Alla inlägg den 19 mars 2013

Av mamma-tilda - 19 mars 2013 22:32

fy tusan inte kul o komma hem efter 15timmar borta drygt...kallt i stugan! o mina golv är iskalla kan jag lova!

eldar nu men ska väl kanske orka gå upp efter raggsockorna...fryser om fötterna!jag lär väl vara uppe o elda en lite stund till iaf!har visst filten uppe oxå...känndes bättre i kväll i foten men nu gör det ont igen!blir ont så fort jag "glömmer" att jag inte får röra på tån! el nudda när jag går...

så nu är raggisarna på o filten oxå! klockan tickar men elda lite mer tror jag..behöver väl få upp en del värme.


o ungar är ju roliga...var hos gossen en sväng el hos hans mamma egentligen m skulle säga hej då o han var "sur" o jag var bara besvärlig...men att sen ringa när jag har möte o tycka att han o kompisarna skulle få komma in på jobbet för de frös...då var det andra tider...toker! xa mammor är allt bra o ha ibland..men inte sjutton kunde jag släppa in dem när vi har föräldramöte!o så bor han ett stenkast bort...men ville av ngn anledning inte ta m kompisarna hem.."skyllde" på att lillasyster var nyopererad. gullungen! o när han ringer så där smälter jag ju..o förlåter alla surheter;)men värma sig fick de ngn annanstans. jag sa nej...ser du det gumman?;)


o dottern ska på anställningsinterjuv imorgon! håller tummarna!vore skönt för henne o kunna slappna av lite grann!


o tack o lov kunde syster fixa hästarna ikväll o jag slapp stressa hem o fixa det!tycker inte om själv om jag är på möten o personal har bråttom...vill ju prata klart o ibland är "eftersnacket" viktigast!vart ett bra möte tycker jag.


o får upp o börja tidigare imorgon...en dag till iaf m fsk-klass då fröken är sjuk.skulle ju behöva planera lite "jobb" åt dem ..m det får nog bli ev målning el så delar jag in dem i grupper  o kör lite övningar. de behöver ju leka massor så är ingen panik med jobb!finns en del o träna på för nga stycken.ska göra en  observation oxå så ngn annan får ta dem en stund.


avrundar kvällen med Judas Priest o så lite surf då!

kom på nu att jag ev skulle iväg en sväng imorgon...m det skiter jag nog i...blivit sent nu 2 dagar o har ju hästar o lillpojken imorgon...o nu har han fått vara själv 2 kvällar...inte för han klagar över det så mkt. men får ju dåligt samvete!

skulle behöva vara lite hos han...äta ihop kanske iaf ...o jag tror inte att "...." får komma hit vet inte om jag orkar det...el? har ju sagt att jag ska ligga lågt o ge det en chans...inte ta för snabba beslut...jajaj får se imorgon vad det händer för ngt!

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards