Alla inlägg under februari 2013

Av mamma-tilda - 18 februari 2013 20:56

landat i soffan o slappnar av efter dagen!

började morgonen på vc o sjukgymnasten.

skulle handla åt jobbet o glömde det jag egentligen skulle ha!

o så skadade sig gossen i skolan på idrotten så blev o rycka ut. det visade sig vara så illa så resten av dagen tillbringades inne på sjukhuset! som tur var ingen fraktur. rejält uttänjda ledband o inre blödning.kan ev vara ngn spricka oxå.

trevlig dag tillsammans fick vi"kvalitetstid" ...men jäkligt jobbigt o sitta o vänta!

men visst vi han med en del prat o sömn:)

imorgon visar det sig hur sur "chefen" är. ...hon tycker att gossen tar lite för mkt tid det vet jag....men det skiter jag i rent ut sagt!

skulle det bli ngt gnäll så söker jag nytt jobb!! gossen betyder lika mkt för mig som mina egna o jag skulle göra likadant imorgon om det behövdes!Jag har iaf redan messat o informerat vrf det blev jag som åkte. 


är trött...


sitter o funderar på detta m pengar...en hel vecka till lön! inte kul kan jag lova just nu....

lånat för mkt redan o har tomt....funderar på om jag ska "höja" det vanliga lånet el om jag kan hanka mig fram...ringa lillebror??usch hatar detta! verkligen hatar! o spec när jag vet varför det är så just nu..o så stockholms resan som d egentligen inte fanns ekonomi för..men var ju så trött o grinig att jag hjälpt barnen .....kul sedan när lönen kommer ...massa som ska betalas!skulle just nu vilja vinna el bara få känna att man slapp tänka på detta med pengar!!


o så ska upp äckligt tidigt imorgon! 

segar framför tv! o orkar inte tänka....dumsurfa lite o så sängen snart då!


saknar mina barn, men är rätt skönt o vara själv...slipper ju tjat;);)o kan bara små deppa...typ.

är så trött o skulle kunna tänka mig att ha semester o bara åka o vara ngstans ...borta typ.gräva ner mig lite...

Av mamma-tilda - 17 februari 2013 14:41

hemma efter en tur till Stockholm. varit en lugn o trevlig mini resa.var en jättebra spelning!m blev ju sent så klart el "halvsent" men känns att jag inte varit ute på ett tag...trött nu..el var ju trött redan i fredagskväll..

men kul var det. det är ju sånt man behöver ibland ,ut o roa sig o se lite annat!

inte ofta jag gör en resa för "party".denna resa var ju dock lugn o trevlig....vila på rummet ,käka god mat på kvällen o så konserten.


käkat o nu är det väl snart dax då o få in lite ved igen...hemma o samma "sysslor" som vanligt!

skönt på ett sätt även om jag just nu inte har ngn större lust m massa ved o vatten till hästar! skulle kunna tänka mig o slippa det!skulle kunna tänka mig en lägenhet ibland o bara sitta inne...varmt o inte ngt o göra:)iaf vinterhalvåret...sommaren skulle ja nog sakna att få sitta ute utan massa folk runt omkring...


få in veden nu då...innan skidskyttet börjar.sen blir d kolla lite o sitta i massagestolen..slöem!!


o mammas pojke har iaf hört av sig redan!! tur jag har min son...som hör av sig till mamma! min skruttunge som ger mig  mkt bekymmer o oroar mig ofta. han hör iaf av sig!!! o dottern när jag påpekade det så suckade hon...hon tyckte inte hon behövde höra av sig varje dag...


veden inne! o var skönt ute så...ska kanske orka ta en promenad...snart.

godissugen....

har köpt lite till söndags mys...o jag är ju själv..så vem säger att man måste vänta till kvällen för mys??går väl bra o mysa slötitta o läsa redan nu!!


Av mamma-tilda - 15 februari 2013 18:26

veckorna rullar på. går fort känns det som.men vill ha vår nu så gör ju inte så mkt...

sitter o lyssnar på Quenns låtar o sökte på Queer tribute band som spelar Queens.ska ju få iväg o höra dem imorgon!

ska för första gången  i livet på en klubb/ krog i Stockholm...har ju förut bara varit på stora konserter el andra evenemang i Stockholm.Blir lite spännande! o ska bli kul! men åker ju med nga jobbarkompisar så lär väl sköta mig;);)


fått fart i kamin nu..var seg efter jobbet så orkade inte tända direkt.slängt in kyckling i ugnen med. är ju pank så lär äta av det som finns hemma!

ska väl försöka packa...lite av vad jag ska ha med mig. kläder till kvällen...

orka plocka in tvätt.diska...inget roligt o komma hem till det!

ringde min gosse o kollade läget...o bad att han skulle messa mig ikväll,han är ute i stan med kompisar...o ska sova hos pappa...m jag är ju lite hönsig...;);) tyckte jag iaf kan få ett sms när han är inne...men allt var "chill" nu iaf;)

min stora nyblivna 15åring!


hämtade busskortet hos sonen ..o jag kan ju aldrig vara tyst..så han blev irriterad igen..jaja jag ska försöka vara tyst ibland!

pratar med dottern. min ängel!som är envis som synden....

trött!!!äta o kolla film kanske....



?

Av mamma-tilda - 13 februari 2013 22:24

tänkte skriva...m så försvann alla tankar!


började dagen med o försöka få liv i sonen...så där rök min sov morgon!

sedan har det rullat på i bra tempo! onsdagar brukar göra det...

o en del strul på fm. men sedan blev d bättre o bättre!

o var förbi sonen m ikväll o fick ett ordentligt tack för hjälpen i morse. o en kram!

de är ju inte var gång man får det!

fast han vet ju att han måste "smöra" morsan emellanåt...för att kunna linda mig runt lillfingret;)

när han behöver!!o så har jag kommit på en sak...när han vill övertala mamma så duger inte sms..då måste vi prata i tele...

lättare då o få igenom det han vill tydligen! 


o <3 barnet fick sin önskan uppfylld...fick pierca sig i läppen. jag gillar ju inte det riktigt...m visst han är en riktig söt unge så ser iaf inte dumt ut!nu måste jag bara fatta att alla mina barn är stora!!!

det är ju lite samma känsla som för nga år sedan....skönt o lite sorgligt på samma gång. man vill ju att de ska växa upp o få ett bra liv o samtidigt vill man bara stoppa tiden o få ha dem kvar hemma!


usch! jag börjar ju bli gammal...igen! 

o när d blir såna tankar..då inser jag att jag ska nog jobba kvar  med mina "små" barn på jobbet....slipper jag vara gammal!



Av mamma-tilda - 12 februari 2013 22:42

mår skapligt! har varit en bra dag. jobbat o varit iväg o äntligen knäckt rätt lite...fast gillar det ju inte! 

tycker d är läskigt!hoppas d blir bättre ...ska fixa lite till på månd.jag hade inte varit där sedan 2008 så hoppas d räcker m nga gånger nu oxå!


var i väg o firade av gossen som fyller 15år idag! nu börjar han bli stor!!nu har jag inga småttingar kvar....


o sonen ringde- han har fått tillbaka sin plånbok o alla korten! skönt...synd bara jag hade hunnit köpt nytt busskort!!

men var ju tvungen ...så han kunde ta sig till utbildningen!fast det grävde ett rätt djupt hål...får se om vi kan sälja det..jag ska ha det i helgen iaf!då tar jag bussen till stan!

o så ska ha på soc träff...o dit gäller inte detta busskort..fast han nu helt plötsligt har 2!!jaja smällar får man här i livet!


tomt i skallen nu..på återseende!

Av mamma-tilda - 11 februari 2013 21:50

jag har tagit ett beslut att sköta om mig själv först o främst!

innan jag har game over!sluta bry mig om andra...så mycket. 

jag orkar inte längre. jag har varit på väg att bli en sur kärring... både på jobbet o hemma!

nu skiter jag i om folk inte gör det de ska, framförallt på jobbet! med barnen är det lite svårare...

men jag jobbar på det! att ta "mamma paus" är rätt bra. nu gör jag bara nödvändigt...o orkar inte bry mig om resten.

jag finns för dem när de behöver mig. men inte dygnet runt och inte enbart på deras villkor.

jag blir galen o tokig på sonen o att han liksom inte växer klart..m sedan är det iaf han som hör av sig mest till mamma av barnen! frågar om råd  o hjälp.o när jag bestämt paus så frågar han om vanliga saker...lätt då??m jag försöker vara "mamma" nu o skiter i o vara handledare/terapeut/soc tant.osv det får bära el brista.......han skulle ju behöva ha ngn vettig kontakt o hjälp m vill inte o jag klarar det inte !hahha ja ja tro ja kan pausa...hm..lite iaf!;)

o "sms bråka" m xet igen...nu dröjer d nog innan han hör av sig..jag skrev tills lut att han får tycka vad han villom mig. det skiter jag i!hoppas bara att sonen lugnar sig o får bo kvar just nu. jag vet inte om han fixar en flytt ...el bli utslängd. han skulle iaf åka m sin pappa imorgon bitti...är väl lite positivt!


har sagt till mina närmsta på jobbet m nu att jag orkar inte. jag skiter i det nu...o då är N så gooo o säger bra! innan du blir en surkärring! tack! d är ju det jag kännt mig som!!!O prata m H om helgens händelser...skönt o ventilera m ngn "utomstående" m ändå varit m hela resan typ...


jag ska låsa ett sparkonto till mig! jag är trött på att allt går först till barnen...jag jag har valt det o kommer förmodligen välja dem före mig igen...m nu ska åtminstone lite gå till mig...el lite mer iaf!!jag ska få ordning på min ekonomi...snart;)

visst pengar är inte ngt viktigt..m att jobba o slita o så knappt ha till bensin el mat är inget vidare!

så trött! m ska nog försöak hanka mig fram i 2 veckor...vill inte låna mer nu. lånat av dotterns tävlings buffert o d kommer ju gå åt massa pengar där i år så...måste tillbaka vid lön!


imorgon ska jag plugga oxå! lägga upp ett schema för i vilken ordning jag gör "läxan"!


o imorgon fyller mitt <3 barn 15år! herregud vad fort detta 1,5 året gått sedan han började komma till mig! o han kom förbi en super snabbis på jobbet ,knappt sett han på 1,5 vecka. han har växt ännu mer...lilla gubben!

du vet var jag finns! jag kommer inte begära att du åker hit men tror du behöver få det fortfarande även om du börjar bli stor o d varit mkt känslor nu i livet o jobbigt. jag vill att du kommer m d är inte för min skull! fast jag saknar dig!


strax sängen! varit en ok dag trots allt. trodde inte det efter hur jag mått i helgen!



Av mamma-tilda - 10 februari 2013 09:50

jag vet inte hur jag /man gör !

jag har ju paus o det är svårt...nästan lika svårt som att gå ner i vikt.


sonen bor på nåder o hans far skulle gärna vilja få ut han känns det som. jag fattar att det är jobbigt! herregud jag har ju tagit paus från att vara mamma!men jag intygar till han att han är superviktig. visst skulle kanske vara bra för sonen o få flytta men så länge han bor kvar så går det ju inte helt överstyr....hoppas jag.efter hur han mådde igår så vet jag inte var det tar vägen. jag hoppas bara att ngt av det jag menade gick fram även om jag sa massa klumpigt.jag har bett om förlåt o talat om att jag tar paus som mamma....att min oro gör att jag inte fungerar längre.


sedan har jag som sagt tagit min paus för det jag sagt o gjort o sånt som inte jag klarar av i mitt mammaskap.framförallt min oro över umgänge o ifrågasättande av kamrater. o det vet jag att man som förälder måste göra på ett väldigt snyggt sätt!o nu har jag inte klarat  det.

men jag vet som sagt inte riktigt hur man gör...när man pausar! men jag kommer väl på det...

att kolla hur han mår måste väl vara ok? även vid paus?el ska jag vänta till han hör av sig?

jag kan iaf sova numera!även jobbiga dagar.fick svar på mitt sms vid midnatt från barnens pappa...m jag kunde sova faktiskt sen!


ska försöka tvätta idag...

fixa m lite hästar..får ta det som gratis terapi.o de ställer iaf inga jobbiga frågor!!!

disakde faktiskt igår! känns skönt med en tom diskbänk! o ska försöka hålla ordning nu...har ingen lust att storstäda igen! det är ju bara mina böcker(skolböcker) jag inte har ngt bra ställe för...lite sugen o åka till ikea o köpa mig en hylla o en lampa...får se vad tiden blir. el så tar jag det ngn kväll efter jobbet!jag har ju inga pengar men ikea kortet...just nu känns det som jag skiter i om jag har kreditskulder. vad betyder pengar???


over and out! men inte game over ännu iaf!

Av mamma-tilda - 9 februari 2013 16:34

nu tar jag en paus från "mamma"livet. jag klarar inte av det. så innan jag misslyckas helt tar jag en paus!

jag klarar inte av att vara en bra mamma längre. min oro gör att jag inte ens kan låta bli att ifrågasätta vid fel tillfälle.

jag kan inte bara vara mamma längre. jag blir både polis,åklagare o dum vuxen allt på samma gång o klankar istället för att lyfta!så nu tar jag ett steg el 2 bakåt o pausar frå n mitt mammaskap. jag har tom sagt att de kanske går att få byta mamma?jag vet inte...annars får han väl vara utan en mamma ett tag. innan denna mamma gör mer skada än nytta.


det räcker nu. jag förstör för oss båda. o att ha 2 som mår dåligt o känner sig misslyckade finns ingen anledning till. jag älskar han för  mkt för det.det räcker att vi mår dåligt båda 2 just nu. det kan inte fortsätta. jag har känt mig misslyckad länge nu. o då är det väl lika bra att kliva av mammaskapet. andra kan ju göra det så ...nu gör jag det.


jag kommer att vara avstängd nga timmar iaf helt från livet oxå. 

har fastnat o ser ingen utväg idag. så kör paus innan det blir game over!

kan man få ett nytt liv????går det o byta ut delar??el kan man få börja om??finns det ngn "gå tillbaka till start"??





Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards