Alla inlägg den 20 augusti 2013

Av mamma-tilda - 20 augusti 2013 21:08

massa tankar i mitt huvud.

känslor.

suck. pust. 

ska ta tag i mitt skoljobb. ska bara bestämma mig för vilken stund jag börjar!! tar nog bilden först. ska läsa om min "författare".måla en egen bild oxå...stannar väl på jobbet ngn kväll då..får väl ställa en säng där snart! gör ju inget annat än jobbar snart. uppe i 1,5 timme extra på 2dagar!!mailat läraren om idrotten att jag ska börja...hm undrar bara när...jajaj ja ska ! vill ju helst bli klar! fast ibland tvivlar jag på mig själv...o undrar.är detta meningen? ska jag klara av det? o varför gör jag det?kommer jag klara det? är jag tillräckligt bra?


fått in min ved! saknar ju 5-6 kubik men det som finns är nu under tak!!

diskat! nu ska jag kolla till pojken i grannhuset o bära ut sopor.


sonen sover ....varit flera tidiga kvällar! det går nog åt efter förra veckan. jag är inte glad. ledsen. på måndag är det iaf dax för första träffen! tack o lov! nu ber jag er alla att be gud om hjälp! jag räcker inte till nämligen.

många tankar o tårar. smärta. ilska. kärlek.

tro ,hopp,kärlek?. kankse det jag ska tatuera??el ett öga med tårar-..... mina barn är min styrka o mitt fall!

åkt ifrån laddaren på jobbet...dessa nya surftelefoner drar batteri!


fick ett kort besök av min gosse idag! mitt <3 jag älskar dig!jag kan inte rikitgt förstå varför...för du testar mitt tålamod ibland, o jag vet att jag skämt bort dig lite...o nu har de varit mkt om pengar ett tag...jag kan inte bara ge....men du har iaf vett att backa när jag säger ifrån! o tacka! min plutt. vill ha dig här...lite mer. men förstår att du inte vill just nu.m saknar dig.


har ju av o till funderingar på ngt mer kontaktbarn el så sen.tycker om att ha barn här o att få finnas till o ge det jag kan. men vet i sjutton om jag fixar det...att längta så här mkt är jobbigt! sen vet jag o förstår att nästa är nog inte samma sak, de är kankse inte "mitt barn" på samma sätt.

 m detta sliter faktiskt. att sakna. mina egna har jag ju haft jämnt så de var det ju sköntibland att vara barnlediga ¨ifrån.min gosse har jag ju bara till låns o inte haft så länge egentligen..även o d snart är 2 år.så jag saknar vardags bitarna. o ja allt just nu. tillo med tonårsbråket o testandet av gränserna...;) ibland känner jag mig helt körd o idiot som längtar efter ngn annas barn på detta sätt.går inte o förklara.för det är "mitt barn";)


nöjd att jag fick städat i helgen. njuter av att ha fint igen...för denna gång!

imorgon ska jag träna fotboll för första gången på ...ja herregud massa år...kommer väl vara helt död sen!o är gammal! oj oj. m det är ju trots allt det roligaste träningssättet som finns!så kanks kan komma igång o få lite energi igen. rensa tankarna på ett klokt sätt o sluta älta....


skickade en fråga ikväll tille n vän om hon ville hänga på på konsert i okt. fundera rpå att köpa bilj nu..300kr. ska kolla med nga till...en del är ju så jäkla sega i vår ålder o hänga på! blir galen ibland. o det säger jag som knappt lämnat gården på hela året! 2-3 utedagar på dett år....fyllao onenight var etttag sen-....dax snart;) funderar på o ta den där båtturen snart så ingen behöver veta ngt.....;) måste bara få med V! bäst d blir hon tror jag så alla hemlisar om jag nu har nga stannar säkert!....nej skoja bara jag har aldrig gjort ngt dumt på en sån resa. jag är nog en av de få som faktiskt aldrig haft sex tex på en kryssnig! en del åker ju bara för det!.nu kom jag in på mass aannat här...hm. dax o gå ut kankse. fast jag har lärt mig att detta handlar oftas om efter en jobbig period ..tror det har ngt m överlenad o fortplantning att göra. för när jag mår skapligt funderar jag inte så mkt....


nog om detta.

sopor o sängen. snart en ny dag!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards