Alla inlägg den 8 maj 2013

Av mamma-tilda - 8 maj 2013 19:02

full snurr idag på jobbet! 

allt gick bra till slut med allt. fick "skälla "ut vaktmästren som stackare var sjukskriven...m har bet om ursäkt igen;)

hade ju nga barn som bakade oxå på jobbet häromdagen o nga pojkar blev då avundsjuka..så jag sa då ni får en annan dag.'bara ni frågar"...o naturligtvis ville de ju idag...när allt var redan halv kaos..men bara o bita ihop! 

som sagt tillslut har dagen summerats som en bra dag. men jag kan säga att de är inte många minuter som suttis på ändan idag inte..tom kaffe ståendes mot mina principer!!


fick ju iaf starta dagen med att träffa min älskade gosse:) det gjorde ju att jag kom 10min före sent! men det var det värt!

nu har jag fått se han 2 dagar denna vecka o så ringde han ju igår oxå! min gullunge.älskar dig så enormt. o jag kommer göra allt i hela världen som jag kan för att du ska få det bra!


min son var iväg på sitt af-möte idag. skulle kunna sen få börja utbildningen igen! skönt. jag hoppas han fixar att göra de första månaderna de ville på ame.o känner att utbildningen o ny chans är bra!! ökar ju chanserna till bra jobb sen!


var förbi o lämnade bilstolar efter jobbet o hann gosa lite oxå! mina andra gullungar!älskar skruttungarna!skulle kunna kidnappa dem...fast vet att jag inte behöver det;) får ju låna när jag kan o vill! tacksam för det!

o så en kram från mamma ,tack.

så hitills idag en bra dag! o jag mår rätt bra! lite trött bara efter allt som varit o så hela denna röriga dag...soffläge en stund o så tror jag det blir skogen en sväng!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards