Alla inlägg den 6 juni 2013

Av mamma-tilda - 6 juni 2013 21:23

har visst varit kanonväder ute idag...knappt varit ute.

Först åkte vi o hämtade nya hästen. o sen har jag ägnat resten av dagen åt skoljobbet!

paus för o hämta hem sonen o lämnade bilen på verkstaden. annars bara skoljobb o lite snabbmat lagning.


Fick träffa kompisarnas mamma när jag hämtade han där. det var skönt att fått göra det nu. vi hade samma åsikter om våra förbaskade ungar. o tankar. talade om att jag ska iväg imorgon...på eget prat. o då sulle hon nog kunna tänka sig sa hon.- att d behöver jag nog oxå.Försöker ju peppa att d ska ta hjälp alla nu. blir ju lättare då för dem!! 


nu är jag trött i huvudet efter alla skrivande o försök att få ihop detta!hoppas det inte blir så mkt att ändra el komplettera på sen...svårt på denna uppgift vad han ville ha...ja ja nu är det iaf inskickat!

kaffe o massagestol nu!har ju visst inte fått i mig ngt kaffe knappt idag!


imorgon samtal.jobb o bowling...full dag! o lö ska jag låna mina små goda gullungar!!!


sön hästjobb...så rullar mitt liv....

skola sen 17-18.... o så midsommar...när ska jag hinna min mini weekend`?? skulle oxå åka till stugan o kolla grejor...När? jag fattar inte var min tid försvinner! de är som med pengarna ...de bara försvinner...jag ska ju ha egen tid...är ju ensam;) el så är jag så uttåkad när jag är själv så jag inte fattar att jag har tid!


saknar min dotter,saknar min gosse...


men känner mig så nöjd efter jag sa nej igår till sonen! synd om den andra mamman som fick hämta...var ju orolig för sin tös när de andra 2 försvann så klart... jag förstår henne. men jag känner mig nöjd!!


livet rullar som sagt! jag försöker balansera mitt liv! o jag är tillfreds för det mesta!o oroar mig mindre för sonen. jag kan bara göra det jag gör o inget mer.


tacksam för alla som ger mitt liv glädje ämnen! o mina kära vänner.tänker inte rada upp allt idag. nu ska jag njuta av att skoljobben är iväg och massagestolen!!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards