Alla inlägg under januari 2013

Av mamma-tilda - 7 januari 2013 12:55

var uppe vid halv 10 o så la jag mig igen. men nu är jag uppe o fått i mig smörgås o håller på m lite kaffe.

nu börjar jag iaf känna mig sjuk som jag ska känna mig sjuk....rastlös o vill ha energi..så letar efte rngt o stoppa in..

som sagt när jag är sjuk brukar jag ju äta...o igår var allt bara ett vakuum o kände inget...nu känns det bättre! att jag iaf känner igen mig själv...;) sedan är det ju synd att jag vill äta...skulle vara bra utan mat! fast ska försöka inte äta för mkt...

o så kommer jag hinna äta upp gossens choklad.....kanske bäst o tala om det för han;)


nu är det annat än min sjuka o mitt liv som är svart. jobbigt m vänner o familjer som går igenom saker.

jag kan bara försöka finnas där o ge mina råd...o stötta upp så gott jag kan.att lyssna o finnas till.vad som är vad är ju alltid svårt att veta när man inte får hela bilder, det finns ju alltid 2 sidor av myntet.ur askan kommer elden el vad säger man??men det blir nog bra i slutet...det måste vi tro på.o jag ska göra allt jag kan för o finnas som stöd.

det handlar inte bara om min gosse nu utan hela familjen. o jag älskar dem!o jag älskar dig gumman.livet har sina baksidor.men tillsammans satsar vi på vitt!

jag skulle vilja vara helt frisk just nu. ha energi...m är kanske meningen att sådant här ska hända nu så jag inte gör deras jobb...ibland kan det vara lätt att ta andras bördor så d slipper ifån men då hjälper det ju bara för stunden.vissa saker måste man själv göra klart el reda ut.annars kommer de tillbaka...jag vet ju det av egen erfarenhet efter de sista åren...men jag önskar jag kunde avlasta el hjälpa till.men jag får försöka finans där när jag behövs  o göra det jag kan!


jag ska ju ta in hästar ikväll oxå...men det är ju bara 2 o de går i trädgårdshagen tack o lov. ska försöka orka tvätta oxå. behöver röra på mig...få lite frisk luft.mår i af lite bättre m fortfarande seg o tung i skallen.o snorig!

funderade förut på hur sjuk man måste vara för o få hemhjälp?? hm jag som ensamstående måste nog vara jättedålig....m skulle gärna ha ngn som diska idag,,fast är inte så mkt;) o torkade mina golv...varför ser man allt sånt mer när man är sjuk??o inte orkar?


nu ska jag vila lite igen.. 

Av mamma-tilda - 6 januari 2013 22:09

jag vill ha energi.

jag vill orka ha hemlisar..

jag vill ha en kram!

jag vill göra massor..

jag vill orka se på film

jag vill orka ringa en vän

jag vill ha chips

jag vill slippa vara sjuk

jag vill inte ha huvudvärk

jag vill läsa

jag vill sakna barnen

jag vill ha en kram

jag vill ha ngn som tycker synd om mig ikväll

jag vill älska

jag vill bara mina barns bästa

jag vill slippa detta!!!

jag vill ....


Av mamma-tilda - 6 januari 2013 16:36

fy fan vad jag hatar denna förkylning.trodde faktiskt jag skulle kunna stå emot m det sket sig. nyser o snorar o mår skit.o huvudet är kvar m helt vadderat typ... o snurrar till när jag rör mig.

orkar egentligen inte sitta vid datorn m orkar inte lägga mig heller.ska orka ställa mig i en varm dusch snart o rensa lite med hjälp av ångan i värmen.o trycka i mer ipren...


ska kankse kolla febern...trots allt. m är huvudet som är värst..


vet inte vad jag ska börja m...sitta här el duscha el ...orkar liksom inte ens få hjärnan o funka.

än mindre röra mig. o när jag blir sjuk brukar ja äta mer m nu känner jag inte ngt. helt tom på ngt vis. nästan som när jag mådde psykiskt dåligt fast nu snurrrar huvudet runt utanpå o inte inuti el typ både ock...


vet inte ens just nu om jag saknar barnen...så jag är nog rätt dålig...hatar detta!!! 

allt får bara vara vakumm...kan inte ,orkar inte försöka ens i tanken o se ngt annat.

dax o inse fakta nu o ta mig till kudden ....jag orkar inte ens sitta...duscha nyss o tror jag lyckades förlora de sista friska cellerna istället för o bli av med nga sjuka!!fy fan säger jag bara...just nu tror jag att jag är man på ngt plan för jag håller på o dö;)

Av mamma-tilda - 6 januari 2013 11:59

ja nu är det rätt svårt att förneka denna förkylning! nyser o snorar om vartannat o tung i huvudet.men om jag inte kontrollerar febern? då har jag väl inte feber?varit vaken flera ggr inatt m inte någon gång känt mig trött så jag har nog sovit rätt bra trots allt!

lyssnar varje gång jag vaknar att gossen sover lugnt. jag kommer på mig själv med att lyssna som jag gjorde under spädbarnstiden....min lilla gubbe som snart är 15...jag älskar dig så mycket! förlåt att jag blir "överdriven " ibland.men jag jobbar på att ge utrymme o inte vara nära när han är här! men jag saknar han ju så förbaskat när han inte är här....men han är mycket tryggare här nu o går till o med  ut själv o grejar(i mörker!) o fixar mat mm.

ibland funderar jag på om jag skulle ha ett kontaktbarn till bara för o" hålla  min längtan"...men det ska jag inte just nu!

nu ska jag ge all min tid o kärlek till gossen o han får han acceptera att jag är som jag är!<3.o även om det är tyst o segt här ute på landet så uppskattar han det t.o.m en lördag kväll fast han skulle nog inte just nu när han är "nykär" erkänna det;)

o när kompisar ringer så säger han bara att han är här o så är det inte mer med det! inget vad de gör o att han missar ngt utan bara ett lugnt svar till dem. det värmer trots allt för då vet jag att behovet att komma o bara vara hos mig finns! har ju väntat lite på protester spec under helger..min älskade unge! 


jaha nu vart det lite om min gubbe o inte om förkylningen!

eldar o ska fixa mer kaffe tror jag. diska....o få upp han ur sängen...få in ved innan jag kör hem han. idag får han hjälpa mig..när jag är så förkyld.


ska kolla mitt kaffedrickande oxå med en vän...tänkte vi skulle kunna dricka kaffe här egentligen.fast jag bor ju långt ut.....syrran o svågern ska ju jobba kväll..fast mysigt o ta d på ett fik...o jag vet ju inte när det blir heller...kan ju dröja brukar göra det o dumt o smitta ner ngn mer med denna förkylning!måste väl vädra hela huset från baciller.o städa igen...nyss bytt lakan efter gossens sjuka o nu blir det väl snart dax efter mig...jaja skönt m renbäddat!


ska kolla m sj om vilka tåg tider o priser det finns nu ska ju åka ngn helg till dottern!ska bli kul!

nä mer ipren o kaffe så huvudet hänger med något så när idag....tveksamt annars.

Av mamma-tilda - 5 januari 2013 13:59

somnade med ett leende...kul o driva med s! vad är hemligheter? vänskap? inget värt om man inte får skoja lite...

o när jag mår bra så gillar jag o driva m vänner...o slänga käft!


jag har inte så många hemlisar...m klart jag kan skramla ihop nga stycken...;)jag är ju trots allt 42!

o sedan har jag ju fantasi så skarva lite kan jag väl om d behövs....nä skämt o sido...min största hemlis är nog 

vad jag gjorde under swedwn rock festa bara en kväll...hm o de hade ju inte behövts...den kvällen för var ju rätt uppe i varv för Judas skulle spela...

O så en grej i början när ex o jag var ihop...


ja ja alla har vi väl våra hemlisar...


nu ska jag försöka få upp gossen ur sängen! han blev ju skitsur för jag sa läggtid på en helg under lovet!o sedan kunde han inte slappna av...han försökte somna nere i soffan,,d var ok bara han bäddade! här sover vi i säng el bäddat talade jag om. o utan kläder...alltså långbyxor!m han fick gå upp till slut el ja fick hjälpa han o bära upp, fick ta en film på datorn.

somnade efter 3.00 lilla gubben.o jag hann både bli arg o vi han prata om vad det handlade om...var jobbigt o somna ...kunde ju inte "sova" i majas säng nä flickvännen var här,o hade svårt o slappan av.m tillslut så kunde han säga lite iaf!!

o nu har flickvännen blivit hämtad av sin pappa. 


gossen kört lite cross m skit i förgasaren igen så flödar över..luftfiltret har ju på ngt konstigt sätt gått sönder o så har han inte haft ngn avluftningsslang...ja får vi fixa m inte idag.

han är lugn o gick upp o kör tv-spel. 


jag kollar hockey.junior vm o trodde den visades på 4:an o min inomhusantenn vill inte vara med idag,,så jag gick ut o köpte tv4 på datorn o så visar det sig att den sänds på 2:an!! jaja har väl ngn nytt av kanaler via datorn...el så får jag väl säga upp sedan!99kr /månad är ju inte hela världen. o nu ska ja fixa ordentlig anten har ja lovat gossen!

atjoo...fan jäkla förkylning..



Av mamma-tilda - 4 januari 2013 22:34

japp ! så är det ,alla har vi våra hemligheter.


en del roliga andra spännade o en del .....ja just det ..en del hemlisar.;)


jag har nga stycken jag som alla andra! fast inte så många....m en del.

just nu är den största hemlisen.....ja just det ja!hm min ena hemlis är en stor kärlek...m vi har ju nästa liv på oss!

förhoppningsvis....

i detta liv får jag väl nöja mig andra....o de hemlisarna avslöjar jag inte;) men snart så kan det vara dax för kaffe iaf....


roligt m lite hemlisar....


puss o kram med er därute!

Av mamma-tilda - 4 januari 2013 19:02

skönt m helg igen! varit kul o jobba lite m skönt o få sova imorgon...på bara 2 dagar har jag ju märkt hur morgonslö jag blivit! sovit länge o segat m kaffe på fm-dagarna.men behöver väl igång o jobba...o komma upp;)el?? jaja behöver heltiden så...


håller på o laddar för skoljobb! blir nog o starta på måndag....el sätta fart m inlämningsuppgiften...


har lugnt o skönt nu i stugan. ungdomarna gick in i grannhuset för o kolla tv!hur kommer det sig att flickor är fnittriga o "jobbigare" än pojkar?? gossen har flickvännen med sig...o  jag har redan kommit på mig att "sucka" när jag hör på håll...hur hon o kompisar låter i tele...antingen är jag ovan numera m tonårsflickor..el så är hon fnittrig el nervös för o vara här...ja ja han fick ta med henne...o det ska nog gå bra.Är väl bra iaf för henne oxå o vara i skogen..händer inte så mkt här ute !skönt iaf att hon gick m han till grannen,,,han fick tjata lite. m jag fick ju inte in ngn mottagning här:) 

fast nu har ja iaf bild på 1 o 2:an;)han fick ut henne tillslut en kort stund när han körde cross..m det var oxå segt!

jag har sysselsatt mig m disk o fått in tvätten.ska tumla sista maskin oxå strax...kan ju inte bara sitta o trängas i min lilla stuga..


gud vad slö o trött jag blev..m har ju inte varit bra idag..

katten har nu fått börja gå ut efter sin sterilisering. skönt tycker hon fast är inte ute jättelänge..o så tror hon knappt det är sant att hon får gå ut så tvekar när man öppnar dörren!

tomt i skallen nu så avslutar för denna gång.

Av mamma-tilda - 3 januari 2013 21:49

funderar på nytt jobb....m har lite svårt o besluta mig. har ju bara kollat internt i kommunen då jag går en utbild som blir klar i höst, är d dumt att byta kommun nu...

jag har kännt att jag fastnat på jobbet lite...annars trivs jag o har ju världens bästa arbetskamrater. m skulle nog behöv se ngt annat för o rycka upp mig jobbmässigt o lite utmaningar!men vet inte egentligen om d är rätt tid. hur vet man det.`??el ska ja bara vara nöjd?


hittar inte min nageltång...dax o köpa ny???

sitter o funderar o väntar på tvättmaskinen ska bli klar. har bytt lakan nu i "gästsängen" oxå!skulle behöva dra ett drag igen m dammsugaren m d får vänta!!fasiken hur kan 1 hund o katt ställa till så? o dra in skit?för d är väl aldrig jag??hm gossen var ju här..kanske var han;)


finns en del som snurrar. m det mesta jobbiga har lagt sig tillrätta i hjärna tack o lov!nu är d bara o komm aur eftertröttheten o få lite fason framåt! gjort mer i stallet o ridit lite under helgen så då blir man ju piggare...

ska verkligen komma igång nu m rörelse!!!

fast blev godissugen nu ..hade lite mörk choklad kvar..håller på o trappar ner. ihop m rörelse så brukar d vara lättare. jag är ju lite konstig så äter mindre när jag rör mig ...o mer när jag är sjuk!


efter en gammal vän hörde av sig så funderar jag lite över vad vänskap innebär oxå.... många år går m man kan prata rätt enkelt iaf..sedan vet jag inte riktigt om hon vill kolla mitt liv o sonens bitar el ....om hon bara vill återknyta vår kontakt igen, kändes inte helt som bara mig...på ngt vis... m hon är väl nyfiken efter de här åren o hennes dotter är vän m sonens flickvän...så...m vi har gått igenom mkt ihop. så får väl tro att hon bara vill vi ska börja ses lite oftare:)

nyare vänskap kan vaa på ett annnat sätt m inte lika självklar så klart. var man har varandra. vad som menas ibland.ibland är det lätt för missförstånd..men tack o lov har jag ingen sån ny vän nu!d kan vara jobbigt..jag är ju rätt enkel o bekväm...har inte energi till o väga ord el så m nya människor o en del fattar ju inte..


o nu håller min stackars son på o dö.han har väl samma skit som gosse hade, jätte host o mår skit..bara väntar att febern ska stiga oxå mer! lilla gubben...

ska kolla tvätten nu o masa mig i sängen ...upp o släppa ut hästar imorgon igen innan jobbet!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards