Alla inlägg den 11 januari 2013

Av mamma-tilda - 11 januari 2013 22:43

jag kan känna att jag blir sällskapssjuk ibland. m inte orkar åka iväg. 

o tydligen är det fler denna årstid...en som inte hört av sig sedan aug! hör av sig o tycker det är dax o ses...hm inte jag som aldrig kan!! 

men ska ta mitt andra kaffe drickande...först. el jag det lär bli först det är enklare o närmare håll!

men lite kul att denna hör av sig nu ! o tycker vi ska ses...

jajaj d löser sig väl med det oxå!

jaha får vi väl se om det kommer förslg på ngn helg....men det händer väl inte förens jag säger en helg! men är ju lite långt bort...så jag vet inte om jag kommer trycka på där...kan bli jobbigt;)


fick lite roligt när jag la ut bild på örebro flygplats...mina bästa V o S hörde av sig snabbt...

S var ett halvt utbrott...lite kul!trodde jag skulle dra utomlands bara så där...o utan o säga till! fast jag har ju inte anmälningsplikt vad  jag vet.....fast jag hade ju aldrig åkt  utan att gossen visste om det;)o då hade ju "mamma " fått reda på det;)men som sagt lite kul blev det ju o det var det som var meningen!


men blev lite sugen när jag satt där på flygplatsen o vänta. fasiken skulle kankse dra en resa trots allt bara så där...

jag bestämde ju förra året o åka mer..en helg m kort varsel skulle kunna sitta fint!mm ska kolla lite sista minuten oxå;)

lite fränt o bara dra o så skicka med. hem att nu är tant borta!

fan ska kankse säga åt kompisen o börja kolla resor...


fast har ju även pratat om en kryssning...o jag har faktiskt tänkt att d vore lite fint d oxå;)

o nu när hemligehterna "hör av sig" med jämna mellanrum här så är det kanske läge....

  nu sitter jag o blir lite rese o fest sugen här i min sjuksoffa:) bra då kanske jag snart orkar rycka upp mig o lämna den!


o så snurarr lite tankar på olika saker.. hm undrar om jag ska ha en jättehemlig blogg om hemligheter...

sånt som hänt...kommer hända o det jag vill ska hända? en super hemlighets sida...


tänk att jag som är så snäll har lite hemnligheter! lite gamla o lite nyare...jag tror aldrig man blir för gammal för hemlisar..o allt handlar inte om sex!! finns andra hemlisar oxå....fast när sex är inblandat kan det bli lite mer hemligt...sånt talar man ju inte alltid om för vänner!de behöver inte veta allt....

o så behöver det inte bara vara hemligt utan kan bli lite spännade oxå;) hm en del har man ju mött i livet som satt sina spår..el på gamla dar ska jag väl tillägga!för de som känner mig vet ju att jag träffade xet tidigt o jag höll mig till han så länge det varade!ja xet satte sina spår oxå såklart under 22 år hinner man med en hel del! näpp nog om det.. nu tar vi kväll o avslutar hemligheter för idag;)

kram 




Av mamma-tilda - 11 januari 2013 18:20

jag vet inte varför men just nu kryper det i mig.

kan ju bero på en veckas jätte förkylning..o stillasittande hemma....

har kännt mig på bättringsvägen m nu börjar det bli tjockare i halsen..detta är helt jäkla otroligt!

ska ju vara frisk nu...orkar inte med o göra ngt, ska hämta storasyster sedan o henes gubbe vid flyget.

o lämna igen bilen..hm blir o låna o lösa bil nu i 2 veckor innan jag får hem min!är lite sugen på o köpa en liten bil...m vill ju inte ha ngn skitbil o har ju inte egentligen råd..hm...men en mindre som inte drar så mkt...var ute o surfa lite på bilar..o så kolla jag på lite stugor på en gång;)


skulle väl gå o blunda en stund innan det är dax o åka iväg.hade önskat jag vore piggare!!!


o min gullunge ringde förut..han var glad, hade fått xa jobb o dela ut reklam. kul. jag lät kankse lite seg när han ringde stackaren.. hade precis nästan kommit in o var inte riktigt m i huvudet.hoppas bara jag lät glad. för hans skull!

blir lite fickpengar som han jobbar för själv! det är bra!allt hade varit bra i skolan oxå! nu är det pappa helg...saknar dig gubben! massor!men han behöver ju sin pappa helg...o nu är pappa jätteglad för han sökte xa jobb o skolans projekt! så får de en fin helg ihop. skönt för han! han saknar ju pappa o är så ledsen ibland över hur pappa är el gör.att pappa inte bryr sig...el förmår visa det. 


just nu skulle jag kunna sälja både hund o katt! varje gång jag sätter mig o börjar med ngt så ska de in el ut!


ska nog försöka skura kylskåpet m innan jag handlar..är rätt tomt nu så.

leta på lite böcker hos syrran förut idag. m inte orkat börja läsa än.sitter nu o bara känner mig seg o utan energi ...vill ju göra lite...jaja ska iaf åka en sväng sedan då...o får väl inte tala om att jag är risig..när storasyster kommer då blir det liv;)


o så hörde en vän av sig. stackaren hans x hade kopplat in advokat o ville ha barnen helt utom varannan helg, han visste inget innan!jobbigt! han får läsa pappren i lugn o ro sa jag o så ringa advokaten på måndag.stod massa tydligen i pappren o sånt som inte var sant oxå.jobbigt.o så får han bestämma sig för vad som är bäst för barnen...men han tror x et vill ha dem för pengar..inte så kul om det är så.o så vill han ju ha barnen . jag vet ju inte vad som är bäst när de har svårt o komma överns.


vad är kärlek? o var tar den vägen? o hur hittar man vidare? 

Av mamma-tilda - 11 januari 2013 11:48

är ju rätt ok o vara hemma på dagarna skulle bara orka göra lite oxå;)

m o inte behöva göra mer än nödvändigt är ju inte helt fel. tur jag bor själv....så ingen skitar ner här;)

o igår åt jag ju knappt så inte just ngn disk heller.hade lite värk i magen när jag vaknade m d är ju inte så konstigt ...efter det jag åt igår...ska komma igång o var alite ordentlig nu när jag blir frisk..


var trött igår efter o varit vaken hela dagen, oxå  iväg nga timmar . somnade tidigt o sov länge,somnade om o vaknade av sonens mess! brukar ju vara tvärtom annars...skönt o vakna iaf o känna att jag sovit bra!han ville handla mat...jag det blir inte mkt ,..m får väl masa mig i väg sedan o så tömma lite av mina "lager".


varit ute o gett nga hästar fm lunch o fyll på m lite ved. går åt mindre i år men jag tycker jag släpar hela tiden....var skitkallt inne när jag vaknade. var ju dumt kanske o inte tända i kamin i rummet kl 8.00...när jag var vaken första vändan.

men ska väl inte klaga vi är i mitten på januari o knappt varit kallt i vinter!


kollade m gossen o allt var bra.skönt

det kändes som den nya de anställt är bra. en som tar tag i o reder ut direkt, var iaf känslan jag fick. han tyckte tom mail tog för lång tid ville ha telefonkontakt!så hoppas att de pratat o fixat med pojkarna idag. nackdelen för mig m tel..är ju att mamma får de samtalen (men är ju så det ska vara!) o så måste hon redogöra för mig..får vi mail få vi samma   info direkt, m det löser sig väl.bara jag som vill veta allt hela tiden;)jag har  nog lite mer kontroll behov än jag vill erkänna när det gäller mina barn!


funderar på om jag orkar ta bort juldukarna?tom jag börjar tröttna...undrar om jag börjar bli gammal??

vill inte bli "gammal" men vill vara gammal ibland...slipper man ungdomarnas jobbiga m vad livet ska bli o allt...fast d får vi väl alla iof ngn ibland livsfunderingar.....

igår läste jag lite olika av mina inlägg bara hopapde lite. oj oj vad mkt om barnen det blir. så det är väl tydligt att det är så det är...barnen finns alltid i mina tankar! o lite vänner o så mitt egna elände o jobbiga tankar ibland:)

jag tycker iaf d är skönt att bara skriva rakt upp o ner o inte behöva bry sig om el tänka på formuleringar. el vad ngn ska tänka. el ibland suddar jag ju, för jag har ju läckt min blogg till S så allt hamnar faktiskt inte här!lite hemligheter o annat stoppar jag från skrift:)


måste köpa lampa till köksfönstret. innan advensstaken ska bort.har inte bestämt mig om jag ska kolla bra o begagnat el ta en tur till ikea...har ju lite svårt för ikea..får lite stresskänsla när jag kommer in. så stort o mkt o så springer man bara...utan anledning till slutet o då vet jag aldrig om jag missat ngt....men jag behöver ju inget så har ju sällan missat ngt!

nu börjar d bli varmt o skönt i stugan!

ska nog sätta på musik o sova en stund i massagestolen...försöka låta bli ipren el? jag vet inte. hatar o vara förkyld o känna hur det liksom kryper i en. ..är bättre m inte bra. jäkla skit. jajaj får drömma om vad jag ska gölr när jag får energi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards