Alla inlägg under juni 2013

Av mamma-tilda - 9 juni 2013 22:42

sitter o väntar på att min älskade gosse ska komma hem...de cyklade till sjön för o fiska. 

de skulle få det en kort stund...m svårt med att "bråka " om tider när d kom iväg sent ,cyklar o de var länge sen han var här...han är ju stor nu. så går inte bara o bestämma...m nu är det dax d kommer...tycker jag...så jag slipper ringa....vore skönt om jag slapp ta det;);)m smsa nu...kl är ju kvart i 11!o jag ska få upp han imorgon!


har en kompis m o det är ju snart sommarlov så d fick väl sova över då...annars tillåter ju inte jag det skoldagar.


o morgonens gos med lillebror var det bästa tror jag på länge ...att få det leendet som jag fick när han lite vilsen vid vakandet fick syn på mig.o de gosiga kramarna o pussarna. när de busat runt o han sen kryper o lägger huvudet mot bröstet o så tittar på en ..då smälter jag fullständigt!! .det kommer jag leva på länge! o sen hade vi en sån mysstund i sängen alla 3! storasyster oxå såklart. 


nu hade gossen fått massa fiskar...blä! jag vill inte rensa...hm...kan nog skänka till hans mamma;);)

min stora gullunge! tack för att du kom till "tant";) älskar dig så jäkla mycket!


Av mamma-tilda - 8 juni 2013 21:17

lillstumapan talade om att både hon o lillebror ville sova över! så så fick det väl bli då!

vi har lördagsmys nu säger lilla stumpan! blev en heldag med mina gullungar!

först var vi och köpte lillgossens födelsedagspresent o käkade lunch på mc... glass o pommes, sallad för min del!

lekplatsen fick en stunds besök oxå! hem o leka sandlådan.måla,fylla hästvatten,promenad,bad,grill och nu lekstund med tv o godis samtidigt!full fart med 2 små barn!nu är det tydligen dax för dusch oxå...jag är svettig o vi måste duscha;) har man sagt det så har man.....risken finns att jag är helt slut imorgon!!

träffade stora gossen en snabbis ....saknar min goseplutt!


mer skrivet en annan dag får det bli! får passa på o mysa lite nu när jag har 2 gullungar här.

torka dricka först nu...den lilla fick tag i muggen!!

Av mamma-tilda - 6 juni 2013 21:23

har visst varit kanonväder ute idag...knappt varit ute.

Först åkte vi o hämtade nya hästen. o sen har jag ägnat resten av dagen åt skoljobbet!

paus för o hämta hem sonen o lämnade bilen på verkstaden. annars bara skoljobb o lite snabbmat lagning.


Fick träffa kompisarnas mamma när jag hämtade han där. det var skönt att fått göra det nu. vi hade samma åsikter om våra förbaskade ungar. o tankar. talade om att jag ska iväg imorgon...på eget prat. o då sulle hon nog kunna tänka sig sa hon.- att d behöver jag nog oxå.Försöker ju peppa att d ska ta hjälp alla nu. blir ju lättare då för dem!! 


nu är jag trött i huvudet efter alla skrivande o försök att få ihop detta!hoppas det inte blir så mkt att ändra el komplettera på sen...svårt på denna uppgift vad han ville ha...ja ja nu är det iaf inskickat!

kaffe o massagestol nu!har ju visst inte fått i mig ngt kaffe knappt idag!


imorgon samtal.jobb o bowling...full dag! o lö ska jag låna mina små goda gullungar!!!


sön hästjobb...så rullar mitt liv....

skola sen 17-18.... o så midsommar...när ska jag hinna min mini weekend`?? skulle oxå åka till stugan o kolla grejor...När? jag fattar inte var min tid försvinner! de är som med pengarna ...de bara försvinner...jag ska ju ha egen tid...är ju ensam;) el så är jag så uttåkad när jag är själv så jag inte fattar att jag har tid!


saknar min dotter,saknar min gosse...


men känner mig så nöjd efter jag sa nej igår till sonen! synd om den andra mamman som fick hämta...var ju orolig för sin tös när de andra 2 försvann så klart... jag förstår henne. men jag känner mig nöjd!!


livet rullar som sagt! jag försöker balansera mitt liv! o jag är tillfreds för det mesta!o oroar mig mindre för sonen. jag kan bara göra det jag gör o inget mer.


tacksam för alla som ger mitt liv glädje ämnen! o mina kära vänner.tänker inte rada upp allt idag. nu ska jag njuta av att skoljobben är iväg och massagestolen!!


Av mamma-tilda - 5 juni 2013 21:12

nu säger jag suck ....sitter o jobbar hemma;) personalschema till hösten...har ju lite svårt att släppa när jag börjar med de! men nu tror jag att det faktiskt redan är så gott som klart...tog nga timmar bara! ska få ihop allas totaltider bara . men tiderna för fritids är klart!!jag som aldrig tar med jobb hem.... o så funderar jag på att åka o sitta på jobbet imorgon för o göra klart skoluppgifterna...el låna en dator från klubben men sitter jag på jobbet finns ju inget som stör! m är ju 3 mil bort...


o ikväll har jag varit stark!! sagt rejält nej åt min odåga till son! han har varit på resa o nu sitter de fast 1 timmes bilfärd härifrån...o jag tänker absolut inte hämta!!!jag gjorde klart innan de åkte att åker du /ni så se till att ta er hem oxå!!jag sa ordentligt nej så han har inte ringt tillbaka...de gick kanske in i skallen...fast han inte är nykter o förmodligen påverkad oxå!!nästa vecka ska han på första träff för behandling...m det vet han inte än. brevet kom nu när han var borta...o vi säger inget förens dagarna el dagen innan!han har gått med på hjälp o sagt till själv!

jag tänker iaf inte hämta ikväll!!! de får klara sig bäst de vill!o jag sa att han ska inte komma hit innan drogerna el alkoholen är ute ur kroppen!då skulle han flytta till danmark. o aldrig komma hem igen....det är ditt  val ,var det enda jag sa!

på fredag ska jag på min första träff på anhörigstöd...känns bra men lite jobbigt.jag gick för nga år sedan på fmn m det var mest upprivande..o sen fick han hjälp m nu fallit igen..jag har accepterat att de ser ut så här..m att erkänna el säga högt att min son är missbrukare är jobbigt! jag kan säga d till mig själv o de närmsta typ...m jag jobbar på den biten..att liksom det är så här det är.sen kommer han o är min pojke, o som han ska o då kan ja liksom inte fatta att det är min unge som hamnat så snett o hur det kan vara sant...min lilla goa unge!

hur kunde det bli så?? o då kommer skuldkänslorna....var gick det fel o vad missade jag som förälder?? vad skulle jag ha gjort?vad ??varför??


en bra dag annars! 


o var förbi o hämtade mina nycklar o lämnade gossens hjälm,o fick gosa lite med mina små gullungar! tack!älskar mina små goda "lånebarn" o hade köpt present till prinsessan;) måste ju få skämma bort lite ibland..när jag nu inte får skämma bort storebror så mkt;)

vågade dock inte låna dem ikväll när jag inte visste hur långt sonen tagit sig hemåt...el om han skulle dyka upp o i vilket skick!små barn ska inte behöva möta han då....det tänker jag aldrig riskera!o nu har han varit bortrest sen i måndags...så då vågade jag helt enkelt inte riskera... sen tror jag att han inte kommer hem om jag säger att jag har småbarn här..m efter flera dagar borta villja inte chansa.så jag fick nöja mig med gos ikväll en kort stund!


blir inget skoljobb ikväll... m det gör inget ...sätter fart imorgonfm!! o gör färdigt då....ska bara bestämma mig för här hemma el på jobbet!vet ju inte hur lång tid det kommer ta m flera timmar iaf...ska ju handla skor m lilla A m komemr nog inte hinna både det o skoljobb imorogn så får nog handla på lö...o kan inte mamma med så tar vi kanske stadsparken oxå! om vädret är bra.o vi inte leker bara vid m-berg!det får tiden utvisa...

nu är det dax för kvällskaffe;)


Av mamma-tilda - 4 juni 2013 21:03

skulle sätta fart m skoljobb nr 3 ikväll o då går inte dokumentet att öppna i min skitdator!får stanna på jobbet imorgon en stund o ivärsta fall åka o sitta där hela torsdag! ska kolla upp imorogn hur d jäkla larmet är inställt bara . för d fattas väl att jag åker dit för o skriva o så startar larmet!

kanske lika bra o sitta på jobbet! fått lite material av en kollega iaf! tusen tack! ska nog klara att få ihop de siata uppgifterna!;) fick svar ikväll iaf på den näst sista inlämningen o den var godkänd o beröm för hur jag kopplat litteraturen! tack! var lite orolig...vänta på de sista inlämnade då o sedan dessa som ska vara inne på fredag! sen är faktiskt idrottsbiten klar...o blir jag godkänd är jag behörig för o undervisa i idrott!!m så drar bilden igång den 17... o den ska ju klaras av oxå! vet faktiskt inte hur d skulle bli m våra legitimationer om vi bara klara ena biten?? m ska nog på ngt vis klara bilden oxå....


fick svar från mitt <3 barn han hade ju bytt telenr o svarade inte när ja ringde , men sen svara han! talade om att jag började bli liteorolig för han när jag inget hört på så länge...o inte hade han lust att "offra" nga timmar ens för o käka med mig...får längta vidare då! skrev att han får höra av sig om d är ngt! o att jag saknar han...o att han får säga tillnär han kolla vad för rem som behövs till moppen!kom ett okej o glad gubbe så fär väl vara nöjd då...


ridit med syster ikväll samma kortis rund ao idag gick Ana hela vägen 3 korta stopp på slutet bara! o så tog vi rask promenad m 2 unghästar för o motionera mig(oss). så varit duktig 2 dagar!


nu blir det tidig säng o läsa tror jag! skiter i all skoljobb nu när d strulade!!


o lyckades på ngt jäkla vis ta bort konversationsinställningen i mob...så nu kan jag inte kolla . utan får öppna skickade o inkorgen efter varandra ...avskyr det. vill ju kunna titta tillbaka ibland i en konversation vad som sas! o jag har lyckats förut m detta m vet i tusan hur jag gjorde....hm kanske får ringa gossen o be om hjälp;) då måste han ju se mig oxå;);)börjar längta efter ny mobil!! trött på denna som hänger sig o inte lyckas jag få upp ljudet...får  sätta på högtalaren ibland för o höra!!!


alla skattepengar samlas för vm! så inte ngt större handlingsläge ...m överlever! 


skulle skriva ngt som jag glömde igår...kom på efter jag loggat ur m nu har jag glömt det!


jaja lugnt hemma o fullt på jobbet! ska göras fördiga sommarscheman o så höstens schema.. fått in d mesta av hur alla ska kombinera tjänster .så blir väl o börja i helgen om jag inte hinner innan!lite av årets roligaste pussel iaf!



Av mamma-tilda - 3 juni 2013 22:38

då kör vi dag 1 igen....hålla nere kolhydraterna och försöka o komma under detta "tiotal" ska väl förhoppningsvis gå på ett par veckor med lite jävlar anamma o rörelse!! har satt igång stegräknaren igen! 

3 dagar i veckan skrev Katrin i sin bok var det 50min promenad som gällde!blir nog mest på helgen så tog tjuvstart lö-sön med gräsklipparen...+ att jag ridit båda dagarna!

tänkte att jag inte ska vara under 10000steg på vardagar...saknar 400steg idag;) m då har ju inte stegräknaren suttit på hela tiden...så funderade på hur d ska räknas ,men kom fram till att idag får d fattas då...de säger ju 10tusen steg för att "hålla " en vikt o över om du ska gå ner..m riktar in mig på 10 iaf de dagar jag inte ska "motionera" ordentligt.

känns bra! idag...inte haft ngt sötsug alls. var nog smart att trappa ner under helgen...kommer att äta glass iaf d har jag sagt/tänkt ok till ngn g i veckan m inte varje dag...har ju varit inne i en glassperiod nu!!


kommit igång m skoljobbet ikväll oxå! skrivit visionerna iaf.... ska gör en terminsplanering o så de svåraste....sen...

tänkte att terminsplaneringen ska göras senast onsd. o så har ja ivärsta fall to som är röd dag på mig med det andra... men ska kolla om E har d ligger i datorn det materialet jag fick...lättare o klippa o klistra då!


fick gosa ikväll m min älskade A så fick lite energi! lillskruttan var inte hemma...o inte min stora skrutt heller!men får vara tacksam för den lille!o för S;);)


på fredag ska jag på samtal får se vad de kan ge för mig. hon verkar iaf trevlig o vettig d jag prata i tele. visar sig.jag måste ju hitta lite mer styrka o stabilitet...småbrakar lite för tätt just nu känns det som. sedan  där emellan funkar det och jag hittar egen balans.o är tillfreds med mitt liv! nej sängdax nu då! 

Av mamma-tilda - 2 juni 2013 18:44

tpl är ett uttryck min Sara har lärt mig..."trött på livet".. idag känns det som d skulle kunna passa!

helt slut just nu. spänningshuvudvärk. mentalt o fysiskt trött.


ridit o fixat hästar.klippt klart gräset. fixat mat.tittat i skolpapprena...


sonen rätt lugn o en trevlig fm.. o kompisen(el flickvän) el vad de nu är med varandra... säger att hon ska ta tag i sitt nu. hon ville rida oxå...o erbjöd sig nästa gång o klippa gräset. o diskade upp lite grann;)sonen tyckte dock d blev jobbigt när d var för mkt snack o hon höll m mig!. 

nu har han fått för sig att han ska till en kompis i oslo o söka jobb.innan pengarna tar slut.... ja d är ju positivt.. m panik. ska/måste åka idag!han är trött säger han på att gå bara..

så får se vad detta blir! har bett om ett medelande iaf om han åker el inte o var han är!

jag hade velat att han väntade nga dagar o planerade lite mer.o var i balans...så blev lite jobbig stund...


åkte till V en sväng kände jag behövde bara få se ngn o inte börja älta direkt..

nu vet jag inte vad jag ska känna.


hungrig? el inte ? kvällsmat? el? tänkte köpa mat m gjorde inte det...det kryper i mig på ngt vis samtidigt som jag är helt slut..o inte vet om jag är hungrig el rastlös el bara spänningar...o så helt tyst här...

dottern ramlade av hästen idag o slog i . får se imorgon m gissar på sprícka i revben..o då får vi hämta d andra hästarna o syrran träna dem...hon skulle röntga imorgon om d inte var bättre.

hästarna måste ju gå nu.


o min kära S har nu fått tag i en bil. skönt för dem!hade tänkt åka dit egentligen m kändes för långt..o jag hade nog kanske inte orkat en kort stund bara...o inte dra allt ikväll o grina inför barnen;) m hade gärna åkt o fått gosa lite ..o inte pratat.;).m kändes för långt för en kort stund.o jag mår rätt bra ...tjatat m sonen o visst är det jobbigt.m d är ju inget nytt .o jag har smsa om ny tid idag för mig. fick ju skjuta på min sist för förkylningen.


får kolla bilder på mina små gullungar istället när d finns så "långt" bort...älskar de där små!o har jag tur kankse d kan ta sig hit ut nu om d får i gång bilen! 


o funderar när jag ska åka till dottern m...jag får inte ihop min tid el lyckas inte få ändan ur på ngt vis...bara sitter här.o trivs med att vara hemma, men skulle behöva vara lite social känns de som.får liksom inget gjort m än hemma fix på helger...ja vardagar är ju bara jobb d oxå. får inget gjort då heller just nu.tänker massa m sen orkar jag inte åka hemifrån. så jäkla skönt att bara skrota!

o ikväll vet jag inte m ska se om jag får ihop skoljobbet, lite början iaf...om spänningshuvudvärken avtar;)

n lite o stoppa i magen nu då...

Av mamma-tilda - 1 juni 2013 22:35

nu har jag haft en stund o bara suttit här, musik på o så soffan. nu kör vi lite massagestolen o musik innan sängen..

o så fort jag starta massagestolen så ska hunden in! inte innan...nej..bara o resa sig igen!

tröttheten har kommit nu när jag grinat o sen suttit en stund. strax sängen...snart en "vana" att lägga sig tidigare på helger än vardagar;)


har inte ens kollat över skoljobbet el börjat skriva kladd el ngt.jaja d får bli lite fokus på d imorgonem då...

ska rida m syrran som draghjälp /sällskap när vi tränar "nya" hästen...m kändes idag som d mesta handlar om protester..hon verkar inte rädd el nervig . dottern tyckte hon var nervig m vi bedömmer nog att d mest handlar om åsnefasoner!ja d visar sig vad som händer ...kastar en del m huvudet oxå..vargtänder??vi provade hacka more. ngt bättre m kasta ändå en del... 

inte gjort ngn paj...


saknar mina små gullungar!


saknar/behöver en kram 

hämta styrka... el kan ngn tycka synd om mig åtminstone??

gå i ide el resa mig? lite mkt känslor just nu...fram o tillbaka.


nu tog allt slut...i skallen. 

varit en bra dag till kvällens känslo"bryt" blev. suck. mina tankar o känslor o mitt liv växlar mer än våra årstder...


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards