Alla inlägg den 4 maj 2013

Av mamma-tilda - 4 maj 2013 19:07

jag orkar inte resa mig...är småhungrig. inte sugen på att laga mat...inte energi att klä på mig o åka o köpa mat...

fast funderar på att göra det...ut o åka bil en stund...bara åka! se vart man hamnar!

ska mata hästarna annars inget planerat! o hade det inte varit lite för mkt idag hade jag nog dragit på fest men skiter i det!! så ingen som behöver sakna mig om jag drar....måste väl iof tala om det för syrran så hon inte behöver oroa sig när hon kommer hem från jobbet om jag inte är hemma....när hon kommer i natt:)

 

ska kanske packa sovsäcken?? bara åka o så stanna när det blir dax....kan ju leka med tanken iaf..fast vet inte om det vore bra för det mentala....kollar ett hus istället;)

 

tröstar mig med lite Judas...är hockey ikväll oxå.

är trött nu. eftertrött av min "mentala berg o dalbana", jag vet ju innerst inne. men hoppet o önskan om "annorlunda" gör det ibland så att jag nog förtränger o så kommer det rätt som det är ngt som visar sanningen igen.o då blir det jobbigt ...fast jag kankse vet. fast detta hade jag ju iof hoppats inte skulle finnas.

nu fick jag klart med min flykt bostad..då åker jag nog sen.är nog lika bra!vet ju inte om jag kan slappna av iaf men slipper oroa mig för en ev dust inatt i så fall. det orkar jag inte!fast jag vet ju inte om han kommer hem min kära son inatt...han borde hålla sig undan efter vårt prat.men för min inre frid så åker jag nog.

då blir det köpe mat oxå ikväll:)

smsa sonen o talade om att jag inte kommer vara hemma inatt.finns ingen anledning att han nu "oroar" sig om han tar sig hem!jag är så jävla omtänksam!

hoppa i kläder då...packa tandborsten...plånboken...hm ska hunden få följa med?sällskap är ju bra...

 

suck.

livets berg o dalar. när blir det mer sol??

balans....släppa igen...jag fixar detta! snart...tror jag. andra har ju överlevt. 

försöka fokusera på det som ger energi o styrka nu...

det finns ju sånt. livet är bra för det mesta trots allt.

puss på er där ute o var rädda om era nära. o visa uppskattning till de som betyder ngt. svårt ibland jag vet!

Av mamma-tilda - 4 maj 2013 16:16

jag tror inte jag tål så mkt mer motgångar el elände.

sitter o gråter o funderar på att åka bort ikväll. 

har försökt jobbat mig fysiskt trött men tydligen så vart det för lite iaf.funderar på om jag ska sova borta inatt...el åka till sjön??bara sitta där o se ut över vattnet? min "hemmasjö är det dock så tråkigt vid nu..är viltstängsel så måste man öppna en grind..irriterande o jag har upptäckt att de korta besöken att åka o bara sitta där minskat!


nu fick jag höra annat, om mitt <3 barn. de var ju inget kul. jävligt arg blir jag. men det skingrade tankarna från det andra jobbiga. ur askan i elden el vad säger man?? sonen blev av med sitt Psykiska ex...o jag hade hållit tummarna att gossen skulle slippa detta men men. livet är tufft! detta skingrade min tankar iaf o nu mår jag bättre...känns dumt. men att tankarna fick gå till annat hjälpte mig.o för den gossen skulle jag göra allt!jag älskar han så mkt!just nu sitter jag o funderar på att ge ett ordentligt uttag på den som gjort min gosse illa. jag ska väl inte sänka mig till den nivån men är jävligt nära kanjag säga!tom så nära så jag skulle kunna skicka sonen...o då har det gått långt!


när jag började satt jag o funderade på hur mkt man klarar egentligen. men tydligen så finns inga gränser som mamma.el?

finns det risk för att man en dag bara rasar ihop totalt? el är det då som reservaggregaten kopplar på? när det handlar om barnen? flera ggr har jag funderat på när jag inte klarar mer...men hitills har jag fått ihop livet varje gång.

o händer det ngt som skadar barnen finns helt plötsligt hur mycket styrka som helst.

fan vad ilsken jag börjar bli!

blev mycket känslor på en o samma dag i dag. 


idag har jag oxå fått tala om för alla mina 3 barn att jag älskar dem! 

om sonen "minns" imorgon vad vi pratade om visar sig. men jag vet inte om jag orkar se han under detta dygn ngt mer. så då återstår frågan ska jag chansa att han håller sig borta till imorgon el ska jag sov borta inatt??


andas nu o läsa lite. skickar alla tankar till min gosse!jag nga till mamma S oxå! kram<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards