Alla inlägg den 6 maj 2013

Av mamma-tilda - 6 maj 2013 22:12

min lilla unge fyller 20år idag! betyder det att jag börjar bli gammal??

känner mig inte så gammal...men sista veckorna har visserligen slitit...såg imorse i spegeln att jag såg trött o gammal ut!

det resulterade i att jag fick ändan ur o beställde klipptid!!


min son .ja det är som det är o jag måste förhålla mig o han oxå. jag har sagt att finns ingen anledning längre tillatt stoppa huvudet i sanden. bara o se sanningen i vitögat!har fått ändan ur där oxå o mailade om hjälp idag. Anhörig stöd/råd.

vi hade en bra dag igår o jag kommer aldrig tro annat än det ska bli bra! o när det är bra så har jag lite svårt att tro attdet  andra händer mitt barn...på ett plan ofattbart. o ibland undrar jag om det är det som gör att jag orkar resa mig efter smällarna? att jag är lite trög...fast jag vet ju att det är som det är!


fick se mitt <3 barn idag en snabbis. fick tom en snabbkram mitt inne på ica! har ju inte sett han på nästan 2 veckor.

gudars vad jag älskar den ungen! ska erkänna att efter så blev det så starka känslor så tårarna kom i bilen! o saknaden bara brännde i mig.( o det har jag hållit för mig själv) kändes lite fånigt.... hur sjutton ska jag överleva....han är min för evigt o jag hoppas att jag hinner få mer "tid" innan han slutar komma helt! o att han tog iniativet till den kramen gjorde mig så glad. 3 min kan vara kvalite!!!

jag har han ju bara till låns ...jag vet!o ikväll fick jag vara barnvakt åt de små o bara må gott o ha en underbar kväll!! tack! att någon annans barn kan komma att betyda så mkt !ni som aldrig vågat ta chansen att "nästla "er in, våga!!

att erbjuda  att gossen skulle få komma till mig är något av det bästa jag gjort i mitt liv!!sen visst jag ju hur goo han var så jag var ju lite ego redan från början;)men ville att han skulle få komma o bara vara!sen hoppas jag att de har gett han styrka o oxå att få känna sig älskad!fast det kan han ju inte undvikit...jag har nästan älskat han för mkt!

o tack mamma för att du står ut med mig! denna jobbiga "kontaktfamilj"!;);) som lägger näsan i blöt med jämna mellanrum....


nu blir det kväll!o somna trots allt med ett litet leende efter alla fina stunder i går o idag jag fått. livet är aldrig bara svart! kom ihåg det när det är som värst...jag ska försöka minnas det...


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards