Alla inlägg den 3 april 2013

Av mamma-tilda - 3 april 2013 21:09

jag vet inte vad som är meningen.,m snälla gud jag klarar inte så mkt mer nu. du har fått mig att tvivla o jag hade börjat hitta tillbaka men nu leker du ordentligt med mig. Det var ngn som påstog att du utsätter oss inte för mer prövningar än vi klarar av. m jag klarar inte mera!! nu får du hjälpa till lite tack!!


o jag förstår inte vad du är ute efter??? 

jag förstår faktiskt inte vad  allt som händer ska vara bra el nödvändigt för.


mina fysiska skador klarar jag av. men när du utsätter mina barn för massa olika saker....

då rasar min tro o mitt psyke!!


efter jag träffat min son ikväll o möter hans svårighter dagen efter gossens fiddy brinner då vet jag faktiskt inte om jag klarar mer.jag nu har jag tagit hjälp bara så du vet, el bett om hjälp till sonen...genom att ringa en telsvarare, m om d har ngn betydelse vet ja inte.. vet inte vad jag ska göra.... jag har även talat om för han att jag kan bara böna o be. o försöka med det jag kan påverka . det är han som måste ta hjälp. men detta handlar om mitt barn!!!

att få se gossen må så dåligt o inte kunna hjälpa han ja okey. hans mamma har det jobbet o visst jag får inte ta det. okej . men 2 barn efter varandra m olika saker. varför????jag orkar inte mer!kändes livet för bra el??tryck du ner oss som börjat resa oss....


dagen idag kändes bra . dottern fått in en fot på ett nytt jobb. gossen hörde av sig o ville ha kontakt. mest tror jag för o kolla av allt efter igår. att det var ok.. sonen med hem o kollade igenom sina grejer. o så har han det tufft med massa olika igen. så då undrar jag varför är detta nödvändigt?? 

kan jag få hjälp till min son?? kan du bry dig någonting? jag klarar inte så mycket mer prövningar! jag hoppas du ser mina tårar o känner min svaghet!

nu tröstar jag mig med musik. o om du straffar mig för att jag lyssnar på hårdrock i en svår stund då är du inte värd mkt!var o en måste iaf ha rätt att försöka hitta sitt lugn på ngt vis!du gav oss valet m vad innebär det? att du vänder ryggen till om du blir missnöjd??


kan du även skicka lite hjälp el till S? tack! 


Av mamma-tilda - 3 april 2013 08:27

ny dag nya möjligheter el vad man bruka säga! 

känner mig int emotiverad för o åka till jobbet...men känns slöseri på pengar att sjukskriva mig..

ska väl iaf börja jobba;) så man slipper karensen sen får vi se. skulle bara vilja krypa ner under en filt m gossen o mysa idag!!


jag hoppas innerligt att han mår ok. smsa bara nu. vet ju inte om han sover el är på väg till skolan, vet att han brukar tycka det är jobbigt på morgnar. får ringa sen. 


jag kunde inte låta bli igår o kolla lite annonser...det finns fiddysar till skapligt pris....kollade inte mopeder.

vi får se när allt lagt sig o vi kunnat titta på den om det går o fixa till! 


hoppas mina andra barn mår bra. är lite orolig för den stora.han var iaf på utbildningen igår lät det som o fick lite mant av mamma igår. jag släpper mer o mer i tanken....


nej på m kläder nu då o ngt i magen. 

fy fan skulle kunna börja grina igen!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards