Alla inlägg den 10 februari 2013

Av mamma-tilda - 10 februari 2013 09:50

jag vet inte hur jag /man gör !

jag har ju paus o det är svårt...nästan lika svårt som att gå ner i vikt.


sonen bor på nåder o hans far skulle gärna vilja få ut han känns det som. jag fattar att det är jobbigt! herregud jag har ju tagit paus från att vara mamma!men jag intygar till han att han är superviktig. visst skulle kanske vara bra för sonen o få flytta men så länge han bor kvar så går det ju inte helt överstyr....hoppas jag.efter hur han mådde igår så vet jag inte var det tar vägen. jag hoppas bara att ngt av det jag menade gick fram även om jag sa massa klumpigt.jag har bett om förlåt o talat om att jag tar paus som mamma....att min oro gör att jag inte fungerar längre.


sedan har jag som sagt tagit min paus för det jag sagt o gjort o sånt som inte jag klarar av i mitt mammaskap.framförallt min oro över umgänge o ifrågasättande av kamrater. o det vet jag att man som förälder måste göra på ett väldigt snyggt sätt!o nu har jag inte klarat  det.

men jag vet som sagt inte riktigt hur man gör...när man pausar! men jag kommer väl på det...

att kolla hur han mår måste väl vara ok? även vid paus?el ska jag vänta till han hör av sig?

jag kan iaf sova numera!även jobbiga dagar.fick svar på mitt sms vid midnatt från barnens pappa...m jag kunde sova faktiskt sen!


ska försöka tvätta idag...

fixa m lite hästar..får ta det som gratis terapi.o de ställer iaf inga jobbiga frågor!!!

disakde faktiskt igår! känns skönt med en tom diskbänk! o ska försöka hålla ordning nu...har ingen lust att storstäda igen! det är ju bara mina böcker(skolböcker) jag inte har ngt bra ställe för...lite sugen o åka till ikea o köpa mig en hylla o en lampa...får se vad tiden blir. el så tar jag det ngn kväll efter jobbet!jag har ju inga pengar men ikea kortet...just nu känns det som jag skiter i om jag har kreditskulder. vad betyder pengar???


over and out! men inte game over ännu iaf!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards