Alla inlägg under december 2014

Av mamma-tilda - 22 december 2014 21:12

idag har d varit en bra dag! fått en del uträttat efter jobbet. 


o hjälpte lillebror komma igång med sin städning! o diskade lite o röjde upp i hans kök! 

dagens goda gärning o lite betalning tillbaka! han ställer alltid upp!! 

lovat o släppa ut hästarna imorgonbitti oxå! här plockas snällhetspoäng;) snäll dag idag!


var förbi en arb.kamrat m henens julklapp o hämtade ägg;) o fick med en kött bit hem oxå! nystyckad! lyx!

o manliga arbetskamraterna hade fixat julklappar! gulligt!

känns som en bra dag! imorgon kommer lönen! alla räkningar inmatade! o efter jobbet blir d o inhandla julklappar!

o fylla upp alla skåp...ekar lite !hm kanske skulle skriva lista....


rätt nöjd m min gran! lite lite klädd... m det ska ju ner oxå! skämt åsido vill inte ha för mkt!

på tal om mkt...har en kompis som sökt nytt jobb o begär nu 44.000 i lön... herregud! såna pengar lär väl en annan aldrig få..då lär jag satsa på politiken...o d har jag inte kraft till just nu! som fritidsped. lär jag aldrig få den lönen!! el omskola mig...till ngt helt annat!

m bara o gratulera! 



Av mamma-tilda - 21 december 2014 17:31

nöjd med min dag! lyckats få undan en del o rena golv!

hämtat in en gran o lyckades få dit ljusen o klä den! är faktiskt första gången någonsin i mitt 44 åriga liv!! 

sedan jag blev själv har dottern fixat det åt mig! men nu har jag gjort det!:)  

fått upp gardin vid nya köksfönstret ,svågern är inte klar m insidan så gömde det nu:)

 fått in ved oxå! fast eldat nästan hela dagen!

fixat lite åt hästarna oxå...vatten o packat hö till imorgon!


skönt o bara vara hemma o få en del gjort!


glad att min son fått o tagit emot hjälp. tungt nu för han när flera vänner gått bort sista månaden.drogerna skördar liv!

gör ont o mina tårar rann förut, tragiskt. o samtidigt är jag så glad att det inte var mitt barn! m när det var som tyngst önskade jag bara ett slut även om d skulle vara döden. glad idag att jag fått tillbka mitt barn!!

Av mamma-tilda - 21 december 2014 09:20

kom på nu att idag ska ju 4:e ljuset tändas! ska ha en hel hemma fix -slö dag!

börjat röja... tänt i kamin o så satt på kaffe!

dator,läsa tidning o så dra ett drag över golven!d är årets julstäd! ev damma lite... får se! det absolut bästa m att bo själv!! jag städar inte...iaf inte spec ofta!! 


ska inte äta nga kolhydraterel godis nu fram till julafton!!!har iaf gått ner d jag gick upp efter alla "mat" bjudningar! känns bra!finns hopp även för mig!


funderar om jag ska ta in julgran iår?? har hittat en liten lagom på grannens mark;) det är vackert med gran! m tråkigt o klä själv...har ju inga barn hemma! m dax kanske o ta tag i mina val... på ett sätt är det lättare m småbarn då gör man massa bara! el kan strunta i pga;) nu är det bara jag! o d jag gör el inte gör kanjag liksom inte skylla på ngn...

visst varit tuffa år de 6-7 senaste m nu har jag gått vidare... o mitt liv är mitt liv. visst barnen finns m d värsta är över o jag kan inte gömma mig bakom varken sorg, elände, smärta el glädje. nu är det upp till mig! o d är lite jobbigt....jag själv har ansvaret över min framtid! puh... 

ska börja m o bestämma om jag ska ta in gran el inte. sugen ...o jag kommer vara sjukt nöjd efter...om jag lyckas få i ljusen;);) tror aldrig jag gjort d själv...exet el dottern har ju fixat det...


funderar på o köpa ngt nytt snyggt till nyår.


handla lite julklappar på tisdkväll...


Av mamma-tilda - 19 december 2014 21:33

jäklar vad ilsken jag blev nu! de var "sura" på sonens heme . han fick inte åka ett tidigare tåg...så nu blev d dyrt! o han ville skita i dem o int eåka tillbaka. så jag fick utbrott!!så jäkla kort tid kvar! bara o stå ut o gilla läget!!


usch. o jag ska köra dit imorgon för o fira hans födelsedag.  nu tänker jag försöka hitta tillbaka till mitt lugn!!

o handbollen går åt skogen verkar d som!


varm dusch kanske... massagstol kankse...

bett lillebror om ett lån till imorogn!


usch! irriterad! skitunge! 

Av mamma-tilda - 17 december 2014 19:58

vaknade imorse o fick stress/ panik känslor direkt! trodde jag satt fel alarm!! att jag skulle börja jobba om 15 min!! o det tar 30 o köra... kom dock på rätt fort att d var onsdag o sovmorgon! puh...rivstart i hjärnan kan jag säga! dagen har rullat på rätt fort o jag har faktiskt fått en del gjort! 


nu skulle jag ut på internetbanken o den vill ha nytt säkerherhetsprogramm....för tusan jag har laddat hem d 2 ggr!! fattar inte vad som händer! o nu funkar d inte...datorn säger bara misslyckas o nätverksfel...m jag är ju ute på nätet!! jag blir galen snart! 


imorgon är skolavslutning! o sedan på kvällen lite personalumgänge. o de tokarna har hittat på att vi ska ha paketbyte...jaja nu har jag köpt ett. för jobbarkompisen hota m o köpa ett från mig...


blir galen på datorn...el mig själv ,jag gör ngt när jag skriver så det hoppar rätt som det är är jag inne i en redan skriven text! d blir huller om buller;) antingen har jag väl virus el så är d ngt förprogrammerat kortkommande! jävligt irriterande!


sista glöggen nu värmd o snart uppdrucken!

o imorgon fyller min stora unge 25år!! herregud! jag älskar dig min son. du har gett mitt liv massor! glädje o upplevelser genom dina år. sorg o elände. en period önskade jag tom din död. låter  hemskt m så var det! jag hoppas innerligt att vi kan få njuta o ha en skön tid framöver! att du har gått igenom eländet o får ett "liv!"

jag finner just nu inte ord för mina tankar o känslor. mycket far runt i skallen.

 imorse hade jag en text klar över hur d är/ varit.


disken klar. funderar vad jag ska ha på mig imorgon... kan jag ha den lila "klänningen" d är skön.. m jag har ju aldrig klänning!! ska jag helchocka min aarbetskamrater..... har ju inga hela byxor jag kommer i... o inte orkat ta d sista 3-4kg som jag skulle till jul...för isåfall hade jag kommiti byxor!!


på återskrift!! el vad man nu skriver...hästar ska in o tvätten hängas el stoppas i tumlaren!

Av mamma-tilda - 15 december 2014 21:42

äntligen kväll! lång dag ...fullt upp på jobbet o knappt rast! o sedan trevlig julshow på kvällen m mat. nu landar jag i soffan o dricker kaffe! vara ner hjärnan innan sängen! d har gått en del "varv" idag!

tack igen för världens bästa kurator!! tror jag ska köpa henne en present!


pratat en kort stund m gossen. hoppas nu han kan få sova inatt o känns sig lite "lugnare" inombords. mitt <3 jag önskar jag kunde göra ngt! vill bara hålla om dig o få säga att allt ordnar sig! 


behöver handla! tvål, schampoo ,balsam, o lite till kylskåskåpet det ekar nästan....

orkar inte tända i kamin ikväll!.


gett en kompis "fria " händer till nyår! jag har inga ideer...m vill göra ngt! försöka från imorgon kanske anstränga mig fram till nyår... o gå ner 3 kg till! köpa ngt nytt o ha på sig kanske;) 

funderade igår om jag skulle orka ut på ngn chatt sida...var ett tag sedan jag "träffade" en man... inte ens pratat m ngn på jäkligt länge..el iaf ingen "dejt" ! el så får jag bli nunna på riktigt...


Av mamma-tilda - 14 december 2014 17:15

nu tar jag kväller! vi har haft hästtävling här idag o varit ute nästan hela dagen! 

njuter av värme o eldar för fullt i stugan! kaffe o bulle o tända ljus:)


kan inte påstå att jag har ngn lust o jobba imorgon....4 skoldagar o sedan jullov o bara fritids! 

imorgon kväll blir vi bjudna på julshow o lite mat!

o S behövde låna bilen vid halv 9..så blir o åka lite tidigare... så ställt fram alarmet!


tomt i kylskåpet. disken fixad. dock inte tvätten...den får väl bli ngn kväll i veckan! 

behöver få laga byxor...köpa nya. 

blir "galen" på sonen..han skickar om grejor han vill ha/ behöver stup i ett!

nu är det rätt skönt o bara vara! ska strax masa mig in i en varm dusch! 


dammsuga struntar jag i denna helg!! 

funderar på om jag ska ...m skiter nog i det ikväll iaf! läser istället....

rätt nöjd att jag klara av tävlingsprogrammet i datorn! både lyckades lägga upp tävlingen o mata in o nu skicka iväg resultaten:) nöjd!!


lyssnar på julsånger!


efter jul ska jag lägga upp budget, planera upp min ekonomi! börjat kika lite o funderat. 

funderar totalt över mitt liv...m som jag skrev för nga dagar sedan .. jag har ett år att göra ngn förändring på.. just nu ser jag lite fram emot 2015! förra året denan tid var livet inte roligt!

nu är det upp till mig att ta tag  i mitt liv. hitta min framtid.. . 

Av mamma-tilda - 13 december 2014 10:22

Ja d är iaf lördag.... syrran ska jobba i  kväll så de hästar som  sover inne ska in.har gossen här just nu oxå.fast d är ju inte jobb direkt;)d mesta jobbet är ju o få upp han ur sängen! !


Ska åka på lucia  ikväll i kyrkan! Vila lite det inre försöka landa o få frid. Varit rätt mkt nu på jobbet.sånt som inte är så ofta... möte m socialen o andra bitar oxå på det. Tur vi har världens  bästa  kurator! ! Sånt här händer inte så ofta. O nu känner jag  att  det  varit  mkt... en anhörig  kom igår  oxå o ville ha  ett prat.jag är ärlig  o har inget emot "prat"m jag kan väl inte påstå att jag  har  ngn större  lust.han är ute efter att jag ska säga att allt är  lugnt.o att jag tror på honom  o d kommer jag inte kunna....o han  vill ha med min chef. Ok för mig.jag kommer  iaf göra samma om jag anser att vi får signaler .d handlar om barn. Vad han som vuxen  gör m sitt liv skiter jag i!! Talat om att jag  har i get emot honom som person.d är inte det detta handlar om! !


Förkylning  känns iaf bättre idag! Alltid något. O resten på jobbet är så gott som i balans. Just nu  ångrar jag att  jag  inte tagit mer ledigt i klämdagar! 


Försöka andas o släppa jobbet! Brukar gå för d mesta!!


Bokat lilla strumpan  till kvällen. Vi  ska på luci o sedan mysa:) o imorgon  är d hästtävling. .. Sedan på kvällen  ska jag nog bara vara !! Elda o läsa! 


Har dåligt m pengar. ..o inte orkat  tänka på julklappar. .. får se om jag kan fixa pengar så jag kan handla till helgen. ..Efter jobbet den 23 känns just nu inget lockande!   

Sonen ska först ha födelsedag :) mammas stora blir 25!! Herregud. 


Lärt mig  att  mata in  räkningar  i förväg. ..rätt skönt :) slippa se pengarna  försvinna  samma stund som man får lön...El ja nu är d nästan värre...lön syns i datan o räkningar så vet ju typ flera veckor  nu hur mkt som försvinner; ) ska inte klaga .bara jag lyckats bet bilen o lagningen  då ska jag väl få ihop mina 100000 ngn gång...siktar på 50tusen först... har målet innan 50 iaf;) dottern säger att  det  är  bara o säga nej!! Ge inte nga pengar; ) lätt som en plätt!! Nja tycker om o ge. ...m vill ha buffert. Känna trygghet  o att d finns om d behövs  el man kan handla när man springer  på ngt.. 


Funderar just nu på att söka aupair ..vore lite ftäbt/skönt /härligt  o göra ngt annat ett tag.... El så ska jag ta d efter sommaren!  Bra  på ett sätt om bilen  är betald o lite mindre fasta kostnader. ..minskar  på låner oxå. M det är ju rätt mkt  kvar på...då behöver  det skrivas om...få ner månadskostnaden... jaha en resa kanske  först:)



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards