åkte han iväg  till biltema o köpte ett sånt! får vi se om han får ihop min bil ikväll! o där rök månadens pluspengar... jajaj så är det o ha bilar! o så började jag fundera på kamremen..hm  den behöver bytas. kul kul. får ta in prisförslag på det efter semestern nu! melan 4000 -10000 kr står d på nätet beroende på var jag läser! slapp jag ju tänka ett tag till på hur d vore o ha pengar över;)


jag har trots det haft en bra dag! 

skurat mina köksluckor på utsidan... insidan får vänta till nästa hjärnblödning. för då måste jag verkligen ha ont om jag ska orka tömma skåpen!!men fint blev det:) var ju dottern som lurade mig o köpa ngn klorin spray på Gekås...o kaffeburken min gamla tupperwear den blev som ny på utsidan!

hjälpt syster i stallet o fyllt vatten.tom lagade jag lunch idag!

o lyxade....när jag handlade köpte jag med jordgubbar o grädde:)tur jag handlade innan jag visste att de skulle gå åt mer bildelar...2000kr på bilen under 1 dag! blä!


misstänker att jag missat samtal från sonen. ett vid lunch o 1 när jag duschade. ja inget o göra åt. får se om han hör av sig imorgon. har ju fått lämna min mobil på lagning. o vet inte vad för ringsignal på denna...har inte hört den idag!


får se om bilen blir fixad så jag kommer iväg till dottern imorgon el om jag får åka på tors, ivärsta fall skulle jag få ta syrrans bil på tors, hon jobbar ju bara imorgon o sen ledigt till mån.

varmt ute, m rätt behagligt nere inne. dragit för allt! o kört lite kyla på luftvärmepumpen..m bara pyttelite idag;) '

orkar inte åka o bada! duschade kallt....


seg i skallen m är väl vätska o värmen...

o så ska jag köra ner till dottern typ 3,5 timme utan ac...inte fixat den.o nu vet jag inte om jag har lust o lägg amer pengar på bilen!

Maja tycker d är varmt hon däckar så fort jag är still!. Hon saknar pojkarna -igår var vi på kalas o systers 18åring han fick sällskap så fort vi började fika! o hon kunde fortfarande tacka;) fast sonen nu varit borta länge! så jag tro hon saknar de lika mkt som mig.o nu ha rju inte gossen varit här på jättelänge heller...stackars oss;)

vi lever trots allt!! rätt konstigt känns det ibland...att vi överlevt !;)



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards