Alla inlägg den 17 april 2013

Av mamma-tilda - 17 april 2013 21:34

jag är borta....på utbildning o kan ju inte göra så mkt...det kan jag ju inte hemma heller egentligen. men nu kan jag ju verkligen inte göra ngt...inte rycka ut vare sig för hämtning el annat.sonen finns ju ständigt i bakhuvudet.  gossen till viss del....när jag är borta så  släpper oxå tanken till viss del....idag har det ju visserligen inte funnits plats för så mkt..fullmatad dag!


fått svar på ena inlämmnade uppgifen! den blev godkänd tack o lov!!lite kommentarer o så visserligen...

dagen har varit fullmatad med lektioner..så är rätt slut på ett skönt sätt.inte van att sitta o diskutera el vara "aktiv" från morgon till kväll!varit onyttig o käkat pizza ikväll...o druckit en goood öl till! även det känns rätt bra;)


jag mår rätt bra ikväll trots allt. ibland funderar jag faktiskt på om det vore klokt att flytta...börja om. förstår att folk gör så. fast jag har väldigt svårt att föreställa mig det på "riktigt".att lämna...men kankse för en tid...mm..men mina alla "barn"...som inte är mina egentligen...kan ju leka med flyttanken...kanks evore bra för mig själv..att bara börja om..fast jag vet inte om jag överlever utan mina hemma...mår ju bäst i kända vatten...

o har så underbara människor runt mig..jobbarkompis ord igår värmde mitt hjärta så jag började gråta! inget märkvärdigt...bara enkla meningar.o mina vänner o släkten som finns när jag behöver dem!visst de finns ju kvar även om jag "flyttar"...jag hoppas de förstår vad de betyder för mig! min syster,V o S! älskar er på mitt sätt:) även om jag ibland är dålig att visa det!men ha rblivit bättre sista åren att säga o visa tror jag!livet kommer ju med överraskningar utan att vi ibland är förberedda har jag lärt mig.så försöker visa vad ni betyder!


o jag fattar inte var pengarna tar vägen...slut på kontot...o jag har inte tagit ut så mkt! jag fattar faktiskt inte. fick föra över mer nu!känns mysko...om jag ska vara ärlig!måste nog börja skriva upp snart vad jag gör egentligen!


sova nu! o inte börja fundera ngt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards