Alla inlägg under juni 2013

Av mamma-tilda - 1 juni 2013 20:23

vi tog lite nya tårar ikväll då...dumt o inte tjuta en dag.

skämt o sido. sonen hörde av sig o ville bli hämtad efter att jag inte hört ett ord sen to natten! o när jag väntar på han o hans kompis bryter jag ihop. jag fixar inte denna oro talade jag om. han hade ju lika gärna kunnat legat död någonstans! hans kompis förstod att det var jobbigt. o sonen lugnade mamma m att han har sökt hjälp.

o när jag gråter så visar det sig ju att hon har en dotter på 3 ..som hon inte fick se så ofta. o så ska dottern till mormor idag... blev en stark påminnelse o väckte en del hos henne ,så kanske slutar med lite bra för dem alla efter mina tårar o bryt! hon skulle försöka o få se dottern en stund ikväll iaf. de skulle komma hem hit sen.jag får väl hoppas att d blev en väckarklocka o att hon hittar styrka att ta tag i sitt liv nu!!!


jag får hoppas att sonen med hjälp nu hittar styrkan att få sin framtid!ibland vet jag inte var allt ska sluta o sen kommer ett lugn . det är klart att det kommer bli bra! o ibland tänker jag att döden är en befrielse...känns hemskt o då tjuter jag. m denna oro sliter enormt.jag vill ha "mitt" barn!!!


har inte fått ngt skoljobb gjort.. m massa annat! 


gräset klippt,allt tvättat(5 maskiner) disken,lagat mat, ridit ,fixat hästar.läst bok om lchf. de enda som just nu känns jobbigt med de är ju att d är glasstider...funderar på om jag kör duktigt en hel vecka o så är glass tillåtet sen...

o måste ju fixa annat mjöl o havregryn till alla rabarber pajer....


kvällsmats dax.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards