Alla inlägg den 16 mars 2013

Av mamma-tilda - 16 mars 2013 21:22

ja nu har jag ju lovat saker igen..bara då att genomföra!

gossen tyckte det var länge sedan vi gjort ngt. o önskan om gustavsviks badet kom då...en vardag är ju lite stressigt 

o hinna efter jobb. så söndag blev förslaget o jag sa ja....sedan blev jag skadad o trodde vi skulle flytta:) m det sa vi ju aldrig så..nu får det väl bli söndag då. fast jag inte kan bada..m jag är väl inte viktigast!

min ekonomi tyckte oxå vi skulle vänta...men men det löser sig väl. lite skrap o så funkar det...m nu får gärna lönen snart dyka upp;)finns inte mer o skrapa...


varit iväg på arrangörsutbildning idag inför våra tävlingar. en rätt fullmatad dag men med mkt bra diskussioner! o god mat:)

o suttit still...så foten har faktiskt fått vila en hel del!men är trött..varit uppe sedan 6.15 o vaknade vid 4 o kunde inte somna om..så blir en tidig kväll igen...kan ju tro snart att jag närmar mig pensionsåldern!men är trött efter skadan...vaknar ju under nätterna när jag ska vända mig.o blir fort trött av att gå.....så då får jag vara trött!!fast gör mindre ont-o så länge jag är still känns det inte så mkt! det värsta är ju då att jag glömmer bort o så ska jag gå...inte kul varje gång! men klart bättre idag!

ska kolla om jag har ngn sjuktejp hemma. dax nu o tejpa tror jag. hålla stortån still!

börja googla nu på läktid för tår;) jajaj det tar den tid det tar m skönt o veta på ett ungefär....frågade ju aldrig läkaren..tror jag kom lite i chock när han pratade om ev operation...

oj oj folk skriver om allt från flera veckor till månader...men min känns ju redan bättre så är nog bra på en vecka ;);)


o jag tycker det är alldeles för få som tycker synd om mig!!vad har man vänner till????


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards