Alla inlägg den 7 januari 2013

Av mamma-tilda - 7 januari 2013 22:34

börjar må bättre o då orkar man fundera lite grann.

har kollat lite bloggar ...lite kul ,lite dystert,vad folk skriver om. frågan är ju om det inte skulle kunna finnas en marknad för o ge folk råd o stöd? att söka hjälp vidare? många har det tufft!behovet av medmänniskor o vidare steg i livet verkar stort!!


o då kommer jag in på min funderan om jag ska söka jobbet el inte...det jobbet jag funderar på..


funderar även på livet igen lite grann,inte så mkt ska jag dock erkänna..har inte ork för det!!

kollat lite tv via datan o funderar på om d var väldigt korkat o köpa det...el bara dumt? el om jag har ngn glädje av det...ja vet i tusan.

sitter o är seg o saknar min gosse...så börjar nu bli piggare o må bättre!

tänker på dig gumman oxå . hoppas du har "landat" lite i allt. det kändes lite bättre iaf när vi pratade. 

orkar inte sms m andra "vän" det får vänta lite ...hinns med.kollat lite olika sidor på nätet förut m, orkar ju liksom inte riktigt..orkar inte läsa...har iaf orkat kolla lite film..


nu funderar ja på om jag ska duscha el bara hoppa i säng...fast var ngt på tv nu kl23..ja får se...ska ju ingenstans imorgon ..



Av mamma-tilda - 7 januari 2013 18:40

jag vill inte vara sjuk mer!just nu orkar jag inte vila,inte se fotboll ,inte läsa.kolla film el ngt.

var ute en kort sväng det var skönt.försökte vila efter jag var ute m svårt! nu är jag helt slut o huvudvärken är tillbaka.


vet inte om jag ska gå upp i sängen el vad jag ska göra....

min gullunge ringde han hade min bilnyckel! jaja ska inte åka ngt idag iaf...men sedan får vi lösa det...sa att han fick ta bussen hit:)


ja nu blir det inte mer..kommer väl lite korta snurrriga inlägg till jag är frisk. tror jag orkar skriva o så tar bara allt slut . finns liksom inte en tanke som kommer fram!



Av mamma-tilda - 7 januari 2013 12:55

var uppe vid halv 10 o så la jag mig igen. men nu är jag uppe o fått i mig smörgås o håller på m lite kaffe.

nu börjar jag iaf känna mig sjuk som jag ska känna mig sjuk....rastlös o vill ha energi..så letar efte rngt o stoppa in..

som sagt när jag är sjuk brukar jag ju äta...o igår var allt bara ett vakuum o kände inget...nu känns det bättre! att jag iaf känner igen mig själv...;) sedan är det ju synd att jag vill äta...skulle vara bra utan mat! fast ska försöka inte äta för mkt...

o så kommer jag hinna äta upp gossens choklad.....kanske bäst o tala om det för han;)


nu är det annat än min sjuka o mitt liv som är svart. jobbigt m vänner o familjer som går igenom saker.

jag kan bara försöka finnas där o ge mina råd...o stötta upp så gott jag kan.att lyssna o finnas till.vad som är vad är ju alltid svårt att veta när man inte får hela bilder, det finns ju alltid 2 sidor av myntet.ur askan kommer elden el vad säger man??men det blir nog bra i slutet...det måste vi tro på.o jag ska göra allt jag kan för o finnas som stöd.

det handlar inte bara om min gosse nu utan hela familjen. o jag älskar dem!o jag älskar dig gumman.livet har sina baksidor.men tillsammans satsar vi på vitt!

jag skulle vilja vara helt frisk just nu. ha energi...m är kanske meningen att sådant här ska hända nu så jag inte gör deras jobb...ibland kan det vara lätt att ta andras bördor så d slipper ifån men då hjälper det ju bara för stunden.vissa saker måste man själv göra klart el reda ut.annars kommer de tillbaka...jag vet ju det av egen erfarenhet efter de sista åren...men jag önskar jag kunde avlasta el hjälpa till.men jag får försöka finans där när jag behövs  o göra det jag kan!


jag ska ju ta in hästar ikväll oxå...men det är ju bara 2 o de går i trädgårdshagen tack o lov. ska försöka orka tvätta oxå. behöver röra på mig...få lite frisk luft.mår i af lite bättre m fortfarande seg o tung i skallen.o snorig!

funderade förut på hur sjuk man måste vara för o få hemhjälp?? hm jag som ensamstående måste nog vara jättedålig....m skulle gärna ha ngn som diska idag,,fast är inte så mkt;) o torkade mina golv...varför ser man allt sånt mer när man är sjuk??o inte orkar?


nu ska jag vila lite igen.. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards