Alla inlägg den 2 april 2013

Av mamma-tilda - 2 april 2013 23:23

måste skriva lite till. fryser o bara vill att denna kväll ska försvinna o göras om.kan man backa tiden??

tack o lov var det bara materiella skador. o de går att fixa. laga el köpa nytt!


kunde jag skulle jag åka imorgon o köpa en!


o dum som jag är skrev jag ikväll o la ut...var ju inte så genomtänkt...får skaffa m ett annat forum m gillar ju att ha allt samlat o jag kan komma åt från vilken data som helst...


skrivit lite m min gosse o han lovade o höra av sig om det är ngt inatt! jag vet inte om d hade varit bra om jag stannat o sovit där. var sugen o få finnas nära om han inte kunde sova. bara få hålla om han. m ibland tycker han d är jobbigt m mig på fel plats...så åkte hem. o så kunde ja tjuta oxå...m blev mindre då jag stannade länge o fick bara vara .o så när lilla stumpan tycker jag ska stanna o tom vill gosa då blir det varmt i hjärtat!det är ju inte alltid hon har "tid" med sånt;)o när den lille gossen kryper emot en så fort man kommer ....


o kompisar som skrattar åt eländet. jag hoppas innerligt att de inte vill såra utan bara inte förstår...

min älskade gosse jag finns här för alltid även när vi inte ses!o för evigt!

orkar du inte komma sen så får detvara så. du ska komma för din skull inte min!


kolla efter försäkringsbolagets nr o krypa under täcket.

Av mamma-tilda - 2 april 2013 22:52

hemma o nu kan jag bryta ihop. blev en omtumlande kväll. det började så bra.

efter att fått ryggen knäckt o jag faktiskt kunde gå bra o röra mig . gossenhar med en kompis o det är så trevligt med ungar i huset. lite skoj o glada miner.

 så händer det en olycka. vi blev chockade o jag får köra hem gossen. att hålla sig lugn är ju inga problem men att se han må så dåligt gör ont i mig. jag vill bara hålla om o stoppa ner han i sängen.m han fixar inte än att "bryta" ihop o visa det jobbiga här. o skuldkänslor.o svårare oxå när en kompis är med. 

vi åkte hem till bästa mamma. att intyga gång på gång att materiella saker är oviktigt! han klarade sig utan skador det enda viktiga!


att inte börja gråta o bryta ihop för egen del ...ja d gick ju bra. han är ju inte hjälpt av att jag gråter. men talade om att jag nästan gör det för han mår dåligt det gjorde jag. m att hålla igen så han inte får skuldkänslor ännu mer..

nu är jag hemma igen o kan bryta ihop o grina. o så kommer mina skuldkänslor.hade jag inte han här så hade ju aldrig olyckan hänt....jag ska kanske inte hålla fast utan släppa taget,  känns som d blir mer jobb för mamma att han åker till mig.

är kankse lugnast han är hemma. att jag backar. vill ju bara att han ska ha d bra. o inte må dåligt. älskar han så mkt.

att lämna han när d är jobbigt gör ont.jag kan ju inte ångra köpet av fiddyn d har varit bra o kul. d var en ren olycka. m jag vill inte vara en belastning för ngn av dem.vi ska kanske bara ses korta stunder. sedan vet jag inte hur jag ska fixa det m det löser sig. saknar han. o så vet jag att d är inte rationellt tänk just nu. m det kommer iaf,


kan inte tänka nu. grina klart o krypa ner o hoppas få sova inatt. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards