Alla inlägg den 6 mars 2015

Av mamma-tilda - 6 mars 2015 21:01

många känslor o oro ,hjälplöshet. känslan av kaos. att inte kunna finnas o göra ngt för det som betyder mest i hela världen! ett av barnen. det gör så ont. gråtit på jobbet . det är tur att det går  bra o gråta på jobbet...m det var lite jobbigt o köra en idrottslektion med rödgråtna ögon! men bara o bita ihop o tala om för barnen att man är ledsen för ngt privat ... de är så snälla då o tar d försiktigt m fröken! 


att inte veta , att inte kunna göra så mkt. att finnas där i bakrunden. att tro att det som sker är nödvändigtför att allt ska bli bra. försöka känna tillit. att få distans o sortera tankar o känslor. 

har världens bästa vänner. en del som kan ge mig distansen ,ord för o våga tro. andra som bara finns där m en kram o ser till att jag håller ihop. kommer snurra förmodligen inatt. m jag kan inte göra så mkt nu, skulle ju vilja bara hämta hit han ! hålla om lyssna på andningen som när han var liten se till att han får sova lugnt. m han är vuxen! o vill inte mamma ska .... jag får respektera det! jag vet innerst inne att han vet att jag finns här när han vill ha det av mig! att mamma aldrig kommer ge upp hoppet. m att jag önskar d jobbiga vara över! jag vill bara att mina barn ska må gott!!!! 


jag känner mig samtiidgt sviken av d som ska finnas där för mitt barn! m jag har inte alla pusselbitar.mhan måste få känna framtidstro! jag ska försöka få distans o sortera. många prossesser inombords.


tar hjälp av musiken ikväll...o lite skrift!!


ätit massa onyttigt o ingen mat idag! ny går jag väl upp de jag lyckats gått ner... försöker få i kroppen nergi el ngt..  få alla kaos o lägga sig. jag äter när jag mår dåligt! ibland hade jag kunnat önska d vore tvärtom... kanske jag kunde gå ner !!skit samma ...


fick lite go kärlek av mitt lilla <3 barn han ville inte jag skulle åka hem! d värmde. den store gossen är ju hos sin pappa så d får jag längta efter... försöker tänka att jag är tacksam för de åren jag fått!  


älskar alla mina barn!!  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards