Alla inlägg den 14 januari 2013

Av mamma-tilda - 14 januari 2013 19:57

det känns som det var evigheter sedan jag jobbade...har ju bara varit sjuk en vecka...m känns som längre!

o det känns att jag legat 1 vecka! helt slut på em. jäkla tur jag har ett bra jobb o snälla barn!

hade ett samtal m "chefen" idag....jag låg väl inte helt på plus...m iaf inte på minus;) m får väl "ligga lågt" ngn vecka kankse.skit samma!!! jag lär inte få sparken...o knappast bli varnad heller...o jag löste det lugnt o fint så hon blev nöjd hoppas jag!


har hämtat broders bil ikväll får låna den nu nga dagar när dottern har min...o så får jag låna lite nästa vecka oxå! sedan ska jag hämta min. o äntligen få se var min älskade dotter bor!


o så har jag pratat med en vän...m jag orkar inte ses ikväll... .räckte o jobba heldag! orkar inte vara social...

o nu har jag min bästa V på chatten...inte alltid kul o vara tonårsförälder...känns just nu rätt bra o vara "gammal" o inte tonåring...o ha stora barn!ja mitt <3 barn är ju tonåring m där är vi 2 nu..+ pappa på ett litet hörn..så känns rätt bra..o skulle det bli ngt så har ju inte jag som xa "mamma" så mkt o säga till om..på gott o ont!m avundas inte V dessa diskussioner hon har just nu! o vad som rör sig bland "kompisar" mm. hur sjutton kan en förälder göra som en av dotterns vänner gör? sedan vet ju inte jag allt...m låter  otroligt. att be om hjälp är en sak men att vilja bli av med sitt barn är väl en annan sak? fast det måste ha gått långt då? usch säger jag fy fan vilken hemsk situation...

tur d är tisdag imorgon så jag får krama om min gosse!han vet iaf att han har både mamma o mig !!

o som min stora son brukar säga...jag valde inte o bli född du är mamma...mm så är det. sedan är ju han gammal o det finns gränser för mammor oxå...m som mamma till en snart 15åring är det ju skillnad mot en "myndig"!även om jag aldrig slutar o vara mamma hur gammla de än blir...o jag finns det vet dom trots allt!


detta förtog liksom allt ikväll...tur jag han prata m den andra "vännen" före o diska!

ja nu är iaf hästarna inne o fixade. o värme i stugan är det oxå!

o detta andra hemska släpper jag ...det är ju inte just ngt jag kan göra det är ett jobb för soc! 

m som jobbarkompisen sa ..många har det tufft ! o många fler ungar skulle ha en som dig! tack det värmde !

jag älskar ju min gosse o det känns inte så ofta som "ett jobb"! m visst hoppas jag att det jag ger han är till hjälp o stöd! att han får det bra! o kan slippa massa jobbiga bitar o att mamma o jag är 2 som kan hjälpas åt!o när jag hör sånt som detta andra då vill jag bara hämta min gosse o få hålla om han o tala om hur mkt jag älskar han!att han alltid har en plats hos mig!


tack gumman att jag får finnas för din son o vara en del ihans liv! jag hoppas innerligt att vi får fortsätta hjälpas åt o att jag får dela han med dig!




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards