Alla inlägg under december 2013

Av mamma-tilda - 21 december 2013 22:39

Nu är det kväll i stugan! 

Fixat lite idag. Varit till kyrkan oxå på musikkonsert.

Lugn dag!värmt rester till mat;)

Diskat. Tvättat.röjt p dragit av golven lite snabbt; )

Jämtat min gosse. O vi "rök"ihop lite igen...tonåring!

Förhoppningsvis lär jag mig snart! Att "tjafsa"o starta småbråk byter ngt annat ibland. .

Tur att jag älskar den ungen som min  egen annars hade jag nog blivit galen! O att vi har lite bra att falls tillbaka på!håller tummarna bara att han ska klara att säga vad som oroar han så jag kan möta d lättare!

M jag får försöka gissa o ligga lågt.o ta hjälp av bästa mamma s!

Tonåringar är inte alltid enkla!får vara glad att jag får finnas för han!o att han vågar få "utbrott"här!att han är tillräckligt trygg med mig . Älskar han så mkt!

Dottern red godkänt på sin tävling😊är så glad för hennes skull!

Haft en bra dag! Oron för sonen finns där o hur julen ska lösas m har trots det haft en bra dag! 


Lite festsugen.....

Av mamma-tilda - 21 december 2013 11:50

lördag o ledig i en hel vecka!!kostade en sem dag i sista minuten men det är det värt!o känns som en bonus då det inte var inplanerat el mitt val helt från början!:)

varit nga tuffa känslomässiga dagar. så nu ska jag bara vara! får bli som det blir...ska försöka diska o torka golven trots allt. men skiter i allt annat!gör en dag i taget. handla lite julklappar till småbarnen på mån när lön kommer men sen får det vara bra!!med jul...skiter i granen-är iaf bestämt till 99% nu.


alla är så glada över jul o det r ju bra.missunnar ingen att fira jul o glädjen.det är 6  år sensom glädjen över jul försvann. de sista 2 åren har den varit tillbaka lite grann...men iår är det tuffare än förut. tillbaka som mamma på minusrutan.men jag tar inga beslut! lite julklappar till småbarnen deär allt det blir! kankse julskinka...får se när jag handlar på måndag. en korg till sonen med blandat blir det kankse oxå.orkar inte tänka mer. ska försöka o stänga av all tankeverksamhet!! funderar på att gå under jorden...behöver inte vara på jobbet förens om en vecka;)


var på bio med ungdomar igår o fick skratta. skönt. ganska bra att åka o sitta i en mörk salongo få släppa världen för en stund!ska nog tusan bli bättre på att göra små saker.ta hjälp av att "stänga av"! mår inte bättre av att tänka!

nu vill syrran att jag ska gå ut i stallet...har ju huvudvärk o tänkte ju inte röra mig idag;) får se ...strax. just nu ska jag sitta här. behöver få in ved oxå!m stallet kan oxå ibland hjälpa hjärnan stänga av!men kräver ju fysisk rörelse...usch börjar kännas kyligt..måste kanke elda lite. renar o det råa tränger in.


hade tänkt ta mig till kyrkan idag. lyssna på musik.får se vad tiden blir...risken finns en så här seg dag att klockan försvinner ...


håll tummarna nu!! snart är min älskade dotter i mål på dagens tävling!nervös nu! tur jag sov halva dagen...


på återseende.måste elda nu!



Av mamma-tilda - 19 december 2013 17:55

kväll! så jäkla skönt! gick en kort sväng i regnet när jag kom hem!tänt brasa o ljus!

nu tänker jag inte röra mig mer...möjligen värma lite rester till mat.

krypit upp i soffan med varm glögg,lagt fram boken jag fick idag av en arbetskamrat i present. lite julgodis som jag fått i julgåva av en förälder:) 


trött! både av att jag började tidigt men mest tror jag av den känslomässiga urladdningen inför o under sonens födelsedag. höll på att börja gråta på hemvägen...gillar inte läget just nu. o vet inte om d känns rätt när d är födelsedag o jul,vet inte hur, vad jag ska göra??hur firar man födelsedagar o jul? med ett barn man precis försökt markera mot o "slängt ut"??jag tror jag håller på att gå sönder.att bara stänga av allt är jävligt svårt! o inte tusan vill jag fira jul, granen kommer nog inte in iår. får vara som det är just nu... ska städa lite o lägga nya mattan under köksbordet...har ju lite julgardiner o dukar på .

skulle kunna tänka mig ngn o gosa med ikväll!!! bara få bli kramad.är så trött.ngn som håller om mig o säger att det löser sig.gråt du..en stund.

gåter.orkar inte . ser ingen utväg. jag orkar inte mer!!!jag vill att allt blir bra! 


jag vet snart varken ut el in! o så har ett nr ringt mig idag 2 ggr från karlstad...jag har missade samtal. ringer inte upp! m funderar vad det handlar om....jag hoppas det inte är sonen,.. så fort det blir ett nytt nr får jag nästan lite panik!dottern säger att jag ska inte bara tro otur o det värsta jämnt...sist d var ett nr var det tjen som är med till dubais mamma som hade ringt;) spelar ingen roll... jag får ont i magen ,blir rädd..just nu kolalr jag tidningen flera ggr om dagen om d hänt saker o ålder på de inblandade. jag håller på o bli uppäten!!kunde inte låta han stanna här när det drabbade syrrans familj. ibland tänker jag mig ett hus så han iaf kan bo hos mig...jag vet att d är dumt. m jag vet inte om jag fixar detta! kan han få åka in snart????


jag är glad o tacksam för min dotter o min gosse. o allt de ger mig. både i tid o "jobb" så jaghar ngt o hänga upp mig på. m jag vet faktiskt inte snart om d är bra...om gossen ska vara här .jag kanks eförstör han oxå?jag har ju redan misslyckats med mitt egna barn? men utan han vet jag inte om jag hade överlevt så här länge!jag älskar han som han vore min!

fryser . mår illa.känner mig värdelös. misslyckad .utan ngn väg fram på snart? vad är rätt? fel?hur ?varför?

snälla hjälp!

Av mamma-tilda - 19 december 2013 12:24

Funderar på hur ofta jag skriver att jag är trött. Jobbar o började 6.15 idag. ...full snurr på ungarna första jullovsdagen.


Igår var en känslo mässigt jobbig dag. Min stora son fyllde 24 år! Kunde ju inte fira han som vanligt när inte livet funkar.har ju markerat. Mår skit av allt.


Dottern skickade fin bild på sig lär hon rider i dubai!  Så glad för hennes skull! 


På bio imorgon....med gossen o syster sonen. 



Av mamma-tilda - 17 december 2013 20:15

Jag har bestämt mig för min tatuering. Den ska vara 2 mynt.krona o klave.fast motiven ska vara hat o kärlek.

Det jag går igenom som mamma nu är 2 sidor av myntet. Kärlek o hat.jag älskar och hatar mitt barn för tillfället. Imorgon fyller han 24 år!

Jag vet inte om jag klarar mer. Kan det bara ta slut???

Jsg vill ha tillbaka mitt barn m snart bryr jag mig inte om  hur 

Bara det tar slut.med döden el vad som helst.


Hur reser man sig som förälder? ??

Kan jag med rätt ha mitt hjärtebarn? Förstör jag honom?

Hur ska jag klara att säga nej....älskar han lika mkt dom mina egna.

Min dotter har drt bra o stöd.ftån fler tack o lov!!


Nu ska denna misslyckande mamman torka tårarna o försöka skrapa ihop resterna. 

Av mamma-tilda - 15 december 2013 23:42

Söndag kväll o slut på helgen. Imorgon hemresa m ska ju ha med dottern hem. Så behöver inte säga hej då! 

Skönt o fått vara här. Fast det gör allt med sonen extra på ngt vis. O när kära S fixat o hjälpt en tjej i problem under helgen så känner jag ångest.vem hjälper mitt barn? ?? Vem klarar hans behov.? Var finns den människan? Jag vet att jag inte kan göra något mer just nu.mrn vem finns för mitt barn? Visst han är vuxen..... fyller 24 år på onsdag.m det är mitt barn! 

Tacksam för lite tid med dottern. Saknar dock mi  gosse.

Men imorgon är det hemresa.

O på tisdag ska jag köra dotterm till flyget! Hon ska iväg på en Fantastisk resa!åka till dubai o tävla!


Sov dax nu.försöker se framåt o vara tillfreds m allt bra som trots allt finns

Av mamma-tilda - 15 december 2013 08:03

Vaknat nga ggr inatt av dotterns hosta. Blir tufft o åka bort till värmen med den hostan!


Oroar mig för sonen. Massa gänguppgörelse i örebro.tror inte han är med i något m hur lätt är det inte att hamna emellan? ? Jag hoppas att han håller sig undan.


Nu börjar jag bli förkyld oxå...nyser o snor. Kli i halsen. Typiskt. Men varit massa sjuka igen på jobbet. 

Små slumra lite till.dottern tog m min hund till stallet så jag behöver inte gå upp än.:)

Av mamma-tilda - 14 december 2013 07:42

Ska käka frukosten o så klä på mig! Sen bär det äntligen av mot småland! O min älskade dotter. 

Inte pratat med sonen el messat sen han blev ful i mun.på onsdag fyller han år.usch vill bara allt ska  bli bra. Han väntar på placering o inställelse datum nu.hoppas d blir bra o att han klarar det när han kommer ut!


! Fick iväg skoljobbet igår! Har ingen aning om d duger men jag har fått med alla delar tror jag......


Gossen varit här hela veckan. Mitt hjärta. Igår var han bara med pga syster kompisar. ..jag erkände att jag hade sett fram m en ensam kväll.fast ensamma kvällar får jag ....för han sitter ju bara hos grannen!m nätterna sover jag ju lite halvdåligt. Men men jag kommer aldrig säga nej...om jag är hemma.o då ville han ha löfte på det...till 99.9 sa ja det.får njuta så länge han vill vara hos mig!!! Fattar inte hur hans pappa överlever!

Jag saknar mina barn enormt tom sonen o hsns jävla problem!!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards