Alla inlägg den 21 juli 2014

Av mamma-tilda - 21 juli 2014 18:11

var en snurrig natt....när jag skulle somna så kom massa jobbiga bitar. fick först låta d vara en stund alla tankar o sedan fick jag jobba på att förtränga o stänga av! lyckades efter en stund o sov ganska bra.

gillar inte när det kommer...o var på väg upp inatt för o skicka medelande till min "hjälptant" m lät bli....tar de efter semestern;)fast hon är ju ingen tant....m jag gillar ordet tant:)

var nära o gå upp o dra igång datan oxå...skriva av mig. m lyckades som sagt stänga av o somna. tack o lov att jag har den förmågan!


matade in sista räkningen idag o de ska nog för ovanligehetens skull faktiskt bli en hel del kvar på lön!!stoppa undan på spar o köpa skor oxå.gissar att gossen oxå faktiskt behöver skor snart- vet att det har jag inte med o göra ...han är ju min bara till låns....o nu har han varit borta jäkligt länge! saknar han så jäkla mkt nu!!


imorgon blir det en tur till havet! härligt! o kompisen ska åka så tidigt...m 06.00 är det absolut tidigaste har jag sagt!! borta till typ fre...

är lite fest på lö.. m jag tänkte ju stanna hos dottern! jajja skit samma fester kommer flera! 

sedan vi fick besök av grannens hund igår är maja på sin vakt!

 kväller m fortfarande jäkligt varmt! tänkte cykla m får bli sent!! blir nog dusch ändå innan o köra en tvätt.

vet inte heller om jag ska packa om i annan väska....tror det.

efter gårdagens skogstur fick jag lite energi.. så dammsugit o diskat o skurat bakom spisen idag!!är bara o inse att röra på sig är det enda som hjälper! fast idag har jag bara varit hemma o gjort lite itaget!  o nu fick syrran ta min bil generator lampan börja lysa i hennes.så blir ingen glasstur ikväll!! 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards