Alla inlägg den 20 juni 2013

Av mamma-tilda - 20 juni 2013 23:01

ibland tvivlar jag starkt på gud. m han verkar finnas kvar i bakkant o visar ibland m små medel att han inte övergett mig helt...har ju missuppfattat skoljobben...m får ta del av kurskamraters inlämning o nu skickade läraren att d skulle vara inlämnat till sön-mån...så fick be om "uppskov" o informera lite om sonen! tack o lov är han mänsklig o suppervettig! fick ta längre tid på mig o bara höra av mig för bollplank sen! trodde jag skulle behöva skita i allt på målsnöret för idrotten... m tack o lov kan jag slappna av o ta nya tag sen..hade varit tufft o bita ihop till söndag!

varit som sagt lite mycket denna vecka!

 o tårarna ligger på lur.


skrivit lite med mitt <3barn!saknar han!m tacksam för gårdagens mys o prat, även om d blir långt för långt in på natten!han ger mig "energi" med trötthet;);)fattas ju lite nattimmar....

trött m kan inte slappna av riktigt än.


skirvit m en ny bra vän! tacksam för den vänskapen. o den hade jag ju inte fått utan utbildningen!ibland springer man "på " folk som d känns bra med bara så där.

o med dotterns svärmor..så flera "samtal" samtidigt i kväll.

tacksam för deras vänskap! m hoppas inte d oroar sig! jag har folk nära som tar emot mitt behov av både prat o ältande o tårar.när jag "tillåter" så jag överlever. o vill inte oroa ngn som är långt bort!


o imorgon ska jag hämta mina 2 små godingar! o då får jag ny energi! är ju inte direkt på fest humör så då kan jag använda min tid bättre till de små!o nu har jag snabbröjt nere..bara övervåningen o dammsugning som måste ske innan!! o diska ..köra iväg allt till återvinningen..el dumpa på jobbet i containern...


nu ska jag börja förberda hjärnan för sömn... 

o tack alla som finns i mitt liv! iaf ni alla som ger vänskap o kärlek -ni andra kan dra åt skogen!;)


jag är tacksam för de jag har i mitt liv även om d vissa dagar inte märks el jag visar det;)

livet går upp o ner...tyvärr svart ner just nu...m det kommer ljusa dagar jag vet det!


Av mamma-tilda - 20 juni 2013 18:51

huvudvärken kom på hemvägen som ett brev på posten!

var förbi mina <3 stora o små;) S, I,A,L,B var hemma o så jag fick njuta en stund. o då slappnade jag väl av...o så kom huvudvärken på hemvägen!!pussa på min lilla A! han har "stulit" mitt hjärta precis som storebror!o tack S för pussen. Jag älskar dig! även om jag är "dum" just nu....

jajaj d mentala har varit tufft denna vecka så...var väl inte oväntat när d nu kommer ledigt!


o nu har min mobil lagt av...tappat täckning o hjälper inte m omstart...skitkul!

måste röja ikväll...m kvällen är väldigt lång idag känner jag. ska skriva lite o så blir det sängen...el nej en stol på altan!fasiken jag skulle ju köpa vin...m var väl lika bra ja glömde det. då hade ja nog däckat.

ska vara barnvakt imorgon så måste ju röja ...skulle behöva storstäda m får se om jag kommer förbi röjarstadiet...tveksamt idag!som vanligt...kan det vara värt att anlita ngn snart??


o där kom mobilen igång igen! tack! 

har gått hyfsat o jobba...bara inte tänkt så mkt utan låtit tiden gå..typ. m fick bli förbanand idag rejält! beslut som tydligen blivit tagna i korridoren..sånt gillas inte!!! o spec inte när de faktiskt påverkar "mitt fritids" m vissst d är bara o lösa! o det ska väl gå...m jäklar vad jag tände till!inte rätt vecka riktigt...att släppa sånt till mig;)


funderar på att vispa grädde...o äta till bär. skulle kunna tänka mig en paj..m har inte köpt annat o baka på o har ju varit rätt duktig nu i 2 el är d 3?veckor så..ska väl orka iaf 1 vecka till. det jag hade gått upp i dec -jan är nu borta + d sista av de första 5kg!! så nu ska vi sikta in oss på 4kg till! tar en bit i taget! har inte bråttom...


tänker på min son.i värmen.hoppas du mår bra o att du nu faktiskt kommer fixa ditt liv nu!tänker på min badboll....

igår var det rätt jobbigt. o klarade inte av samtal...med vänner. utan direkt kom tårarna.  o så var jag då "elak". vetinte om jag behövde få fokusera på ngn annan typ för o hålla min ribba..el om jag omedvetet ville att fler skulle må dåligt...fått be nga om ursäkt..för mitt beetende. inte mina känslor. för d är inget jag tänker be om ursäkt för. att jag mår dåligt. el skitdåligt i går. m ska ju inte vara elak för det...jag är ju för tusan "en tant"! inte ett barn som inte kan hantera känslor...m d var väl min badboll som pös hål el ngt typ..försöker tänka så iaf;)

nu ska tant bara gå o vara o vila d mentala en stund...o bota huvudvärken...




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards