Alla inlägg den 23 februari 2013

Av mamma-tilda - 23 februari 2013 18:35

ikväll är jag bara! sitter o mår rätt ok. har valt att stanna hemma o bara vara!


äter upp resterna från barnvaktsgodiet:) lånade 3 barn fre till lö! det ända som var lite svettigt var när lillen inte ville sova utan skrek hysteriskt! annars har vi haft lugnt o skönt, myst m lite film o godis.Idag hann vi rida lite o leka i snön!annars har vi bara haft en skön stund i hop!tack för lånet S!

än så länge har jag ju inga barnbarn!så då får jag låna....

Nu sitter jag o lyssnar på musik. funderar på en film el bok?? 


hade tänka att för första gången kolla melodifestivalen..m boxerdosan är bara spårlöst borta. så antingen får jag kolla i datan el skita i det.för jag har ingen lust att gå el åka ngnstans.....vi hade ju igång tv i tisdags, gossen o jag...m nu finns den bara inte!jaja jag överlever, blir väl jobbigare för gossen på tisd;)


diskat direkt efter vi ätit o fått in tvätten oxå!fixat hästvattnet. så känns rätt ok. 

imorgon ska jag börja om...invägning o minskat med mat mm...stått lite still el rättare sagt går upp o ner 1-2 kg...m kommer inte vidare. så nu blir det minskat o sedan blir det lite hårdkörning..varit inne i lite godisperiod....

vill iaf ta drygt 5 kg till o börja med!

imorgon ska jag tydligen rida oxå!


sonen är sur...för jag inte körde tillbaka han till Kumla...skulle träffa ngn tjej.han har fått ett erbjudande om att åka med till Gambia oxå. ngn kompis som skulle jobba där hade sin moster  där.så de skulle få bo gratis....jättekul men jag har inga pengar till flyget...klart det vore super för han o få komma iväg o känna o uppleva ngt annat.

nu tog tankarna slut:) ha en skön lö!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards