Alla inlägg den 16 juni 2013

Av mamma-tilda - 16 juni 2013 20:57

skulle klistra in en dikt...el tänkvärda ord..m gick inte.datorn tyckte jag skulle använda snabbtangentsläget istället för o högerklicka...o jag som är så bra att minans alla dessa kortkommandon...

o jag sitter i Trollhättan o har ingen gosse med mig.annars brukar han ju få hjälpa "tanten";)


jag varnar er som mot frömodan läser mitt inlägg idag..att det kommer vara rörigt ,hoppar tankar i skallen.så finns det inget sammanhang i texten vet ni.


hann inte ringa idag o prata m personalen för sonen. har inte fått ngt brev o vet inte om han inte får skicka. o nu är det för sent ikväll. m får ringa imorgon, jag vet ju inget om hur han mår el vad som händer. d är jobbigt! mammor borde ALLTID bara få komma o se sina barn oavsett var de befinner sig el vad de gjort! jag tänker på dig min älskade son o jag hoppas att detta är en väckarklocka o att du trots allt mår bra o värderar ditt liv o din framtid nu! jag älskar dig! fast ibland är det jäkligt svårt....


o min kära dotter har ju  som vanligt ingen koll på läget..o tackat ja till jobb innan hon hunnit hem från vm...det går inte att bet 2500 för en flygbiljett när hela kalaset kommer sluta på ca 27000! o vi får kanske tbax 10.000 från förbundet...så nu måste jag se om d går att lösa /jaga ngn sponsor...alla bidrag stora som små mottages tacksamt! o jag är nu inställd på att mina skattepengar kommer jag ju inte kunna få tbx så mkt av...m det får vara värt detta! blir en upplevelse för oss alla! m framför allt för dotter o moster som kämpat för o ta sig hit!


o sitter o har minisemester o lugnt. slutade regna ...efter jag varit ute;) m duggade bara som tur var, den värsta skuren hade dragit förbi innan jag kom ut. bor ju vandrarhem o behövde köpa lite frukost o kvällsmat, fast slöa o köpte färdig sallad på max:)

i fredags bokade vi flygbiljetter till Frankrike! får flyga från Arlanda o d har jag aldrig gjort...m dottern gjorde ju d när hon skulle till usa... o vi hittade rätt då!o nu vart min gosse lite sugen om vi ska flyga hem oxå..att följa med. han ville inte tidigare eftersom tanken varit att vi alla åker bilen hem..o d tar 3 dygn:) m vi får se hur vi gör m hemresan. o jag vet inte om han kommer orka...kan bli lite stressigt på tävlingsdagen...upp vid 5-halv 6 o sen inte klart förhoppnings vis förens 15.00 o så allt efter jobb! o att tälta på en tävlingsplats är inte direkt ngt nöje . m självklart är ett vm är en häftig upplevelse! men vi vet inte än hur vi gör m flyg hem el bil...vi måste ju lyckas få ihop hela "paketet" o flyget hem gick sent...o då måste vi ta oss dit på ngt sätt oxå.


saknar mina hjärtebarn! jag skulle gjort som jag hade tänkt...tagit bilen denna resa o plockat med dem!;)hur sjutton kan jag sakna de där små goa ungarna så mkt? när jag inte sett dem på flera dagar!o då såklart måste mamma S lägga ut bild på min lilla lilla gosse. mitt hjärta bara smälter o längtar!!!eftger de där små kramarna jag får när jag kommer! jag säger som jobbarkompisen sa...jag har en man i mitt liv o han heter"Hugo" (det är hennes barnbarn) o jag behöver inget mer! det är så det känns just nu. jag behöver inget mer än alla mina barn! egna som "låne" de är allt jag behöver för o må bra:)

o jag är så glad efter att fått haft min gosse en hel vecka! har saknat han enormt när han inte varit hos mig. o så känner jag mig lite stolt att jag klarade av tiden utan... utan att pressa el böna.....o att han fick komma på eget intiativ! jag har fått acceptera o väntat. o längtat....m jag fixade det!o så kom han nu en hel vecka! o den kommer jag minnas i hela livet! o jag får väl hoppas att han inte blir "jobbig" hemma när jag skämt bort han...kunde ju inte låta bli..när han nu äntligen kom. har saknat han så jäkla mycket!o nu ska jag minnas tiden m glädje o inte låta saknaden utan ta över. utan njuta av att jag får / fick ha han hos mig! o jag vet att jag skrivit det innan ni som har tid o utrymme ta emot ett barn! det är ett av mitt livs absolut bästa beslut. o jag ångrar inte en sekund at tjag vågade fråga! o att både han o mamma tyckte det vore bra för han att få byta miljö ibland o bara få vara! i tystnade på landet o med egen vuxentid. TACK! jag kommer alltid vara tacksam! det förgyller mitt liv enormt.


nätet räckte inte till mitt rum som är längst bort..sitter i samlingsrummet/matsalen.. snart läggdax.. för att ha gossen gör att jag sover mindre...blir lite som en "hönsmamma" o lyssnar o vaknar....så är rätt trött;) m det är det värt!o när han har svårt att somna pratar vi...o kan jag ge det lilla under de stunder jag har han hos mig så är jag så glad. sova igen hinner jag!m var så trött så jag kunde inte läsa på tåget  o vågade bara slumra för kände att somnar jag då sover jag stenhårt o lär snarka:)


o tänker på min gosse o hoppas d blir bra hos pappa. fast du inte ville ...

o jag hoppas min son mår bra o får hjälp! men jag vill se dig!prata m dig!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards