Alla inlägg under november 2012

Av mamma-tilda - 23 november 2012 20:48

känns som det var alldeles nyss jag skrev att det var fredag!

Veckan har bara försvunnit.


har dottern hemma i kväll ,hon packar för o ta med mer grejer till småland.

de har fixat lägenhet nu. men vet inte inflytt än.jättekul iaf!

fast blir ju liksom defenitivt på ngt sätt nu....o så kommer hon ju bo en bit bort!

får vara glad för hennes del o så vet jag att hennes svärmor kommer se efter henne;)

syrran kör ner 2 hästar åt henne imorgon stallplats o det är ju klart m nu!


vi var ute på mat o konsert m jobbet igår. trevligt var det. sov hos jobbarkompisen inatt!

blev ju sent o är ju långt hem till mig.så vi han m lite "snack" o en trevlig stund.

var ju faktiskt ett tag sedan nu som jag var "ute" även om detta knappt kan räknas som ute...men 

en trevlig kväll blev det!

o så när jag skulle hem idag så startade inte bilen! tur J hade startkablar!!fasiken vill inte ha bilproblem! de ska 

ju bara funka!!hatar bilproblem!o vill  inte behöva massa reparationer o pengar till det nu!

 fy fan alltid ska det vara ngt skit!


o på gossens skola har personalen en del iaf, varit elaka mot rektor.jag blev skitarg när jag fick höra det!

maila han o tala om vad jag tyckte o att han gör ett kanonbra jobb o viktigt!!

o gossen har lite neråt dipp vad gäller skolan. skulle vilja kunna göra mer.men vet inte vad jag

ska kunna göra just nu. det kryper i mig!o soc tyckte inte de ville ge mer tid..mitt uppdrag har ju "inget" med skolan

o göra egentligen m det skiter jag i!! hade varit fint m att få in det i "uppdraget" lite lättare för o 

ta ledigt då kankse men men skitsamma. jag fortsätter slåss o hjälpa till med allt i hansliv! skolan är viktig!

o han är ju "min" nu!!! även om de tycker jag gör förmycket.fast det säger de ju inte......kan väl för sjutton inte låta bli o älska han veckans all dagar....kan inte hålla mig till tisdagar o var 4:e helg heller....fasiken saknar han ju massa däremellan!o ska d bli bra går det inte att "bara " göra mitt uppdrag. iaf inte för mig! så funkar inte jag...inte med min gosse iaf!får väl vara glad att hans mamma låter mig göra mer o lägga mig i...skulle kankse inte all föräldrar låta en kontaktfamilj göra! o lilla gumman smsa ikväll att han var hemma så jag slapp oroa mig! tack så mkt!!hur mkt jag än "hönsmammar"o är jobbig;) så låter hon mig få det ....o ger mig medelanden så jag slipper ängsla ihjäl mig!!


o sonen har depp igen! så får be extra till vår herre ikväll!att han orkar stå emot det jobbiga o fixa livet fram till han växt o iaf till utbildningen får komma igång!! m blir tydligen inte förens i vår..tråkigt nog han behöver igång!få känn a framtidshopp!


snart advent oxå o jul sedan..dotten vet inte än hur hon får jobb..o sonen o jag får väl fira jul på fm då jag antar att han kommer åka med till farmor sedan . o det behöver han ! eftersom han inte kan följa m till mormor o morfar. de pratar ju inte än efter allt som varit.o vad han utsatte dem för...så jag vi får väl se hur julen blir.känns konstigt så här innan m blir säkert bra.vart ju rätt ok förra året fast den var jobbig! el så stoppar jag han i bilen om dottern är ngt ledig så åker vi till småland!ska väl in ngn dag i krypgarderoben o försöka se vad av adventsstakarna som funkar..kommer inte ihåg!o har just nu inga tankar på julklappar...m det brukar ju oxå lösa sig!jaja inte dax än iaf:)

usch nu vart d lite smådystert i huvudet!


Av mamma-tilda - 21 november 2012 22:11

idag känns det som det varit ngt i luften. Barnen på jobbet har varti osams,slagit sig,

varit trötta o lite högljudda. men lugnade sig under dagen o då börja jag fundera på om det var jag som var mest ur form??o min nyopererade vän ville rida o jag var så "tom " i huvudet så ja sa javisst går väl bra i helgen...

hm, nej du det gör det ju inte...


det började i morse med att jag var vaken vid 5.00 o sedan somnade om o när klockan ringde var jag mitt i en dröm

o i drömmen var jag osams rejält med mitt <3 barn....så arg att jag hotade med o sälja fiddyn... inte kul att vakna.

o då kunde jag ju inte gå upp..var ju tvungen att ligga o mysa lite..o så blir vi sena o sedan vill han inte upp. vill ínte till skolan. allt var jobbigt m fick ingen anledning mer än trötthet. o se han vara så "låg" ,ur form o inte vilja alls med skolan gör ont i mig! jag känner mig rätt ok som vuxen att jag fick han till skolan m det var så jäkla nära att jag tog med han till jobbet i stället! o vet fortfarande inte om det hade varit bättre. men går ju inte o strunta i skolan heller...måste ju visa på d viktiga o han var inte sjuk o sa sedan att inget hade hänt. men skulle ibland kunna trolla o stanna tiden o bara få stanna hemma m han! få rå om han.jag älskar han så mycket o kanibland inte själv fatta hur mycket. o tänker ibland på mina barn o alla år jag fått med dem o hur glad att jag haft dem hela livet o så hur glad jag är att fått denna chans till detta älskade barn!med sina egna barn som alltid funnits har jag ju hunnit många turer både positiva,negativa, glada miner o stora tårar.sakanr ibland småbarnstiden när sonen kom krypandes till mammas säng o små armar o ben som kröp intill. o dottern som for som en propeller i sängen..där smögs det inte. hur olika de varit men vad mycket av glädje de gett o numera. ju större de blir även sorgestunder.

framförallt sonen med sina problem o sitt svåra liv med svagare självkänsla o då kommer ju som ett brev på posten mamma skulden..vad hade jag kunnat gjort annorlunda?? sedan vet jag att jag alltid gjort allt för mina barn men tankar o funderingar kommer ju.jag ber till gud om styrka o att sonen kommer snart få sitt liv i balans!

o kan ngn människa lyckas hitta han o finnas där för han vore jag tacksam!jag kan ju bara vara mamma nu o alltid! kan inte lösa de andra bitarna ,för mkt känslor.


men kan jag ge en promille till andra barn el medmänniskor så hoppas jag att det hjälper dem!jag hoppas att det jag tex gör för mitt <3 barn stärker o hjälper han till ett bättre liv. sedan är han ju "mitt" barn nu o jag kanske inte alltid kan vara "duktig" jag vill kunna ge han hela världen!!! men får hoppas att han kan förstå vad jag ger även när jag skämmer bort han;)älskar han som sagt så mkt mer än vad jag någonsin trodde var möjligt att älska ngn annans barn! o är evigt tacksam till hans mamma som delar med sig! sedan tror jag ju att det är en styrka att kunna vara 2 ! att dela på + o minus o kunna bolla mammatankar ,pappor i allära m är inte samma sak.... o den avlastning man som förälder behöver. jag använde mig ju ganska mkt av min bror o barnens faster när d var små m som tonåringar blir d ju mindre. o då hade jag ju iof inte nga bekymmer el ngt spec kring mina. men vissa bitar hade varit bra med ngn "utomstående" men betydelsefull person tror jag.sonens bekymmer startade ju inte förrens senare m visst bitar har ju alltid funnits. kan man ju se ,spec när man rannsakar o ser tillbaka.


saknar dem! alla 3! o ibland fattar jag inte att jag inte får nga mer...fast har ju tänkt att jag överlevver inte mer...m barn är livet! o mitt liv funkar nog inte utan barn ,fick inte mina 5 jag trodd ejag skulle få. tur d finns barn att "låna" o massa på jobbet! kanske var meningen at tjag skulle kunna göra en insats för andras barn.jag vet ju fortfarande int evad vår herre menar med all prövningar. men om en mening var att skilsmässan skulle var att faktiskt få chansen till mitt <3 barn så är jag tacksam!!!o skilsmässan från min idiot till x man hade ju inte skett utan sonens brak. men känns som en dyr skilsmässa då..så ngt mer måste vår herre ha som baktanke...men jag hoppas att en dag få klarhet i det!att jag skulle använda mig o kunna ge ngt till andra så köper jag det men varför min son var tvungen /är tvungen att gå igenom dessa bitar undrar jag över!

ja nu blev d massa "djupa" tankar...som sagt ngt i luften idag! nu ska ja natta syster till gossen som varit här för ridning o sover kvar.o sova själv. kram till alla goa där ute i världen!



Av mamma-tilda - 19 november 2012 20:36

idag har jag varit snäll! bara retats lite grann;)mest med en vän:) o lite med de på jobbet;)

o sa har jag sagt nej till <3 barnet...fast dagens nej var ju inte så svåra.

el det ena var det ju lite tråkigt att säga nej till:) han ville komma ikväll, iof mest för o få köra fiddy..fast vi har ju inte fixat kedjan än. det blir förhoppningsvis imorgon om allt går som det ska!

men jag börjar ju tidigt imorgon o har slut på komptimmar..o min kära arbetskamrater har ju redan ställt upp o bytt 2 morgnar utan att jag kunnat ge tillbaka än. så då får jag snällt åka o jobba imorgon bitti..o sakna han lite till,fast han kom en sväng till jobbet idag. det händer ju inte så ofta!min älskade skruttunge.skulle kunna ha han här betydligt mer...fast lediga dagar är ju inte fel;)


pratat m sonen oxå verkar vara ok idag iaf;)påminnde han om sin elräkning.han mådde bra sa han.o var hemma hos sig nu . skönt! jag gillar mer att han är där o ser sina gamla kompisar...

syrran hade pratat m dottern o fått henne o börja gråta...jajaj det är väl sånt som händer när hon får lite motstånd.syrran anser att hon lever lite i det blå. tror att hon kommer ha råd med "allt"...hon o pojkvännen har kollat lägenhet o det är en insats...visserligen inte dyr där ute på landet m hon  har ju inte några sparpengar. o så vill hon tävla massor nästa år...kommer gå åt minst 40tusen till det. o så ska hon hyra stallplats...ja ja hon måste ju få pröva! o månadshyran var låg...ja ska hjälpa henne så mkt jag bara kan. men har ju sonen oxå som

fortfarande o förmodligen kommer kosta rätt länge till!o hon har ju bara timjobb än. just nu har hon jobbat mycket men det kan ju svänga!

ska kolla mailen sedan

oxå skulle få gossens eng ord inför provet på to. får vi försöka hinna kolla o träna lite imorgon.

nu kommer jag på m att jag kollar simpsons fast inga barn är hemma...herregud!


hjälpt min vän idag o torkat av golven ,hon får ju inte göra det efter operation.o det behövdes göras!men kan ju faktiskt tycka att mannen kunde göra det,men skitsamma inte mitt jobb o bråka m han!men det är ju lite därför jag kommit på att det är ok o bo själv..ingen annan o bli irriterad på;)men  jag hjälper gärna till med det jag kan! o torka golv är ju inte så svårt för min del.

o jag är förhoppningsvis förlåten nu..för att jag retas o tjatar;);)

o jag skulle få hjälp av min svåger i morgon o byta kedjan till fiddyn..blev ju fel modell! typiskt när jag åkte till biltema o köpte..jaja bara o byta!

o mitt skoljobb måste ja göra snart. ska nog göra observationerna på to. o sedan läsa o skriva det första i helgen

bara o ta tag idet!! ska väl inte vara så svårt tror jag bara o komma igång!måste kolla upp den mailen oxå..lyckades inte komma in på den!

känner mig trött el har lite spänningshuvudvärk på gång känns det som.

funderar på o lägga mig...kryper lite i mig känner jag...o utan anledning. det enda som gått "fel" idag är ju egentligen turen till biltema...

nu satte syrran över pengar..tack.förr hennes sons data spel som dras frn mitt kort. o då upptäckte jag att d blivit dragit spotify premium..99kr..förut har jag för mig att det var 49kr..jaja mina konton verkar läcka ...bad gossen kolla upp vad det står på spotify.för det är det enda spotify jag bet.inte konstigt att d minskar pengar rätt som d är..jag har inte sån koll på vad som dras från kortet....kanske dax o börja rensa igen:)många bäckar små....sägs det ju!

Av mamma-tilda - 18 november 2012 11:29

en underbar känsla att vakna efter en god natts sömn i renbäddad säng!

och till städat hus! låg o drog mig o läste en stund. klockan börjar bli mycket men jag bor själv o gör som jag vill!!!

det är så jäkla skönt ibland;) visst kan jag sakna "familjelivet" med man o barn här hemma men en sådan här dag är det alldeles underbart;)- ingen som "tjatar" om ngt! jag kan njuta av att jag fick städat igår o tystnaden. frukost i soffan o tv på för ovanligehtens skull. lite ruggit inne verkar som det regnat- har tänt i både kamin o köksspisen så nu njuter jag av att det börjar bli varmt o brasans sprakande:)skulle nästan kunna baka ngt bara för o få kunna njuta av doften av nybakat oxå:)


ja jag bor på landet o ska fixa m hästar lite grann o bära in mer ved idag.men har en hel dag på mig!! el en halv snart....o jag visst ska jag börja kolla skoljobbet...ska ta tag i det men tänker njuta först el rättare sagt tänker njuta hela dagen! har en sådan där skön känsla idag. skulle nästan kunna stanna hemma för evigt känns det som...o bara vara! visst måste ju jobba ..men om jag kommer i fatt m skulderna så behöver inte jag själv så mkt..kan ju drömma om att jag lägger sparpengar o sedan tar ledigt en månad;);) bara skrotar....ska nog tusan ringa banken o fixa mitt låsta konto!!


jag älskar min barn.mina syskon o mina bästa vänner men denna känsla idag är faktiskt rätt underbar:)

sedan visst vore det väl kul om de hade lust att åka ända hit ut på landet lite oftare..men idag tror jag att jag är helt nöjd med att skrota själv!

o igår fick jag allt gjort som jag tänkte innan. skurat golv,dammat,tvätt, bilen o crossen tvättade o åkte på kvällen till en av mina bästa vänner o snacka nga timmar. så tänker känna mig tillfreds idag!!!!

o så fick jag igårkväll helt utan anledning ett sånt värmande sms från min vän,<3 barnets mamma.blev lite paff att det kom så där utan anledning men det var lite kul ,fick le o bli glad! ibland är vi människor så dåliga på att visa vår uppskattning till varandra!jag jobbar på mina goda sidor o försöker tala om för min omgivning o ge uppskattning.

till barnen är det ju alltid lättare men till andra vuxna är det konstigt nog mer ovanligt att vi talar om el visar i handling att vi gillar o uppskattar varandra.ett ord kan värma så mkt o behöver inte bara vara "kärleksförklaringar".


o jag som älskar barn satte idag på tv o nu är det från förlossningar..lite humorisktiskt..jag ska ju inte ha nga mer "egna"!o efter min vän opererat livmodern har ju tankar o funderingar på barn dykt upp. jäkla tur jag har steriliserat mig!! hade varit farligt annars....men det finns ju massor med barn i världen som behöver en vuxen så känner mig rätt lugn!fick frågan om jag kunde tänka mig o ta emot fler barn av vår spec.ped på jobbet för en tid sedan o ja det kan jag på sikt men inte just nu! jag har min gosse som behöver få känna att jag är "hans"!o kan ju få låna syskonen oxå;) o har lite dåligt samvete för mina små syskonbarn...var ett tag sedan jag var förbi dem. alla människor har på ngt vis så fullt upp att "bara " åka till varandra ligger långt ner på dagordningen...o jag är inte bättre jag. kommer jag hem så åker jag ingenstans!iaf väldigt sällan...de jag besöker blir oftast direkt efter jobbet...o ibland måste man ju hem o fixa hästar mm.så borde bli bättre på att avsätta en kväll till sånt..förut gjorde jag det ofta på torsdagar för då har jag inte stallet.får kanske börja med det igen...


idag skulle jag kunna åka men har ju ingen lust o jäkligt dåligt m bensin!o tur el otur vet jag inte...

o nu fyllde jag på kaffet blev lite sugen på ngt till m bullarna tog slut igår. kan ju oxå vara tur;)min viktminskning har faktiskt kommit igång..hade imorse när jag ställde  mig på vågen bara 0,5 kg kvar till de första 5kg:na är borta!!ja d går ju lite upp o ner så kan ju imorgon vara lite upp...men det närmar sig ,snart under 90kg! o det känns så jäkla bra! sedan har jag slarvat m träning nu pga av förkylning..o mitt kort går ut så får komma igång med lite övningar hemma. kondition o styrka är väl egentligen inga bekymemr o köra hemma m mage har det blivit mindre med o det slappar;)men men det viktigaste är ju faktiskt att det har hänt ngt nu! o att jag faktiskt dragit ner fast jag ätit godis...

när man sitter o skriver kommer massa tankar...nu på en gammal vän som jag inte sett på evigheter o hon bor så himla långt bort....typ 1 mil;) men vi vet var vi har varandra! o så min gamla vän numera i hedemora...o så barnen.kedjan till fiddyn...o så messa dottern att hon har en kusin som fyller, hon får "skäll" av sin pappa när hon aldrig hör av sig..fast han är lika dålig!sonen påminner jag inte för d får hans pappa göra!de bor ju grannar!el ska jag? o så funderingar på om jag skulle hämta lillskruttan...m har ju ingen lust att åka ngnstans.ska jag läsa nu el gå ut? o vad för mat idag?har bra köttfärs o pyttipanna i frysen..inte ngt sugen på det. undrar vad som finns i syrrans frys? jag har ju älgkött oxå  m d har ja ingen energi tillo laga idag o visst skulle älgfärsbiffar sitta fint m de måste ju lagas oxå...blir inte idag:)blir nog lite smått sedan el...inte direkt ngt känns det som..skulle nästan kunna slösa lite av mina fattiga kronor o åka o köpa mat!ja ja får se vad dagen blir...

Av mamma-tilda - 17 november 2012 16:53

idag har jag varit duktig! städat huset,dammsugit,dammat och torkat alla golv!tvättat

lite oxå, bytt lakan i min säng,diskat,vattnat blommor,tvättat fiddyn,tvättat bilen,fyllt på vatten i hagen,hjälpt systerdotter o tjärat hennes häst hovar.

är dock inte klar...syrrans skulle visst jobba så måste ta in 2 hästar o tvätta sår sen o ge kvällsmat.

men först ska jag bädda sängen o lägga ut mattorna! o fixa min kvällsmat.tog bara en paus....


o så har jag pratat med <3 barnet o fick bli lite vrång! tur han skicka en ursäkt sedan!jag hade ju sagt att hittar jag inte kedjan så får han komma o leta när d är ljust..o så ringer han o är "het" säger att jag inte kan hämta han..inget om varför el ngt först! det är är ju inte för min skull han skulle hit! inte jag som i ilskan kastade bort kedjan!skitunge..jäkla vad ilsken jag blev. men vi hördes igen sedan o han bad om ursäkt! o så har jag hittat kedjan så han behöver inte hit imorgon! han kan köra cross m sin pappa i lugn o ro!jag fattar väl att han ville köra men det kunde han ju sagt varför han inte ville bli hämtad ...o leta på sön! jaja vi har rett ut det!nu känner jag iaf att jag börjar ha lite "lättare att bli arg på han!"när det behövs....min gullunge!älskar han så jäkla mycket!

syrarn tog med kedjan så hennes man kan mäta o kolla. bett min andra svåger om hjälp o mäta på axeln i morgon med så jag förhoppningsvis kan beställa grejer imorgon!


o så har jag messat m sonen idag. han påstår iaf att allt är bra ...hoppas det stämmer! han har kännts lite låg ett tag nu. men vi har ju knappt pratat så har inte så mkt o gå på...mer än att han brukar höra av sig oftare..men blir ju iof lite mellanrum när han är hos tjejen!så ska väl inte oroa mig...han hade inte tid att ringa de höll på m mat...


tänkt åka ner till en kompis ikväll..hade ju bokat mat m fick skjuta på det . eftersom syster skulle jobba ikväll så måste fixa hästarna blir nog inte klar förens 20.00 dumt d väntar på mat för min skull:)messade henne o fick stava alla ord o å fanns inte o när jag försökte skriva ord blev de jättekonstigt..kollade språk sedan hm,...polska hade blivit inställt..dumt o ha mobilen i fickan olåst när man jobbar!


ska väl göra klart nu då innan jag blir så seg så jag inte kommer ur soffan.



Av mamma-tilda - 16 november 2012 18:46

fy tusan vad skönt med fredag!har visserligen en del att göra o fixa med i helgen men jäkla vad skönt att det är helg!

ska vila ikväll o imorgon delvis! tror inte jag ska göra "ngt" i helgen.

el jo pula en del. tvätta bilen o fiddyn.tvätta kläder o städa,hjälpa till i stallet. men inget annat!!

bara skrota o ta saker o ting i min takt:)ska kolla storlek på drevet oxå o försöka best nytt o kedjan...så vi får hem det! är ju iof ingen brådska när gossen nu klanta till sig i ilskan....o kastade bort kedjan. men vill ju ha ihop grejerna så d funkar!! 


ska väl ev masa mig iväg o hälsa på brosan oxå kanske i helgen....

har en del skoljobb med jag behöver kolla igenom o starta upp med.


var förbi en vän idag med o kollade hur hon mådde efter operationen. var rätt ok men sliten o trött o ont. det kommer läka så klart, men gäller nu lilla gumman o ta d varligt!!!jag hoppas jag kan underlätta lite grann o att hon inte "blir galen" på sin man.....utan låter han sköta saker på sitt sätt!

o min gosse är till sin pappa...jag saknar skruttungen! men hoppas han får en bra helg!

o dottern var lite trött o så där lagom sur ikväll..ska ha tågbiljett till stockholm nästa vecka. o de var dyra nu..jaja jag är rätt pank...men blir kul för henne o åka på konsert!

jag ska börja m o klippa mig!! blir galen snart på detta vildvuxna...har inte klippt m sedan aug kom jag på....så inte konstigt det börjar bli långt! o utväxten....hm.funderar bara på när sjutton jag hinner till frissan..hm ska ringa imorgon direkt tror jag. kanske har tid på månd halv 6??fick tillbaka lite pengar som jag legat ute med.så är väl lika bra kankse o ta dem direkt;)ska påminna en kompis med att hon är skyldig lite soppapengar oxå..så jag får dem när hon får barnbidraget. lite småtråkigt att vara pank..ska påminna syrrans grabb med :)

hade ju tänkt vara slö o tvätta bilen i automaten...m får väl snåla på det o tvätta hemma...

kom på nu att jag ska skicka sj o begära pengar tillbaka för min resa! d ska jag nog ta tag i om en stund..el efter hästarna fått sin kvällsmat!

messade lite m sonen oxå...el han ville ha pengar igen så vart inte så mkt anant sagt...men mamma är pank.så han får överleva helgen. o det var säkert till alkohol så spelar ingen roll. fast gissar att tjejen vill ha mat pengar snart! el att han köper maten.´han har varit där hela veckan nu.men just nu skiter jag i det! har ingen lust o bara vara "pengamaskin"!tror jag ska ringa banken o göra om ena sparkontot till låst igen så jag får ihop lite pengar ngn gång!!!

eldat nu, helskotta vad varmt det börjar bli inne...är ju inte så kallt ute.har startat fredags kvällen m godis,glögg o tända ljus...hoppade maten;) ngn fördel m att vara själv hemma!ska d väl vara;)fast mår lite illa...fast jag inte ätit så mkt. sista chipsen bara. märks att jag dragit ner-en påse har räckt i 3 kvällar!o så årets första glögg har jag tagit ikväll! slösa lite pengar på det;) ska bara ut nu o fixa sista m hästar o sen läsa o kolla tv:n för ovanlighetsskull! o det roliga är att när jag är själv hemma funkar min mottagning kanon!

Av mamma-tilda - 15 november 2012 21:11

varit en bra vecka! lite oro för <3 barnet visserligen men rullat på på jobbet o annat!

syrran visserligen fortfarande inte återställd i foten så varit en del o fixa m hästar el deras

mat o vatten mest iof!


vi köpte ju en Fiddy i lö o i tisd fick vi hjälp att spänna kedjan o så oturligt gick den av!

så nu är det bara o leta efter ny kedja.lite bökigt när man inte vet vad man ska ha! förhoppningsvis hittar jag kedjan

på lö när det är ljust ute.annars måste "jag " få ngn att mäta kuggen i drevet för o få rätt!

jaja d löser sig väl m ska förhoppningsvis få klart på lö m vad för modell det ska vara !billigare iaf om det går att best över nätet!

o fick ha mitt <3 barn en xtra kväll när mamma var på sjukhuset. lycka för mig.!:):) fast nu saknar ja ju han mer igen...men skönt att operation gick bra! o nu får vi hjälpas åt så d får läka ordentligt! känns skönt att jag kan hjälpa till lite iaf.iaf med det runt barnen. o ikväll har jag syster här som får sova efter hon ridit. känns bra d med!ska snart gå upp o stoppa om henne. hon är ju lite mer självgående...o ligger redan o läser bok.

o jag får komma ihåg att inte bara prata om gossen jag vet sen förut att hon blir lite avundsjuk o känner sig utanför.men han är ju "min" på ett annat sätt. ...


står stilli huvudet nu. så avslutar för idag!


Av mamma-tilda - 12 november 2012 21:39

känner mig lite sliten i kroppen! hoppas syrran snart är bra i foten.

men ska väl vara positiv...nu har jag ju fått använda hela kroppen nga dagar:)

men känns i min träliga axel...ikväll passar jag på att sitta i massagestolen..kom på att det

var ju dumt o sitta o vara stel o ha ont i soffan:)


surfat runt lite om fiddy mini crossar...om oljebyten o skötsel...hitta en rätt bra skriven sida. Länkade till gossen.

lär väl lära oss detta nu när han hittade en att köpa i lö!

fast är kul! har ju om jag ska vara ärlig saknat "barn" aktiviteter.o han vill ju inte spela innebandy el fotboll...

så kul att vi äntligen fick ihop pengar. nu gäller det ju bara o sköta om denna o vara ordentlig m oljor osv!

ska köpa olja imorgon får vi byta det. ska kolla m svågern om d finns ngt smörjolja el sånt hemma till kedjan..man skulle visst tvätt luftfiltret oxå efter kört i lera..o det gjorde han ju en del! det skulle fettas in oxå..

jag är ju inte så värst på dessa motor grejer.men är väl lika bra o försöka ha koll nu på det!

kolla lite på blocket m om utrustning. men hans pappa har ju lovat det så hoppas det funkar!

tänkte dock inte byta olja i bilen än:)el tändstift...m januari kankse...


fundera på om sonen skulle bli glad över en snowboard m kängor till julklapp? kan ju vara kul o åka igen även om d kostar att ta sig i väg.-Han fyller ju oxå men vet att han önsakr o få åka bort m nga kompisar o bra kompisar! så får se om jag betalar det . fast ålandskryss är väl egent inte nyttigt;)fast vore bra för mig att åka på som kan sköta mig:)o då kanske man slipper ångra saker man gör..


möte i skolan idag oxå var väl ett ok möte.gillar nya rektorn måste jag säga.nästan så jag skulle kunna tänka mig jobba där;)

o ska ta tag i mitt "skoljobb"....snart:)kollade faktiskt lite på det idag!!

hm undrar om jag behöver köpa smörj fett el vad det nu var til luftfiltret redan imorgon? hm måste köpa kattsand o mat med....olja skulle kosta 150kr...jaja ska skriva ut sidan jag hittade imorgon.får se vad det står lite nogrannare.fattar inte var alla pengar i okt tagit vägen.jag har alltså blåst 5000kr extra denna månad! skulle behöva en "rik" karl under nga månader som delade med sig...synd bara att de verkar svåra o hitta! vill ju ha ngn som man står ut m i vaket tillstånd oxå;)jaja får kanske börja leta snart...de verkar inte ramla ner från himlen!

lägga i ved nu? sitter o saknar mina barn....fast jag börjar ju tidigt imorgon!sova snart.

hatar alla tankar på pengar just nu. vil bara kunna leva gott o handla till barnen...o nya tenniskor till mig...utan o behöva tänka! fast det kanske är det jag gjort denna månad..därför det gått alldeles för mkt o inte de penga rjag har egentligen!

o livet känns trots allt rätt bra just nu! bara sonen får komma igång m utbildningen snart...känns som oroa´s för hans dagar är inte ngt bra...men har släppt en del sista veckorna..m vet att det kommer o går!

o nu skickade gossen med. om, länken jag skickat..trodde vi skulle handla ngt;) ville ju bara han skulle läsa om skötseln o så säger han att han redna gjort det! duktig pojk...han tyckte inte vi behövde skriva ut..han kan allt redan.men inte jag!!nu ska jag ägna en stund åt lite annat:)




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards