Alla inlägg den 3 juni 2013

Av mamma-tilda - 3 juni 2013 22:38

då kör vi dag 1 igen....hålla nere kolhydraterna och försöka o komma under detta "tiotal" ska väl förhoppningsvis gå på ett par veckor med lite jävlar anamma o rörelse!! har satt igång stegräknaren igen! 

3 dagar i veckan skrev Katrin i sin bok var det 50min promenad som gällde!blir nog mest på helgen så tog tjuvstart lö-sön med gräsklipparen...+ att jag ridit båda dagarna!

tänkte att jag inte ska vara under 10000steg på vardagar...saknar 400steg idag;) m då har ju inte stegräknaren suttit på hela tiden...så funderade på hur d ska räknas ,men kom fram till att idag får d fattas då...de säger ju 10tusen steg för att "hålla " en vikt o över om du ska gå ner..m riktar in mig på 10 iaf de dagar jag inte ska "motionera" ordentligt.

känns bra! idag...inte haft ngt sötsug alls. var nog smart att trappa ner under helgen...kommer att äta glass iaf d har jag sagt/tänkt ok till ngn g i veckan m inte varje dag...har ju varit inne i en glassperiod nu!!


kommit igång m skoljobbet ikväll oxå! skrivit visionerna iaf.... ska gör en terminsplanering o så de svåraste....sen...

tänkte att terminsplaneringen ska göras senast onsd. o så har ja ivärsta fall to som är röd dag på mig med det andra... men ska kolla om E har d ligger i datorn det materialet jag fick...lättare o klippa o klistra då!


fick gosa ikväll m min älskade A så fick lite energi! lillskruttan var inte hemma...o inte min stora skrutt heller!men får vara tacksam för den lille!o för S;);)


på fredag ska jag på samtal får se vad de kan ge för mig. hon verkar iaf trevlig o vettig d jag prata i tele. visar sig.jag måste ju hitta lite mer styrka o stabilitet...småbrakar lite för tätt just nu känns det som. sedan  där emellan funkar det och jag hittar egen balans.o är tillfreds med mitt liv! nej sängdax nu då! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards