Alla inlägg under oktober 2012

Av mamma-tilda - 3 oktober 2012 21:00

nu har jag äntligen fått igång min dator! får vara glad över att ha en...

den är dock inte riktigt som den ska...men får duga! jag kan skriva ,surfa o sysselsätta mig lite.

dagarna denna vecka har varit växlande kan man lugnt säga! Fått ha min älskade xa gosse 2 kvällar på raken!


däremot har det varit rörigt för min stora son! o jag vet inte riktigt vad som är vad...d är lite jobbigt.el mycket jobbigt! messa m hans far o fick svar !kors i taket! men inte fullständiga svar....kan jag väl tillägga. tror dock ändå att han bor bäst där han bor ett tag till!om allt funkar....han är glad åt sin utbildning o varit duktig o kommit upp halv 6 varje morgon! jag ber till gud! ohar ringt soc o hoppas att de kan finnas med som stöd el göra ngt om d behövfast det kostar energi ! d kan ja lugnt säga! o som jag sagt förr i nästa liv ska jag fasiken orka vara politiker o skriva dessa förbaskade socilatjänstlagar! men just nu får jag vara tacksam attdet känns lite bättre idag o denna storm verkar ha bedarrat lite grann....jag hoppas bara att det ngn stans finns n som kan förstå sig på min son o hitta vägar in o hjälpa han!är maktlös som mamma! vissa bitar kan jag inte längre styra el påverka så mkt. kunde jag skulle jag verkligen lösa !!o ja jag vet ....han är vuxen. m inte fullt ut o jag skiter faktiskt till viss del om jag gör förmkt!jag måste känna att jag iaf kan göra ngt för han!för att orka hantera det. jag är "bara" mamma!

o jag hoppas att det jag gör för andra ska ge ringar på vattnet . att både min son fattar att hjälp finns och att de jag ger till han o andra påverkar i positiv riktning....

ibland känner jag mig bara så värdelös.varför ska detta vara nödvändigt??nu sitter jag har o tjuter...oxå!

dottern är o provar jobb el går bredvid på annan ort...hon tänker sig o flytta:) är roligt men samtidigt sorgligt.men är glad att hon är så stark! o stadig.det kan kanske smitta av sig på mig....o så kommer då tankar vad vill jag?? o massa funderingar...jag är trots allt bara 42...men jag vill o får energi av alla mina 3 barn o de betyder mest av allt! utan de o allt så tror jag att jag inte skulle funka! men ibland undrar jag om jag sket i allt vad sokulle hända?? de överlever säkert lika bra..men frågan är om jag skulle göra det?? så mitt liv rullar o jag är ju trots allt nöjd för d mesta, men när sonen har d jobbigt o gossens skola inte är ok..spelar det jag gör ngn jäkla roll? el tar jag bara på mig massa o tror att jag ska kunna påverka så de får ett bra liv?? vad håller jag på med?? egentligen?? skulle kankse legat kvar i sängen idag? ja nu blev det massa depp....idiotiskt!ju bara jobbigare. m visst skiten måste ut o de är ju därför jag skriver! o jag vet att d är klart att d jag gör påverkar mina barn o för det mesta i rätt riktning!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards