Alla inlägg den 23 januari 2013

??

Av mamma-tilda - 23 januari 2013 20:48

vet inte vad jag skulle sätta för rubrik på denna dag el inlägg. 

började dagen bra! vaknade tidigt ,gick upp o elda o la mig o halvsov..väckte barnen allt frid o fröjd!

Käkade frukost m den ena...o då går inte den andra upp iaf!!gossen kan jag tillägga...jag håller på säger han ...ett antal ggr! slutar med att jag får tokspel!! blir rätt arg kan jag tillägga!o M kom för sent till sin skola...gossen i tid iaf!


sedan har jag en frustration så gott som hela dagen...irriterad på ungar o kollegor.har ju suttit i nga dagar o jag vet inte ens varför!!varnade till o med nga elever o vaktmästaren;)fel dag att reta upp mig på....o när jag blir sådan här känner jag bara hur gnällig jag blir...surar o gnäller hela tiden!o ungarna har varit som förbytta emellanåt! idag slängde en 8 åring ner en stol för trappen...bara så där . han var inte ens arg..jo men han gjorde ju så förut  var svaret....jaha ? och? du märkte inte då att det var en dum idee??vid första tillfälelt kanjag tillägag att en kompis fick den på sig..då borde man väl fatta att det var rätt dumt???

som sagt hade jag haft råd..hade en tjänstledigehtsansökan legat på rektors bord idag!!!

tur att lilla godingen A hade tid med mig på min rast så jag fick lite bebisgoos!finns det ngt bättre för humör o hjärta att bli bemött av utsträckta armar o ett stort leende när man dyker upp?? tveksamt! en sådan lite förställer sig ju inte! då vet man att de är ren uppskattning o glädje!o kärlek! 


ska kolla lite skoljobb nu....el...kaffe?el?bok? el finns kanske ngn fotboll o kolla på? 

ska prata m gossen sedan oxå! om morgonen...jag är inte helt glad åt att komma hem o hitta nästan alla strumpor på golvet!!! för att han slängde de jag tog fram! han kunde ju rotat i sin låda åtminstone....skitunge! det är en jäkla tur att jag älskar dig! annars hade jag nog redan vridit nacken av dig!


o nu spänningshuvudvärk...igen! dax snart o få ordning på detta då...kör väl massagestolen till o börja med ikväll!!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards