Alla inlägg under augusti 2012

Av mamma-tilda - 12 augusti 2012 21:38

Känns rätt bra idag. Min ved är färdig klyen,jag har hjälpt till i stallet,kört dottern till tåget,hämtat F vid tåget och kört hem han,varit hos en vän o röjt lite.

Sonen o flickvännen åkte med till Kumla o att bara få se han o slänga lite käft är så underbart!Jag älskar den skitungen!o är så glad att han återvänt från drogernas värld! dottern åker på sin första "vuxen semester" lite nervöst...fast hon bott borta i 3 år..o var till usa på praktik själv! hon skrattade lite åt mamma ....tågbyte i göteborg..mm just o flög själv o gjorde byte i new york....jaja  mamma fick iaf lov att vara lite orolig! tack gumman!

o hon tom kom ihåg att messa mamma! vid tågbytet o när hon var framme i Halmstad!!


sedan kan man ju undra vaför är det lättare att röja o hjälpa andra än fixa en del hemma? jag som inte tycker om att städa...o leta par i strumphögar?? det måste vara höjden av korkat! vi som bor 2 här,jag o dottern har en halv ikea påse m en strumpor...o så åker jag bort till ett hushåll på 8 pers o börjar plocka...det blev inte många par ihop parade ,flesta åkte ner i påsen igen;) nu vet jag iaf vad de kan få i fortsättningen när jag får för mig att köpa presenter!!!


undrar om man la ihop alla hushålls "en-strumpor" i en hög på en ort hur stor den högen skulle bli??


Mitt <3 barn hann inte hem.innan jag åkte....får längta lite till då;)

Av mamma-tilda - 11 augusti 2012 21:35

så jäkla trött! har fått en del gjort idag hemma men ingen energi till att åka ngnstans varken igår el ikväll!

tur att jag fick lite lunch besök idag:) även om det var tråkigt att min vän inte mådde bra. men så är det ju ibland!

familjelivet är inte alltid lätt!Hoppas iaf att jag var till ngn hjälp. ibland räcker d ju bara att få ur sig grejer o lite andrum är tillräckligt! Jag vet efter alla gånger jag själv åkt till vänner ...att bara få sitta hos ngn o känna tillit o lugn!utan krav på prat el förklaringar.


Dottern har jobbat under dagen o sen ridit ,nu packar hon för en veckas semester! den är hon värd!

Sonen önskar ny dator...blir inte från mig iaf! sådana pengar finns då rakt inte!Känner att hade jag haft dem hade jag nog sjutton köpt en...tror inte jag ska analysera mina tankar el handlingar...har iaf inte råd så slipper fundera på det:)

O <3 barnet ska få en mobil,det har jag lovat o hjälpa till med.. .nu har han lånat. gillar inte att de lånar grejer!blir bara massa trassel....oftast!men blir ingen dyrare !har sagt att han får kolla upp ngn så ska vi kolla på det. men jag åker inte o handlar själv!!


Min ved är snart klar!! fy fan vad skönt det ska bli!! eldar i kaminen i kväll....var lite små ruggit. inte klokt...bara början på aug!jag håller fast vid att sommaren har varit ok...

har en kille som sommarjobbar på jobbet, en jätteduktig kille! så kul när man stöter på ungdomar som är så rara o duktiga!peppar han tilla tt sköta skolan direkt nu vid starten...han har i af växt till sig sen högstadiet säger han:)härligt när de drar egna slutsatser.

En annan kille(gammal elev) som jag har på fb. skrev att han slutat röka nu! känns gött då jag minns hur jobbigt han tyckte det var att pappa rökte för mkt. o rädslan för att han skulle dö av det! kul att han oxå börjar bli stor...brukar ju säga att han komemr alltid vara liten för mig..får väl ändra på det!.herrejösses vad mkt olika detta blev. men iaf en röd tråd...d mesta handlar om ungar;)

ibland har ja ju funderat på att jobba m annat än ungar m tror inte jag skulle klara m utan ungar!!de ger mig oftast energi o glädje!fast måste erkänna att jag är trött efter första jobbveckan!


min bror har ju fått tvillingar o de är underbemannade inne på avd så han får sova där inne för o hjälpa till natte tid. mamman blir lite stressad av att mata barn 1 när barn 2 väntar hungrigt...får se hur allt blir .syrran sover inatt hos storasyster, jag har ju inga små så messa att han får höra av sig om d vill ha hjälp!jag har fått så mkt av han under min sons jobbiga år o han ställer alltid upp! jag måste säga att det gör nog alla mina syskon med det de kan! vi är br a på olika!de finns när de behövs! jag hoppas jag kan ge ngt tillbaka! krävs så lite egentligen att dela med sig av det man kan! tid o kärlek är gratis!nu kommer tankarna in på religösa som inte alltid visar medmänsklighet utan tror sig vara bättre än andra...då är man inte kristen i mina ögon!jag kan både svära o dricka ibland m tror nog vår herre är nöjd iaf med det jag ger!! sedna har han fortfarande kvar att försöka få mig att fatta em del saker...spec kring min son! men även annat man kan undra över ....ja somsagt mkt snurrar det ibland..tur jags kriver för o rensa o inte för att ngn ska kunna fatta o få sammanhang;)

Av mamma-tilda - 9 augusti 2012 23:32

har messat m raringen o samtidigt småretas m "ungar" på fb...o chattat m <3 mamma om livets svårigheter och kollat klart på os-finalen  damfotboll!.

tänka vad tekninken gör mycket möjligt!


Att få retas o slänga lite käft även om det var via mobil o data gär iaf livet lite roligare!

Att få skratta o ha känna glädje mitt i alla funderingar.


Barn får uppleva en hel del pga av oss vuxna det går aldrig att komma ifrån tror jag. men att kunna väga upp en del

o ge positiva möten o en vågskål till livet. Jag tror det är det jag allra mest gillar med att få jobba m ungar!

Att få ge! o det är det jag hoppas att alla ungar får möta ngn stans i livet!kloka vuxna som kan ge perspektiv!

jag hoppas att jag kan vara den vuxna för en del!


ibland funderar ja på jobbet om det är dax att gå vidare o jobba m äldre? har faktiskt funderat på syo konsulent...

men nu ska ja först o främst börja fortbildning o genomföra den!! idrott o bild kurs under 1 år.på distans!


läggdax! klockan börjar bli massor o snart kommer dottern hem från jobbet...

natti

Av mamma-tilda - 9 augusti 2012 21:37

Idag har jag haft besök av en tidigare elev som nu fått reda på att pappa inte är pappa....

Vi kunde samtala kring det o jag kunde förhoppningsvis säga lite kloka saker.

Tankar som snurrar fast de förnekas! Att tala om att det är inte konstigt att det dyker upp funderingar o tankar!

Måste nog ringa mamman el "pappa" imorgon o berätta.

Sen hann vi med lite avundsjuka med om mitt <3 barn:)


Nu är det oxå snart 9- årsdag för mitt <3 barns mamma som fri från missbruk! bra gjort!! tufft att öppet orka säga det!

O det kommer naturligtvis väcka känslor o tankar hos oss alla. Jag hoppas att jag kan finnas för o ta emot om det behövs!Tycker så mycket om de alla! Jag hoppas oxå att åren rullar för min son att snart få säga samma sak!

jag håller tummarna o ber !Oron ligger trots allt där under o gnager ,jag jobbar hårt med mina tankar o min oro..

Han måste ju få stå upp för många bitar själv som mamma inte kan.Jag älskar han så mycket! alla mammaor önskar väl allt de bästa för sina barn o efter de jobbiga åren önskar o hoppas jag de ännu mer känns det som! samtidigt som jag fortfarande brottas m känslor o tankar hur det kunde bli som det blev....Spelar ingen roll tror jag hur många gånger folk säger att det inte är mitt fel! någonstans gick det snett och jag lyckades inte som förälder...sen vet jag att jag gjort allt o ibland för mkt för mina barn och att drogerna mer hamnade om kamrater o självkänsla. men jag har iaf inte lyckats fullt ut ! vad alla än säger! o det väcker skuldkänslor och får mig ibland att gråta när jag tänker på det. sen hoppas jag ngn gång få en förståelse för varför det var tvunget att bli som det blev! ,men hoppas nu att vi bara kan räkna glädje årsdagar!

Jag hoppas att jag kan finnas som extra vuxen för andra unga. för det har jag trots allt lärt mig vikten av under dessa år att möta vuxna som inte är förälder med allt vad det innebär är viktigt för dessa unga att ha! som förälder

väcks andra känslor o tankar o ibland kan man inte hålla sig konkret el saklig.


Nu ska jag iaf se klart på dam os finalen!men det snurra lite ikväll så blir kankse mer skrift sen....

Av mamma-tilda - 4 augusti 2012 23:40

Varit till Liseberg med mitt <3 barn o hans familj. Riktigt kul var det. Har ju inte besökt Liseberg på en jäkla massa år

så det var roligare än jag trodde! Efter det blev det en tur till brosan o minisemster. lugnt o fridfullt!


Jag ska börja jobba på mån o tror d är bra! har ju bara haft 3 veckor m saknar ju mitt extra hjärtebarn så mkt så det är bra o få jobba o inte behöva längta en massa;) fattar inte hur en unge kan betyda så mkt!

Mina stora rullar livet på för rätt så bra just nu. jag tackar gud med jämna mellanrum !!Sonen haft lite jobbigt m det har hans pappa kunnat stötta med o det känns som det är på väg igen!


Passade på när vi fick fribiljetter till Jerry Williams att gå ut o roa oss lite jag o min bästa vän!

Träfffade faktiskt en riktig raring! hoppas det blir fler träffar....vi tog kaffe i dag:)

Bara att få kramas med ngn  var rätt mysigt!


o snäll som jag är har jag suttit barnvakt ikväll! o det är väl bra att inte ösa på för fort....balansen i livet;)vad den nu består av....


börjar fundera på omtapetsering oxå...ja mkt blandat i skallen igen!!






Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards