Alla inlägg den 3 mars 2013

Av mamma-tilda - 3 mars 2013 20:50

känner mig rätt avslappnad. nöjd trots allt efter helgen!

brukar ju vara så för det mesta när gossen åkt hem. saknar han iof men när vi haft en fin tid ihop så känns det bra!


bråkat lite med sonen men klargjort en del. o det gick in till slut tror jag!


träfffade ju gamla tjejgänget o då kom diskussionen om adoption,surrogatmammor, inplantering av ägg mm upp.

har ju en i gänget som inte fått barn men hemskt gärna vill ha. O en annan vars man inte har nga barn....

där är jag ju mer tveksam..hon har  ju iaf 2 stora o haft många kontaktbarn o nu har de en flicka hos sig m tyvärr kan d bli av med henne fast det nästan var helt klart m adoptipon...m hon ska ev till sina biologiska föräldrar nu.jättejobbigt

regler för adoption i sverige är tuffa o vi börjar ju bli äldre;)o olika socilatjänsters beslut...så vi hann diskutera olika "känslor " kring soc oxå...oj oj vart lite hett ett tag! men att önska ett barn så mkt att nästan vad som helst finns som lösning är klart tufft.jag är så himla nöjd trots deras jobbiga bitar o önskan efter barn så glad att jag har steriliserat mig...jag älskar barn, men är som jag talade om igårkväll så nöjd att få låna!!jag vet inte om jag idag vid 43 år skulle vilja ha en liten bebis...nja.jag lånar gärna o lämnar igen...men visst då blir ju saknaden ibland stor;) när "lånebarnen" åkt hem! speciellt min gosse!m det är rätt skönt ibland att vara själv;)o allt som måste göras kring barn...kan jag bara släppa egentligen! visst jag har lite svårt med det....både släppa o lämna tillbaka gossen!m ibland bara sätter jag mig ner o njuter av att vi haft det bra o jag gjort mitt för stunden:) o att det är mamma som iaf får ta det stora/tuffa besluten:)

o så får jag ju låna igen!! jag har svårt att fatta ibland vilken himla tur jag har!

o så kan jag inte förstå att inte fler blir kontaktfamilj. det ger mig massor!sedan förstår jag att det kommer ju aldrig bli samma sak med ett nytt barn el en annan familj!!älskar hela familjen! fast mest min gosse....

o så beundrar jag mamma som kan dela med sig! fast jag ibland är så jobbig;)o ibland inte vill lämna tillbaka han....så fortsätter hon dela med sig!jag hoppas innerligen att det jag ger hjälper o att du fortsätter känna att vi hjälps åt o att det är en styrka att vara 2!det önskar jag att fler föräldrar skulle få känna. o ibland kan jag tänka vad mina syskon gjort för mina barn!men att vara 2 som vi o kunna hjälpas åt med nästan allt känns så bra för gossens framtid!o jag tror han oxå är glad över det! o känner en trygghet i det. 

nästa blir om d blir ngn nästa längre fram förmodligen mera som barnen på jobbet...mina fast lätta att lämna:)


nu ska jag svara på ett sms;) o så får vi se vad det kan bli....;) o så börjar jag fundera på om de inte är dax snart för en konsert....hm ska kankse kolla d i smset-..el nja... 

lite kul kunde det ju bli kanske...kan ju inte bara hålla mig hemma o vara en duktig mamma:)

m resten skriver jag inte om här....d får bli på ngt hemligt ställe!

har ju tänla skriva andra bitar på ett helt privat ställe...kan ju inte skriva vissa bitar här! så är det ju när jag avslöjade detta bloggande för S!

vi spelade spel igår ...o det blev lite kul...m vissa frågor!


nu får det räcka för idag!



Av mamma-tilda - 3 mars 2013 13:48

att få saker gjorda är väl inte alltid min starka sida. jo på jobbet kankse... m inte här hemma.

m jag har varit jätte duktig m disken sista veckorna! o tvätten. har inga berg av något av det.

sen är det väl sämre m dammsugning...är inte ngt kul ju.


skulle behöva ta ett tag m grov städning. el anlita ngn....fast vad gör det som sagt om hundra år??


skrev för ngn vecka sedan om vikten o skulle komma i gång o det har varit som vanligt ner nga dagar o sen upp...

m fast vågen inte visar så mkt mer så är ja idag "tjock" ni vet känslan att d bara hänger o är i vägen..man känner sig helt plötsligt smällfet...

tvättar jeans o så visar det sig när jag då ska ha fram andra byxor att inga passar el så är det trasiga! 

ja har 2 alternativ då...verkligen ta ett ryck el åka o handla...skulle visserligen behöva båda delar!

för de jeans som är hela är sådana med låg midja o även om jag går ner så passar inte det mig. jag kan tillägga att jag "ärvt " de byxorna!o att vara avundsjuk ligger inte för mig..men S har varit riktigt duktig!!! jag är glad för din skull!


ska nog ta fram syrrans cykel å börja träna.... åka en kväll! fast måste ju bli på riksvägen för grusvägen är ju alldeles för mjuk!skulle gå en sväng kanske...gossen gick ju in till grannen...innan han ska köras hem.

just nu känns det som att jag kommer gå ner bara jag kommer i gång. skulle köpa "nutrilett" el ngt liknade m vet inte om jag tycker jag har råd...o lchf har ja ju svårt för..m visst kan kankse göra som förut..ett mellanting ;)

måste bara komma igång o träna! då brukar d ju gå lättare! 


var iväg i går o träffa gamla tjejgänget. god mat o mkt skratt. hade ju inte sagt ja i förväg då jag har "barn" helg. men gossen ville spela dator m syrrans grabb då han inte fick träffa flickvänne, så då åkte jag en sväng el blev alldeles för sent m gossen var nöjd för då fick d ju spela länge:)

jag försöker nu när han varit så länge hos mig o tänka när det blir grejer hur jaghade gjort om det var dottern el sonen? sedna är det ju skillnad för han är ju hos mig för extra egen tid,vuxen tid men nu är han ju 15 så att sitta m mig vill han ju inte längre på det viset!så då får jag tänka hur hade jag gjort om...   o är det en dag el period av annat så tar vi det så klart, hans behov styr!o är behovet att sitta me dmig framför en film el att jag tittar på när han spelar så gör jag det.o är det att få vara 15 o jag håller mig i bakgrunden så får jag backa...jag jobbar även på att inte ställa tusen frågor..han säger ifrån:) tycker jag vill veta så mkt...o att ändå ha koll o finnas där! m känns så bra att få finnas där! 

o att han mår gott här. jag älskar den gossen!


nu ska jag ta mer kaffe o sen gå ut!röra lite på fläsket o kolla oljan i bilen...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards