Direktlänk till inlägg 25 augusti 2013

vänner man trivs mede

Av mamma-tilda - 25 augusti 2013 21:16

ibland vill jag inte tränga mig på andra. sitter hellre själv el åker bort själv på det jag vill.

får för mig att om ingen ringt el frågat om jag vill göra ngt så ska inte jag . jag har olika vänner som gillar olika saker. nga få som gillar fotboll så det åker jag på med min ena syster el själv när jag åker.

min musiksmak skiljer sig oxå åt..mina närmaste gillar inte hårdrock.har nga som kan tänka sig en del hårdrock men inte allt. o nu är jag ju i den åldern att alla har fullt med familjer el nya relationer, en del m småbarn medans jag är singel o har stora barn. så har börjat lärt mig att ta mig i kragen o göra en del saker själv! fotboll el sport är enklast där har jag inget emot att åka själv.

men som idag att besöka en utställning kändes som jag inte ville göra själv.vart deppig igår o ville inte vara själv typ;)kompisen med ny relation var borta. min bästa vän fullt upp. storasyster borta... så jag frågade min kära S. om sällskap o vi fick en trevlig dag. jag tvekade innan jag frågade för jag känner ibland att jag tränger mig på o är för mkt hos dem...o nu kommer jag få skäll....


jag  försöker när jag tar kontakt att välja de jag trivs med o har sen jag blev själv har jag sorterat bort en del människor o en del sorterade bort sig själva. m det gör oxå att jag just nu efter nga jobbiga år upptäkt att jag bara har en handfull jag vill umgås med när jag får välja.... sen händer det ju att jag umgås el träffar andra såklart. 

men eftersom de jag trivs med o bara kan vara jag med utan tanke är ett fåtal så känns det ibland som jag tar för mkt...jag kan ju inte räkna ggr som jag kontaktar el är med dem så ibland stänger jag in mig för o inte störa deras liv....


igår orkade jag inget med förkylning o så för hade från början tänkt en sak!men satt hemma o tog det lugnt.idag hade jag ju bestämt mig för o åka på utställning i Wadköping.o var efter veckans depp inte så sugen på¨att vara själv. kände att jag behövde ngn med mig. jag var låg idag men tacksam att S m familj följde med mig.att vara med andra o bara vara nära, inga krav el behov av massa prat. det är ju de vännerna jag behållit! S är rätt "ny vän " m känns "gammal"så det känns bra.jag har mina bästa vänner i V o S faktiskt. där jag bara kan vara när som helst på dygnet o må hur som helst...gå i kylskåpet o lägga fötterna på bordet;) 


men jag vill inte tränga mig på.jag vill inte o jag vet att känslan är min o inte deras . båda skulle bli arga om de hörde mig säga det! V skulle kunna säga ok... o vad har jag gjort dig för ont nu då???om du inte kan tänka dig åka hit när som helst så måste jag ha gjort ngt!fast det har hon inte.o får jag välja så väljer jag V el S.

fast vill inte grina hos s...det är för jobbigt.det är som o grina hos en syster...de minns allt!. V släpper saker o drar inte upp det.

sen har jag ju faktiskt A oxå som finns där alltid. o hon är en god vän oxå.


o ska jag göra dumheter så väljer jag V ...allt stannar där.utan att hon har behov av att minnas;);)o vid behov lånar jag hennes hus oxå när hon är borta.o jag behöver komma bort.har hänt nga ggr under de här åren.


kom på att jag frågat(lovat) S en båtresa...får jag ju sköta mig!hade just nu kanks elite behov av att åka o bara släppa lite på min duktighet..jajaj får väl ta V o åka ;) en annan gång el A el min kära C,de vet ju redan saker om mig som ingen annan behöver veta.även om mina dumheter är små o sällsynta. jag är ordentlig o lugn.


funderar lite på detta med vänskap. vad det är som gör att vi möter människor som kommer betyda så mkt för oss medans andra är helt oviktiga o är lätta att lämna bakom sig.

möte med nya som känns bra från början är mer sällsynta som vuxen tror jag. jag mötte en annan A på utbildning som det bara kändes bra med direkt.det måste finnas ngn mening med möten.


nu blev det långt...

diska ikväll? el? väntar på dottern ska komma hem,hon har timvik här o stannar en el 2 dagar.sonen har en kompis med hem de har fiskat. o han ska sova över.de har ju inte riktig ordning på sina liv m hoppas de kan hitta rätt!!!ha r inget emot att de tar nya steg tillsammans.el att han är här iaf när jag är hemma.sonen ska iväg på möte imorgon.första behandlingsmötet. så alal som råkar läsa var så snälla o be för oss!vi behöver all hjälp vi kan få!

jag har tvivlat många ggr m jag hoppas min grundtro räcker.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mamma-tilda - Lördag 11 maj 19:25

när en barn mår så dåligt att de inte vill leva el bara vill fly. då går jag sönder som mamma.  att ha ett xa barn hemma som får uppleva dt känns oxå tungt. sedan vet jag att han klarar det. men vill inte utsätta någon för detta.   att få a...

Av mamma-tilda - Fredag 19 april 14:48

just nu känner jag mig som ett barn som väntar på bekräftelse.   sjukskrev mig några dagar nu då all energi tog slut. migrän o feber o sen helt matt. sov hela onsd. sen iaf piggare.  orkat lång promenad med hunden igår o nu cyklade vi långt. ...

Av mamma-tilda - Onsdag 17 april 17:07

efter nga dagars huvudvärk o på väg att bryta ihop igår så beslöt jag mig för att  lönen inte var värd det. så idag o imorgon är jag sjukskriven. o hoppas de räcker med 2 dagar!   vill inte rasa igen. orkar inte må dåligt.  har ingen energi i...

Av mamma-tilda - Tisdag 16 april 19:19

huvudvärk hela dagen. höll på börja gråta redan i morse men beslöt mig för att jag behövd ta mig till jobbet. pengarna kommer inte räcka denna månad så bet ihop kostar för mkt med sjukavdrag. Men har inte tagit beslutet om imorgon än. är slit...

Av mamma-tilda - Måndag 15 april 20:44

jag verkar aldrig lära mig. ger o ger. blir besviken , förväntar mig för mkt. vet att "ungen" är tonåring. men ber jag att han ska ringa så förväntar jag mig det , spec efter de hänt grejor o jag skrivit under dagen. o bett 4 ggr att han ska ri...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards