Alla inlägg den 21 maj 2013

Av mamma-tilda - 21 maj 2013 10:04

förkylningen börjar släppa känns det som. mindre seg i skallen,mindre snor o hosta. men lite mer "värk" i halsen...

till vc på em. får vi se vad de säger....virus...förmodligen;)


har nu haft sonen hemma ett tag jag vet inte riktigt men tro det är nästan 1 månad redan! det har gått bra. jag får ju anstränga mig lite...inte helt lätt att få hem en stor efter så många år o allt som varit. jag jobbar på att vara mamma o vara mamma till en vuxen...visst skämmer bort lite;) men det kan han o jag väl få vara värda efter allt tufft som varit! o efter hur hans flytt från början kom till i ett helt kaos. o konflikter! det är det enda jag komme få ångra o leva med i hela mitt liv! visst det finns andra saker man kan ångra men de flesta går att släppa o stå för. ja jag får stå för detta misstaget oxå. men jag tror aldrig jag kommer förlåta mig själv!jag har accepterat de jag gjorde o försökte klara av då men att förlåta mig själv tror jag aldrig jag kommer göra!el förlåta gör jag kanske på ett sätt men jag kommer att få leva med det misstaget!

 o där kom tårarna...o då lossnade snoret;)


han har sagt nu att han kan ta hjälp! jag är så tacksam. nu håller vi tummarna. mammas lilla pojk!


o igår åkte jag o fick äntligen träffa mina gullungar! tack! att få bara vara med dem ger så mkt! de är sådana små änglar;) 

o när den lille kommer emot en med armarna uppåtsträckta efter att jag inte sett han på över 1 vecka...då bara jag blir så glad! att få den kärleken!Tack S för att du delar med dig av din familj! jag älskar er!


o nu kunde vi köpa moppe oxå igår till mitt stora <3 barn! jag är glad att kunna få bidra med det! o imorse ringde han min gullunge. det är ju tisdag...han undrade om han skulle komma <3 du får komma när du vill!han skulle prata m pappa. han har ju inte varit här nu på 1 månad. har ju bott varannan v hos sin pappa o då blev d för mkt. jag har fått ligga lågt bara tala om att jag finns! han ska ju komma för sin skull o jag har fixat denna månad...även om jag saknar han enormt. o att få de stunder vi fått under denna månad är jag tacksam för. varje kort minut!!


o så dessa jobbiga bitar barnen får gå igenom. hans "syster" börjar återvända i skallen nu...äntligen. har varit lite jobbig tid för henne!hoppas bara hon snart lärt sig stå upp för sig själv! o inte låter sig utnyttjas av kompisar....


o jag ska försöka  använda denna sjukdag o börja få ihop ngt till skoljobbet...nu har jag iaf fixat resterna i förra inlämning. o bokat boende till nästa veckas skola..kommer ta bilen ner då.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards