Alla inlägg den 18 april 2013

Av mamma-tilda - 18 april 2013 22:38

skulle behöva slå ngt i skallen ikväll...risken finns för en orolig natt! 

hoppas bara sonen stannade inne...

glömt bort att äta...el jag tryckte i mig en glass snabbt . men maten står visst kvar på spisen...

andas, äta, tvätta alla tårar o krypa ner o hoppas hjärnan stänger av sig själv i natt! 


finns så mkt i livet m det liksom bara försvinner för stunden.

tänker inte gå på prat själv.

bryta ihop o resa sig till en ny dag i morgon,

hoppas på det;)

Av mamma-tilda - 18 april 2013 21:35

det är mitt barn! jag är maktlös o sammhället förstår jag mig inte på! 

hur funkar det??

jag hatar att det ska vara mitt barn som inte fungerar. hur fan kunde min lilla snälla goda pojke hamna så illa ? 

hur längt ska det gå innan han blir hjälpt? han ser inte sina problem el vad man ska kalla det.o klarar inte av sitt liv!

o när en människa närmar sig botten spelar ju inget ngn roll.han har inte förmågan nu att resa sig själv!

jag kan bara försöka! vara mamma. o ngn stans gick det åt helvete! nu är det ju inte min mamma bit som inte funkat just nu.men ngt jävla fel har jag ju gjort. skitsamma i dagsläget.det fattar jag.löser inget att se bakåt.

jag är dålig att ringa. det vet jag. o får jag inte svar på medelanden så orkar ja oftast inte ringa. jag vet att det är "fegt". men jag står för den svagheten.


jag ringt soc om lvm ikväll...o jag har talat om det för sonen. vad det nu var som gick in i det berusade tillståndet....

jag kontaktar iaf inte han ngt i kväll...han vaknade till liv o vi han med lite kontroverser....ja visst jag gjorde väl dumt o klev på m finns ju liksom ingen anledning på ngt vis att vara tyst.sen fyllde det väl inte ngt el hjäpte... vet inte vad hans pappa anser om mig m "farmor" verkar tycka att jag låtit han ta smällen under detta år. men jag talade om att jag har försökt men orkar inte bli idiotförklarad längre. för det blir jag varje gång.o visst jag har inte varit snäll heller...det vet jag ..jag har varit en bitch...o det skiter jag i.o jag har aldrig pratat illa om han inför barnen.men varit tydlig på slutet att jag inget kan göra!o att vi inte pratar med varandra. barnen är stora o de går inte längre att hymla om vissa saker.sen ringde han mig ikväll ja visst. tack! men det syftet var att jag skulle förstå hur illa däran sonen är....han tror inte att jag fattat...utan jag skulle få se själv....ja vet att det är illa. men hallo kan ja oxå få "fly" o stänga av ibland??? o jag fattar hur svårt det är att ha han nära o se på...jag är för fan inte dum i huvudet!sen visst jag hoppas ju hela tiden att det ska vara bra...o ja visst ibland har jag lurat mig själv...men jag vet det!! jag har väl för fan ringt både soc o polis sista veckan!o sonen väntar på vad det blir för dom så just nu "flyr" han från allt!! istället för att vakna upp så stänger han av ännu mer o flyr o skiter i massa!

 

fick se mitt <3 barn ikväll . tack. 

haft 2 bra dagar på utbildningen oxå. 

o imorogn ska jag åka till dottern...hemma lö natt el sön. känns så där..o andra sidan tänker jag att d är väl kanks elika bra. ska livet braka är det väl lika bra då. o att jag inte finns hemma...får skrapa rester sen.....min lilla pojk.

alla människor har en mamma o en pappa!!o andra som bryr sig.o lider... glöm inte det när du ser missbrukare,luffare el andra utslagna.o vi är maktlösa o sitter med våra tårar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards