Alla inlägg under november 2012

Av mamma-tilda - 11 november 2012 21:23

denna helg har jag verkligen gjort mig välförtjänt av att vila ikväll!

fast varit så duktig så tur jag inte har ngt gott kvar;)för då had ejag ju ätit upp det jag lyckats jobba bort!


fått sköta om alla grundsysslor i stallet sedan i fredags! tur ändå att hästarna går på lösdrift!

men mkt hö som ska packas o köras ut....o bebis in för extra mat o sova.

bytt hage på pojkarna med. deras nya lösdrift är så gott som klar o då skulle ju lite halm köras ut med..o vattentunnan flyttas o fyllas...haft inne lite andra hästar för koll o mat mm.oxå så fullt upp.


o fick hem min <3 barn igår vid lunch. trodde ju han skulle bli senare men gick inte för pappa o köra cross som bestämt

så var en ledsen pojke som kom...så då var inget kul.men det vände när han hittade en fiddi som sparpengarna räckte till! o den var ju inte så stor så gick in i svågerns lilla skåpbil. så vi åkte o tog ut pengar o åkte o tittade.o köpte den!

lycklig pojke nu! som han väntat på att vi skulle lyckas få ihop sparpengar!han provköra igår kväll o idag har han kört från 11-16.30 men kedjan hoppade sedan hela tiden ..får be ngn kolla på vad det kan vara .tyvärr är ju inte mekandet min grej precis!hans pappa hade kollat med att det skulle finnas fiddi bana i vid Hallsbergs motorbana får kolla upp det oxå. det är ju rätt enkelt när den gick in i bilen!att åka ngn gång...o hoppas att han håller löftet nu m cross stövlar o kläder...

det gör ont i mig när vuxna lovar mer än det klarar att hålla ,om man misslyckas ngn enstaka gång är en sak...men det får inte hända så ofta! att se <3 barnet så ledset.gör ont i mitt <3! jag älskar min pojke o vill bara lyckas få ge han så mkt av allt det jag kan!o jag hoppas att han känner hur mkt jga vill ge han o vad han betyder för mig!o när hans pappa sårar så vill jag bara behålla min gosse o aldrig lämna tillbaks han.;)har fått ansträngt mig för o inte säga saker el ringa upp han! vi hade íaf en fin lördag kväll sedan kollade film en stund o så hans det med lite tv-spel efter vi kommit hem på kvällen o efter provkörningen såklart!få mysa o ligga o prata lite innan sömnen det är guldstunder!!o vi han det imorse oxå..går ju inte o gå upp för tidigt:)

Är så glad o lycklig att jag får vara en del av hans liv! o att hans mamma delar med sig!Kan nog aldrig tacka tillräckligt tror jag!att få vara en del av hans liv o få älska ngn annas barn som sitt eget det är så underbart!


o dottern var hemma fre kväll o 1 timme i kväll. skönt m . även om det blev superkort!dock lite små orolig för sonen...men men jag jobbar på att inte "lägga " mig i..han var nämligen i fre hos en kompois som jag inte gillar...fast jag vet inte mkt om den.. men gillar inte han iaf!o sedna har han inte hört av sig sedan  torsdags

jag vet att han inte måste...men 3 dagar utan att vi hörs är så sällan o då kommer min oro...så nu smsar jag;)

dottern behöver jag ju inte oroa mig för...fast hon är dålig på att höra av sig!o <3 barnet är inte så värst heller..men han hör ju av sig mer till sin mamma så d är ju rätt;)men jag oroar mig ibland iaf;)

o int ehar jag hört ngt från kompisen heller ..så nu ska jag oroa mig för om allt är ok där oxå...nej då tror inte d är ngn fara där!men fattar inte varför d inte kan förstå att de ska höra av sig till  mig var 3:e dag minst! m kompisen påpékar hur sällan jag ringer min mamma...fast gör ju det iaf med 8 dagars mellanrum i snitt:)o idag har jag både ringt o varit där!o så svarar inte sonen...d var ju inte bra o skicka sms så här sent...nu ska jag jobba bort de tankarna med...korkad jag är. o så hör mammas stora gubbe av sig! skönt! :)

o var förbi m skorna hos gossen o fick en bamse kram av lilla syster..värmer en "tants "<3!o lilla mamma som tror jag ska svälta nu när gossen köpt en fiddi...jag överlever nog m visst nu blir det jäkla snålt en vecka!o riktigt så "dumsnäll" är jag inte så jag ger bort allt jag har...bara nästan när det gäller mina 3 barn!;)jag ger hellre till barnen än har själv....fast svälta ihjäl har jag inte tänkt!för då kan jag ju inte få fortsätta o ge.;)tror jag kommer bli en bra mormor/farmor....hoppas bara mina barn ger mig mat när alla pengar går till presenter åt barnbarnen;)o nu blir jag ju hungrig bara för det!ställa klockan då...måste ju hinna mata hästar före jobbet.hoppas syrrans fot läker snart!sov gott!

Av mamma-tilda - 9 november 2012 22:27

varit borta på min utbildning i nga dagar. Kom hem sent igår kväll.fullmatad med kursplaner o massa annat!

varit bra men mycket o lyssna på.var helt slut i skallen!


Slutade tidigt idag o skulle hämta mitt <3 barn. men då visar det sig att han fått reda på

ett födelsedagsfirande för sin pappas fru, klart han får åka ...kan ju inte säga så mkt annat. Han ska komma imorgon istället.Hoppas hans kväll blir bra!

Dottern hem idag o skulle iväg o rida lektion.. o sedan imorgon bitti drar hon med lite unga tjejer på distansläger.

Kul! varit fullt upp med ikväll. först hjälpa dem lasta ut hästarna innan lektion , hämta systersonens glömda badbyxor i badhuset o så hem o fixa hästarnas kväll mat mm o få in ved!för syrran skadade foten i morse när hon halkade i hästhagen så kaninte gå...el knappt! var iaf inga skelettskador enligt röntgen. skönt det!


hann fixa o vika lite tvätt hos en vän(gossens mamma) oxå innan allt medans jag väntade på gossen.så lite nytta gjorde jag väl under tiden!o imorgon får jag fixa hästarna o massa hö packande mm. så dammsög ikväll...


trött så blir inget mer skrivet ikväll...



Av mamma-tilda - 4 november 2012 13:42

hemkommen efter en kväll /natt som barnvakt åt 2 små godingar.o naturligtvis storasyster fast henne behövde jag ju inte barnvakta så mkt:) filmmys o godis det var

ju lördagkväll;) fast lillen fick ju inget godis...gick bra med den lille oxå fast jag sov inte mkt före kl 3.00 inatt!

så är lite trött nu....är ju inte helt van med en sån liten på nattetid.


tänt i kamin o köksspisen,plockat tvätt,fixat mat o nu kaffe..men är lite sugen på ngt till kaffet..lämnade ju godiset..dumt;)el...rätt bra egentligen för jag ska ju inte äta..

o bak grejerna med så jag slipper baka...el så slänger jag ihop ngt här nu snabbt:)har väl grejer till ngt kanske.

ska läsa ut vanliga boken nu tänkte jag..o senare blir det idrottsboken. måste kolla skor till skolan oxå...vi ska ju ha ombyte o göra lite övningar,..hm måste kolla detta idag el tvätta mina skor som dottern haft o ridit i!


hämtade sonen oxå på hemvägen allt var bra m han.skönt .hade blivit bjuden av en kompis säger han på inträdet så d blev utgång igår för han. men verkade lugn idag så då är d väl ok!o han ville ju hem ....ananrs brukar jag bli orolig när han inte hör av sig o vill hem...m han säger att de flesta har slutat m droger el tar ngn g vid fest men inte som förut när de höll på hela tiden...ngt positivt m vill ju inte att hanär m de vännerna alls...m kan ju inte stoppa det.

men han erkände i veckan att d är skönt att vara av m det o vara m de gamla bra vännerna! fast han hade lärt sig oxå av d livet..m han kunde oxå erkänna hur mkt det kostat i livet. alla de bra samtalen känns bra! o de tillfällen man känner att han mår bra o är i balans är det som att fått tillbaka min son igen!!jag älskar han o hoppas verkligen att livet kommer rulla rätt nu! sedan är det jobbigt utan pengar o att gå o vänta på utbildningen!hanvar sams m sin far nu oxå...just nu iaf ska javäl tillägga!


o nu misstänker jag att jag är senil...jättekissnödig m trodde ja hade kissat innan jag åt..el? glömde jag det när jag var uppe??ja ja bara o gilla läget o gå då! fylla på ved på en gång m, då..


o ikväll kommer mitt <3 barn hem igen..fast jag får ju inte se han idag...får längta till imorgon då. o hoppas han orkar/vill komma till mig ...fast d är fel dag! jag ska ju bort tis -to för utbildningen. jag försöker ju tacka nej till allt jag kan på tisd m svårt o flytta en universitets kurs start tid på on morgon...men är ju min helg sen som kommer så vill han inte får jag väl acceptera det..o försöka överleva på ngt vis.han har ju varit borta nästan hela lovet så förstår om han inte vill åka någonstans...el så behöver han hit o bara få slöa för o landa efter lovet. jaja dvisar sig jag tänker inte pressa, vi vuxna måste fortfarande bestämma m han måste ju få lite yta el luft el vad man ska kalla det.saknar han tusan så mkt!o ibland känns d dumt o låta de gå för långt emellan för då ska d småtestas igen...men massa små fånigheter. ...älskar skrutten m vissa bitar kunde vi väl vara färdiga med kan ja tycka:)jag kommer finnas kvar för evigt!o fortsätta ´bli sur över en del o småarg över annat.o mkt arg över en del:)o skämma bort....ännu mer:)


Av mamma-tilda - 3 november 2012 17:27

varit en skön lördag! läst mitt "skoljobb" även om det är mkt kvar..men känns bra efter det

jag läst!

Tog mig ut o fixade stallet.så syrran fick ledigt. haft inne bebis o hemmes mamma...fast bebis är ju 1,5 o ingen bebis längre;) fast jag säger bebis! tänk att jag var med när hon föddes!o att hennes mamma är "min"!. jag har mockat uteboxen åt pojkarna med o fixat massa annat. o sedan tog jag en skritt tur. har inte suttit på "min" häst på nästan ett år el över ett halvår iaf..tror jag! o då ramlade jag av till <3 barnets glädje:)men gick bra !vi tog en lugn tur i skogen mest för o motionera hund:)kommit på att de är rätt bekvämt sätt att ta mig ut i skogen nu när förkylning segar...slipper ju gå!

tvättat oxå! burit in massa ved!diskat!o allt stalljobb! o så läst skoljobb...känner mig nöjd som sagt!

o ska ge hästarna tidigt kvällshö o åka o vara barnvakt!fast har inte talat om för sonen att jag ska åka dit bara sagt att jag ska vara barnvakt...det är väl inte att ljuga? han vill nämligen ha skjuts...o jag tycke rinte han ska åka..men skulle tro han gör d ändå..för han undrade om jag kunde hämta inatt el imorgon..o sa inatt går inte jag är barnvakt hela natten. men har som sagt inte sagt att jag är barnvakt borta....fast det är väl inte o ljuga? han har inte frågat...bara tror att jag ska vara det här hemma...


o nu sitter jag o bara har det skönt innan jag ska iväg. fast saknar min lilla gosse massor!!o kommer väl sakna ännu mer när jag kommer till hans hus o han inte är hemma...tur jag får gosa med de andra små:)

o ska handla jäst på vägen..tänkte baka bullar med lilltjejen men d blir nog imorgon fm innan jag åker hemåt!hon är så goo den tösen!hon ringde mig på fm o ville komma till mig. sånt värmer !´för när det kommer från barn vet man ju att det är sanning!:)inget det säger för o glädja bara iaf inte så små ...


pratade m kompisen en del igår med. varit dåligt sista tiden..hon finns alltid där men ibland känns det som jag är den som hör av mig ...men skitsamma jag vet att hon har fullt ..m ibland funderar man på om man själv slutade kontakta o åkte iväg hur lång tid det skulle ta innan man blev saknad?? sen har jag vänner som jag skämms för att jag är dålig på att höra av mig till, jag vet det!så de kan ju sitta o fundera över sånt d oxå:)

dumt o fundera över...är ju sånt man blir deprimerad av...

o för barnen ska man ju bara finnas:) helst hemma i köket...jämt så det vet var mamma är!utan o tjata på dem el ngt så ska mamma bara finnas;) sånt är livet för en bra mamma!oj oj vad deppigt d blev nu då....

o så blinkade det til på fb..detta zoosk som jag startade för evigheter sedan..o inte fullt ut m helt plötsligt så får jag massa med..o kan inte svara innan jag gör klart mitt..o vet inte omjag vill,el vad jag behöver göra:) kan ju var adax o läsa igenom...vem vet prinsen kan ju gömma sig där någonstans;)

o så när jag kläst igenom mina bloggar så har ja upptäckt att jag skriver så fort att "kankse"--kanske alltid blir fel! o "ju" kommer rätt ofta:)

o så funderar jag på hur det ska bli att åka till Trollhättan..alldeles själv..lite pirrigt. usch jag är rätt "liten" men då slipper man ju vara gammal;)...dottern åkte själv till USA o jag tycker det är pirrigt o åka till ett vandrarhem o universitetet i Trollhättan...o vilka människor som är med på kursen. o jag lär fixa denna utbildning nu! hoppade ju av matten för nga år sedan klarade inte den då med allt som var..fast jag startade för att kunna fokusera på annat...

så vill klara detta! mest för att inte misslyckas tror jag..fast skulle faktiskt bli bra tror jag med en idrottslärar utb! känns rätt på ngt vis. mer rätt tror jag än matten! jaja dax o hämta hem tvätten o packa lite ombyte då...klä p mig oxå kanske:) ska väl inte åka i bh:n även om d inte skullé säga så mkt i det huset....är ju inga stora barn hemma:)


Av mamma-tilda - 3 november 2012 11:23

slöar o tänkte starta dagen med att läsa det jag måste för studierna.

men kan inte koncentrera mig gör annat samtidigt...o tankarna far!

m ville ju inte gå ut redan..då måste jag ju klä på mig:)

men är kankse bättre o göra utejobbet först o kunna vara konc sen...

det roligaste är att boken handlar ju just nu om inlärningssvårigheter pga motoriska brister.

som påverkar konc. bla! intressant men kan inte konc.mig tankarna far iväg. fast mest på de barn jag har på jobbet

kopplat till dessa frågor. har ju länge trott på behovet av motorik o rörelseträning!! o om det sen är kopplat ännu mer till inlärning så ...o då kommer tankarna på "projekt" kring detta. ska jag börja m fsk-klassen? el plocka elever från fsk-2:an? hm tål att tänka igenom!! o hinner jag kasta om mer i jobbet för att lösa vissa timmar med rörelse ? i samband med skolstart skulle jag vilja ha detta! men annars får vi väl köra på fritids...

men svårt att konc på läsning när tankarna far iväg;)


får väl masa mig ut i stallet o jobba lite!men så jäkla skönt o skrota inne...har ju som sagt inte klätt mig än:)

o känns så vamt inom mig att jag hade en så fin stund med sonen igår när vi köpte skor! kvalitets tid!!

o så "tvingade" jag <3 barnet att svara på sms...hann ju bli sent så ville inte ringa men veta att allt var ok!så skrev att jag iaf ville ha ett ok..att allt var bra. ...o då får jag det jag ber om !! ett OK! varken mer el mindre...jag började skratta! lite mer hade ja väl kunnat få..ja ja jag fick ett svar iaf! o vet ju att han pratat m mamma o då tycker han ju inte att han behöver prata el skriva till mig...o inte att jag ska oroa mig när han inte är här...sorry gubben det får du på köpet!!!jag slutar inte tänka på dig el bry mig för att du inte är hos mig hela tiden!sedan är han tonåring jag vet!! men brukar försvara mig själv med att jag har bara haft ett år på mig att oroa mig för han...o han har haft 14 år på sig...så då kanjag väl få lite tid på mig..fast säg inget till mina "biologiska" barn...för jag tänker inte sluta oroa mig för dem:):) fast det är lite annat där har jag varit med hela resan trots allt!o oroar mig inte el har tankar på samma vis om dem...m mamma oron finns såklart på ett sätt!


näpp dax nu då o klä sig o sätta på tvätt först kanske...o så få lite gjort:)


Av mamma-tilda - 2 november 2012 21:27

haft en bra dag! o fick inköp av skor till sonen gjort så nu har han hela skor igen!

o han blev så nöjd! skickade xtra tack efter! känns gött!

bara jag kvar nu då;)i vanlig ordning!mamma sist.


o all pengar jag fick tillbaka är snart slut...nej m hälften! men har köpt 2 vinterdäck oxå!

o skor till bägge pojkarna! o en del får jag ju igen:)skönt iaf att d har hela skor nu båda 2!


o fick igång min dator igen:) m kör drivrutinerna från usb...orkar inte mer nu!

eldar o d börjar bli varmt här...

är ju fredag kväll så skiter i skolböckerna..m har ju typ 1.5 bok kvar..till onsd..

ja ja d löser sig väl:)måste kolla upp vandrarhemmet oxå...vad ja behöve packa ner;)ska bli rätt kul..

m lite att bita ihop ! jag hoppad eju på detta själv så kan inte skylla på ngn!


lite sugen på ngt här..m ätit klart för idag!

o ska bort imorgon o vara barnvakt..tänkte baka lite där då..bullar iaf:) m får väl bli dagen efter projekt!

nu ska ja nog snart avsluta föridag. sitter o saknar mina barn! iaf lillgossen o dottern..sonen skulle ju dricka lite öl

så han saknar ju ju inte just ikväll!:)

m han är ju iaf den som hör av sig mest till mamma!! min älskade lillgosse har ju inte "tid" o dottern har ringt nu mest om bekymmer! m d verkar bli bättre nu när hon sa till ordentligt efter hon bröt ihop...lillstumpan höll på o slänga mig i bilen o åka o hämta henne igår, m hon vill ju bo där m pojkvännen..bara hon inte blir gravid känner ja just nu..är inte helt tillfreds m detta neere i småland måste ja säga...men men hon är ju vuxen...mammas tjej!;)


o lillgossen böjar bli stor...livets gång...ibland skulle jag nog vilja stoppa tiden o få bara hålla dem alla hemma!

m blidde väl tokig då efter nga dagar;)


jaja puss o kram för ikväll!


Av mamma-tilda - 2 november 2012 16:06

har det rätt lugnt på jobbet idag!

min dator har lagt av igen!måste köpa en ny!


har köpt skor med <3 barnet o nu är det dax med sonen!om jag nu inte får åka själv....;)

Trött av denna jäkla förkylning som aldrig vill ge sig.ska bara handla lite i dag o sen hem o bara slöa igen....

dottern ringde igår o har nu sagt ifrån till pojkvännens pappas tjej..som inte kan sköta sina djur. så människan hämtade sina djur o vägrade prata öga mot öga.varit en del om jag fattat rätt o hon har varit irriterad o upprörd nu ett tag över den människan. men nu slipper hon väl frågan om o dela stall iaf:)


ska vara barnvakt imorgon.annars inga planer för helgen!

ska rulla hemåt nu då el mot affärerna....


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards