Alla inlägg den 29 april 2013

Av mamma-tilda - 29 april 2013 21:17

fy fan vad förbannad jag blir! hör inte av dig med nga dagars varsel, nej skit i det o sedan gnäll el håll på. jag har väl för fan annat o göra o ett eget jävla liv! "prioritera" jag tänker fan inte prioritera om för att du din förbannade jävla tjurskalle inte klarar av att höra av dig i tid!! om det nu är så jävla bråttom att tömma lägenheten. passar det inte när jag kan så behåll möblerna då...då får jag väl köpa begagnat åt ungen sen då!o börja snacka om att jag / vi är ute efter medlidande...lägg ne rför fan. att behandlas med respekt el iaf männskligt är det enda jag begär!jag kan tyvärrr inte sluta vara en jävla bitch...den tiden är passerad!!


nu har jag iaf engarerat delar av min syskonskara till onsd..o lillebror kan ta förvaring på sin övervåning. tack! jag är så glad att jag har vettiga syskon som inte måste markera el stampa i marken för allt min son gör. trots att de om nga skulle ha rätt då han "knäckt" min/våran mamma o pappa!!.sen gör de det väl kanske mest för min skull. o jag är tacksam!

en dag hoppas jag att sonen oxå förstår hur många som finns runt han o vill hans bästa!


nu har värsta ilskan lagt sig!stänger nog ner ...innan jag börjar tänka o tjuta!;)jävla skit helvetes jävlar. ikväll får man säga alla fula ord man kan komma på !!!!

Av mamma-tilda - 29 april 2013 19:06

4dagars vecka ! det känns helt ok! ska byta till sommardäck på onsdag. o 3 årskalas o så distansträff...så fullt upp iaf!

men skönt o vara ledig mitt i veckan.varit samtal på jobbet ..chefen frågade efter mina åsikter m kändes inte som jag kunde/ville säga ngt i det sammnahanget.o kom inte på bra formuleringar med kort varsel.....kan ju inte gärna säga att jag tycker ngn är helt blåst...även om många vet att jag tycker det....

 

varit trött idag.jag vet ju varför.men det hjälper ju inte... fick hem sonen igår o han skulle fixa massa i sitt rum,koppla ihop dator mm. o sen helt plötsligt runt halv 1 i natt kom han på att han skulle duscha o raka sig! däremellan sov jag...men vakande o sen en gång vid halv 5 oxå...så lite störd nattsömn!


får bli tidigt ikväll!

kolla hästar o tvätta lite,diska...vardagssysslor:)annars inget på programmet! skiter i fotbollen är för kallt...

ska väl gå ut strax o se över vattnet i hagarna.o förbereda kvällshöet.

en promenad oxå kanske...

onyttigheterna fortsatte idag,,jobbet  gick bra men inte under hemvägen..choklad o glass! m d mesta kommer väl sonen äta upp;)


o min lilla gose unge A har nu lärt sig gå:) jag orkade inte stanna idag...hade jag satt mig hade jag inte kommit hem...o under rasten blev de massa diskussioner så kom inte iväg då heller...saknar lillungen nästan lika mycket som den stora!o syster oxå...var en evighet sen som jag såg dem känns det som!


försöker glädjas åt alla jag har i mitt liv o får chansen att älska. fokusera på rätt saker o inte deppa ihop...livet är tufft o att känna depp,sorg ,ledsamhet är en del av livet. men finns mycket glädje oxå.


sen funderar jag ju lite för mkt ibland på vänskap o kärlek. vad är vad ? o vad innebär vänskap? att ge o ta? el bara ge? ibland känns det som jag ger  o ger ...o så orkar  jag inte o då "dör " det ut lite...visst alla har fullt upp men vänskap är väl 2 sidor?? om inte vänner hör av sig? betyder man ngt då?? jobbiga tankar som förstör mer än gör nytta. livet blir vad man gör det till....har jag hört. så antingen sitter jag hemma o deppar el kontaktar "vänner" o skiter i om de inte hör av sig....jag överlever.

nej ut nu inna jag deppar igen...



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards