Alla inlägg den 11 augusti 2012

Av mamma-tilda - 11 augusti 2012 21:35

så jäkla trött! har fått en del gjort idag hemma men ingen energi till att åka ngnstans varken igår el ikväll!

tur att jag fick lite lunch besök idag:) även om det var tråkigt att min vän inte mådde bra. men så är det ju ibland!

familjelivet är inte alltid lätt!Hoppas iaf att jag var till ngn hjälp. ibland räcker d ju bara att få ur sig grejer o lite andrum är tillräckligt! Jag vet efter alla gånger jag själv åkt till vänner ...att bara få sitta hos ngn o känna tillit o lugn!utan krav på prat el förklaringar.


Dottern har jobbat under dagen o sen ridit ,nu packar hon för en veckas semester! den är hon värd!

Sonen önskar ny dator...blir inte från mig iaf! sådana pengar finns då rakt inte!Känner att hade jag haft dem hade jag nog sjutton köpt en...tror inte jag ska analysera mina tankar el handlingar...har iaf inte råd så slipper fundera på det:)

O <3 barnet ska få en mobil,det har jag lovat o hjälpa till med.. .nu har han lånat. gillar inte att de lånar grejer!blir bara massa trassel....oftast!men blir ingen dyrare !har sagt att han får kolla upp ngn så ska vi kolla på det. men jag åker inte o handlar själv!!


Min ved är snart klar!! fy fan vad skönt det ska bli!! eldar i kaminen i kväll....var lite små ruggit. inte klokt...bara början på aug!jag håller fast vid att sommaren har varit ok...

har en kille som sommarjobbar på jobbet, en jätteduktig kille! så kul när man stöter på ungdomar som är så rara o duktiga!peppar han tilla tt sköta skolan direkt nu vid starten...han har i af växt till sig sen högstadiet säger han:)härligt när de drar egna slutsatser.

En annan kille(gammal elev) som jag har på fb. skrev att han slutat röka nu! känns gött då jag minns hur jobbigt han tyckte det var att pappa rökte för mkt. o rädslan för att han skulle dö av det! kul att han oxå börjar bli stor...brukar ju säga att han komemr alltid vara liten för mig..får väl ändra på det!.herrejösses vad mkt olika detta blev. men iaf en röd tråd...d mesta handlar om ungar;)

ibland har ja ju funderat på att jobba m annat än ungar m tror inte jag skulle klara m utan ungar!!de ger mig oftast energi o glädje!fast måste erkänna att jag är trött efter första jobbveckan!


min bror har ju fått tvillingar o de är underbemannade inne på avd så han får sova där inne för o hjälpa till natte tid. mamman blir lite stressad av att mata barn 1 när barn 2 väntar hungrigt...får se hur allt blir .syrran sover inatt hos storasyster, jag har ju inga små så messa att han får höra av sig om d vill ha hjälp!jag har fått så mkt av han under min sons jobbiga år o han ställer alltid upp! jag måste säga att det gör nog alla mina syskon med det de kan! vi är br a på olika!de finns när de behövs! jag hoppas jag kan ge ngt tillbaka! krävs så lite egentligen att dela med sig av det man kan! tid o kärlek är gratis!nu kommer tankarna in på religösa som inte alltid visar medmänsklighet utan tror sig vara bättre än andra...då är man inte kristen i mina ögon!jag kan både svära o dricka ibland m tror nog vår herre är nöjd iaf med det jag ger!! sedna har han fortfarande kvar att försöka få mig att fatta em del saker...spec kring min son! men även annat man kan undra över ....ja somsagt mkt snurrar det ibland..tur jags kriver för o rensa o inte för att ngn ska kunna fatta o få sammanhang;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards